Olacak şey mi yani!

Çok teşekkür ediyorum gerçekten güzel noktalara basarak söylemişsin bende bu şekilde söyleyeceğim

Hecc yaa.esin teklif etse bile onun kabul etmemi lazım.erkek Lee boyle gicik iste.kocam oyle bişey yapsa tepelerim valla.damardan gir sen ona.belki ben evimde çıplak dolaşacam de.Oha biraz ayıp olduama napiim

Canım evlisiniz sonuçta doğru olanı yapmışınız
Eşinin mesleği askerlik mi?

Çok teşekkür ediyorum gerçekten güzel noktalara basarak söylemişsin bende bu şekilde söyleyeceğim

Rica ederim tatlım yukarıda bir arkadaş da çok güzel bir şey söylemiş
Damardan gir sen
Ben seni akşamları güzel güzel karşılamak istiyorum de
Ben seninle evimizin her yerinde fantazi yaşamak istiyorum de
Çılgın bir cinsellik hayatımız olsun yeni evliyiz tadını çıkaralım de
Evde yabancı biri olur mu hiç de
Erkekler bazı şeyleri düşünemeyebilir canım
Allah boşuna yaratmadı ya kadınları :)

Ayy çok hoşsun canım yüzümü güldürdün
Telefonda da her şey konuşulmuyor ki yanında da sürekli bi arkadaşı oluyor.
Askeriyenin misafirhanesinde kalıyor oda arkadaşı var uygun bi anı bulmam lazım damardan girmek için

Allah yardımcısı olsun canım zor meslek ya
Sana çok iş düşüyor
Asker karısı olmak zordur

Asker eşi olmak zor ama bence eşimle de olmak çok zor.. Önceden kendi annesi babası baş edemiyordu sürekli ALLAH Ayten'e sabır versin diyorlar. Sabırlı biri olmasam inan çok zor bazen çekilecek gibi olmuyor. Sevgim olmasa olmazdı.

açıkça direkt olarak hayır demezsen ben ona söyledim der ve olay büyür açıkça hayır istemiyorum deyin...........
tamam o bnm kardeşim gibi olabilir ama ne erkek ne kız heleki yeni evleneceğimiz zamanda evde yabancı istemiyorum daha yeni evliyiz nasıl böyle birşey sunabiliyorsun bana pes.......... deyin siz açıkça söylemezseniz o kafasına göre hareket eder......söyleyin çekinmeyin.. ileride pişman olursunuz başta nasıl başlarsa öyle gider anladığım kadarıyla siz aman gerginlik çıkmasın diyorsunuz ama belli ki o düşüncasiz.. ve bundan sizinle tartışma yaşamaz merak etmeyin çekinmeyin... ve bu dediklerimi sert değil ilk önce yumuşak konuşun

gerçekten olacak şey değil,neden mi?

-yeni evli bir çiftin yanına bırakın kuzeni kardeş bile gitmemeli ayıptır ya hu!

-eşiniz böyle birşeyi nasıl düşünür orası zaten ayrı bir olay

-hadi eşiniz düşündü kuzen bunu nasıl kabul eder?

-yeni evli bile olmasanız evde sizin yaşlarınızda başka bir erkeğin olması da hoş değil

kesinlikle kabul etmeyin,olabilecek şeyleri düzgünce kavga etmeden anlatın..bazı konularda erkekler bizim gibi ayrıntılı düşünemiyor..öğrenci evlerinde bile 5-10 kişi aynı evde kalan,toplu yaşama bu denli alışmış adamlardan bu kadar ince düşünce beklemek garip olur :)

siz anlatın,emin olun anlayacak ve bu fikrinden vaz geçecektir.

