eşinin teklif etmesi bile hata. gencecik karısını kıskanmıyor mu kuzende olsa erkek sonuçta.
kesinlikle kabul etme. kuzeni niye ayrı ev açmasınki o da çalışıp para kazanacak.
Aklıma yeni geldi ev kirası çok fazla gerçi ikimizde çalışıyoruz altından kalkarız da acaba yetemeyeceğini mi düşünüyor böyle bir şey söyledi kuzenine.. :26:
İşin tuhafı burda biz bile daha çok tepki gösterdik siz hala ayy nasıl söylerim filan gibi gayet sakin bir durumdasınız buna da şaşırdım şimdi açıkçası. Eşiniz böyle bir teklif etmeye cesaret bile etmemeliydi hadi etti anında yaygarayı koparmanız lazım bu böyle sükunetle alttan almayla çözülecek bir konu değil ki ben mi yanlış düşünüyorum anlam veremedim cidden sizin ilişkinize.
Hayır benim anlamadıgım
bunu şimdilik size mi söyledi?
Yani kuzen, sizin ve kendi ailesinin haberi var mı bu durumdan?
Kimse karşı çıkmadı mı?
Hoş adamın kendi düşünmesi gerek ama...
Önce kuzeni ile konuşup sonra bana söyledi daha başka kimsenin haberi yok
Kuzeni adam olsa başta o kabul etmezdi.
Sakin olsam buraya yazmazdım sanırım. Her yaptığına söylediğine yaygarayı koparsaydım yan yana gelemezdik. İyi niyetli davrandı aklına kötü birşey gelerek söylemediğini bildiğim tanıdığım için neden kızayım. :26:
Şimdi konuştuk kuzeni kabul etmemiş. Eşimde sen nasıl yapacaksın ben ayda 5 defa nöbete kalacağım ya bir şey olursa yalnız kaldığını öğrenirler de bir şey olursa ben bunları düşünüyorum. Yalnız kaldığın günler çok olacak yalnız kalacağız tek sıkıntım bu dedi. :26:
Şimdi konuştuk kuzeni kabul etmemiş. Eşimde sen nasıl yapacaksın ben ayda 5 defa nöbete kalacağım ya bir şey olursa yalnız kaldığını öğrenirler de bir şey olursa ben bunları düşünüyorum. Yalnız kaldığın günler çok olacak yalnız kalacağız tek sıkıntım bu dedi. :26:
Eeee bu da ayrı bir saçmalık!
Seni kuzeni ile evde başbaşa mı bırakacakmış!
Bence sen bu adama hiç güvenme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?