Son düzenleme:
bencede çok saçma ya. beni kardeşim bile çağırsa evine gitmem ya. yeni evli çiftin evinde ne işim var. bir iki günlük bişi olsa neyse . kırmaması mı var. teklif etmesiyle cırlaman bir olmalıydı

benim eşimde ailesinin üst katında oturmak istemişti evleneceğimizde 2 katlı bahçeli bir evleri var yani herşey ortak olacak gece yatmaya çıkacaz ama rabbimin hikmeti o sırada iş yerinde oturdukları şehrin bir ilçesine şube açacaklarmış ve eşime teklif etmişler kabul ederse eşimi gönderecekler bana sordu tabi benimde arayıpta bulamadığım fırsat ama kendisi istemiyor tabi ben dururmuyum

dedimki aşkım ben evimizde seninle vakit geçirmek istiyorum işten gelince seni öperek karşılamak istiyorum

sonra iç çamaşırlarımla geceliklerimle senin kucağına oturmak isterim ama ailenin yanında olursak tüm özel hayatımız yatak odasına kilitlenecek zaten akşama kadar onlara hizmet edecem sonra da yorgunluktan bayılıp kalacam bu kadar uzun bekleyişten sonra bu mu olmalı

evimizin her odasında özel anlarımız(burası daha açık olabilir ) olmalı tv. seyrederken dizine yatmalıyım falan gibi onu ikna edici cümleler söyledim ama bu ikna süreci baya sürdü sonunda zafer benimdi

Son düzenleme:
bencede çok saçma ya. beni kardeşim bile çağırsa evine gitmem ya. yeni evli çiftin evinde ne işim var. bir iki günlük bişi olsa neyse . kırmaması mı var. teklif etmesiyle cırlaman bir olmalıydı

Bazen bu kadar sabırlı olabildiğime bende şaşırıyorum. 'Olur mu hiç ben seninle hep baş başa kalabileceğimiz zamanları hayal ederken nasıl olabilir böyle bir şey hayatım' dedim. 'Sonra konuşuruz' dedi. Uzatamadım ama içimde patladı yani

olur öle insanın kalakaldığı anlar. benim eşimle sevgiliyken birine çiçek almıştı bana da telefon açtı söledi. o anda bişi diyemedim. sonrasında da kötü bi olay yaşadı üstüne gidemedim. hala içimde :)

Son düzenleyen: Moderatör:

İnşALLAH bende kazanırım. Daha konuşmadık sonucu bilmiyorum ama taktik güzelmiş. Eğer gene uzatırsa bende deneyeceğim bunu

Zaten böyle olmalı her zaman görüşemiyoruz neredeyse 15 oldu yüzünü görmeyeli. Asıl onun daha heyecanlı olması lazım yalnız kalmak için. Ya da tatilde gözünümü korkuttum ne adam benle yalnız kalmak istemiyor

Allah sabrını arttırsın canım
Eşine msj atsan? İlla telefonda konuşmanıza gerek yok ki
Ona kışkırtıcı msjlar at arada sırada
Msjlarını başkası görmez heralde :)

eşinin teklif etmesi bile hata. gencecik karısını kıskanmıyor mu kuzende olsa erkek sonuçta.

kesinlikle kabul etme. kuzeni niye ayrı ev açmasınki o da çalışıp para kazanacak.

Aklıma yeni geldi ev kirası çok fazla gerçi ikimizde çalışıyoruz altından kalkarız da acaba yetemeyeceğini mi düşünüyor böyle bir şey söyledi kuzenine.. :26:

Öncelikle Allah sabır versin, umarım bu durum yakında sizin lehinize sonuçlanır.
Eşinize sizin daha yeni evli olduğunuzu, birbirinize alışmamışken evde 3.bir kişi ile (kız erkek farketmez) ilk etapta yaşamaya başladığınızda sizin duruma adapte olamayacağınızı, bir aile olamayacağınızı, sanki 3 arkadaş eve çıkıyor gibi bir yaşantıya sahip olacağınızı anlatın.
Yeri gelir tiril tiril geceliğinizle gezmek isteyeceğinizi, yeri gelip sahaba kadar eşinizin dizinde film izlemek isteyeceğinizi, cinsellik olayından bahsetmiyorum bile...
Evin içinde bir yabancı varken bunların olmasının nasıl mümkün olduğunu, geceliğinizle nasıl su içmeye kalkacağınızı sorun ona.
Daha sonraki yıllar olsaydı, evliliğimiz rayına oturduktan sonra olsaydı düşünebilirdik ama şuan imkansız geliyor diyerek belki durumu anlamasını sağlayabilirsiniz.
Böylecesiz de anlayışsız, akrabalarını istemiyor görünmezsiniz, eşinizin de damarından girmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…