• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olacak şey mi yani!

aytenyeni

AytenaköG
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
180
2
46
34
İzmir
Şuan ne desem nasıl anlatsam bilmiyorum. Eşimi anlayamıyorum :43:

Nikahımız olalı 3 ay oldu. Düğünümüze de 49 gün var. Eşim İstanbul ben ise İzmir'de oturuyorum. Tayin için nikahımızı önceden yapmıştık. Becaiş ile İstanbul'a atandım. Bir an önce İstanbul'da ev bulmamız gerekiyor. Eşimde çalıştığı için pek ilgilenemedi ev konusuyla sürekli internetten bulmaya çalışıyorduk. Dün gece hoşuma giden bir ev gördüm bi sitede eşimde onayladı bugün görüştüler. Buraya kadar gerçekten güzeldi. Ev bulduk diye sevincimden yerimde duramıyordum. Olay ise şu:

Biz eşimle beraber büyüdük bebekliğimiz,çocukluğumuz beraberdi. Kuzenleri de kardeşim gibidir. Kuzeni(BAY) de İstanbul'da bi şirkette işe başladı. Biraz önce beni aradı ''Kuzenimin şuan kalacak yeri yok biliyorsun sende, başka yerede boşuna para vermesin. Ev büyük bir odayı ona veririz.''dedi. Bi anda ne diyeceğimi bilemedim. :53:
Daha yeni evli olacağız evimizde aynı yaşıtım olan her ne kadar çok sevdiğim bir insan olsa da aynı evde olmamız bana göre doğru değil. Gerçi hepimiz çalışıyoruz çoğunlukla geceleri evde olacağız. Düğün gerginliğimiz varken bi de bunu çıkardı zaten ufacık konularda tartışmaya başladık. Her zaman da görüşemediğimiz için daha çok stresli oluyoruz. Onu kırmadan doğru bi şekilde bunun yanlış bi şey olacağını nasıl anlatmalıyım bana yardım edin kızlar:14:

cok sacma ne alaka deseydin
olur mu canim öyle sey
ben olsam izin vermem ara ara gelsin vs ama oda kiralamak baya sacma

gerçekten de olacak şey değil kardeş gibi büyüseniz de akşamdan akşama eve gelicek olsanız da olmaz yeni evli olacaksınız hem başbaşa olmak istersiniz hem de evliliğin ilk zamanlarında aynı eve alışırken sıkıntılarda olabiliyor yani kibarca reddet eninde sonunda sorun çıkar

Bunu söylemesi bile çok saçma nasıl böyle bir şeyi kendi kabul edebilir ki anlamış değilim. Kimseye hayır diyemiyor o yüzden sonucunda biz yara alıyoruz. Düğün stresi şu an çok sinirli ufacık bi şeyi bile yanlış anlıyor. Nasıl desem de onu kırmadan söylesem :50:

Bence de cok garip eşinizin boyle bı istekte bulunması.bence uygun bı dille anlatın.erkekler bizler gibi düşünemiyorlar maalesef.odun olduklarindan:52::52:

Bunu söylemesi bile çok saçma nasıl böyle bir şeyi kendi kabul edebilir ki anlamış değilim. Kimseye hayır diyemiyor o yüzden sonucunda biz yara alıyoruz. Düğün stresi şu an çok sinirli ufacık bi şeyi bile yanlış anlıyor. Nasıl desem de onu kırmadan söylesem :50:
kırmadan söyle evliliğin ilk zamanları özeldir baş başa olmayı tercih ederim dersin arada misafir olarak gelir

Hakikaten büyük saçmalık. :27:
Bu kararı ikisi kendi kendilerine mi vermiş. Biri de çıkıp ''olmaz öyle şey'' dememiş mi merak ettim :26:

Hadi benim ki düşüncesizlik etti kuzeni nasıl böyle bir şeyi söyledi ya da kabul etti. Düşünemedi mi acaba bunlar yeni evli benim orada ne işim var diye. Bende kendi kendi mi yiyorum acaba eşimi çok mu sıkıyorum benden sıkılıyor da yanına o yüzden mi istedi diye :14:

Sen evde yokken ergen bir insanla nasıl beni başbaşa bırakıcan millet kardeşiyle bırakmaya korkuyor ya şeytan dürttse kuzenini mahremimizi bilecek giriş çıkış saatini bilecek diken üstündemi yaşayacağım diyerek damardan vururdum yerinde olsam.

Ailem izin vermiyorda diyebilirsin aileni ayaklandır gerekirse onun aileside aile kızamaz haklı bulmak zorundalar.

Hadi benim ki düşüncesizlik etti kuzeni nasıl böyle bir şeyi söyledi ya da kabul etti. Düşünemedi mi acaba bunlar yeni evli benim orada ne işim var diye. Bende kendi kendi mi yiyorum acaba eşimi çok mu sıkıyorum benden sıkılıyor da yanına o yüzden mi istedi diye :14:

saçmalık bile değil gerizekalılık!!!kusura bakma ne olur,çok canım sıkıldı.erkekler niye bu kadar odun,bu kadar düşüncesiz bu kadar aptal acaba?bişeyin üstüne geldi konun tam:(canım sıkıldı...

Şuan eşimin söylediğini aileme söylesem zaten kesin olay çıkar söylenecek kabul edilecek bir şey değil ki tamam arada sırada gelsin de o şekilde kabul edemem zaten. Zaten şimdiye kadar hiç yalnız kalamadık doğru dürüst hep birileri vardı yanımızda kuzeni de çoğunlukla yanımızdaydı. Nikahtan sonra Bodrum'a tatile gittik o zaman da yanımızdaydılar. İstanbul'a gidince de rahat kalamayacağız ne anladım ben bu evlilikten. Acaba eşimin yalnızlık korkusu mu var.? :14:
Evliliği gerçekten istese ya da heyecanı olsa asla böyle bir şeyi kabul edip bana söylemez. Acaba düşüncesi neler ki kabullendi böyle bir şeyi. Benim adam da sır küpü offf hiç bi derdini anlatmaz gel de çık şimdi bunun içinden
:26:

saçmalık bile değil gerizekalılık!!!kusura bakma ne olur,çok canım sıkıldı.erkekler niye bu kadar odun,bu kadar düşüncesiz bu kadar aptal acaba?bişeyin üstüne geldi konun tam:(canım sıkıldı...

Gerizekalılık demeyelim de çok iyi niyetlilik bizimkisi. Ya da aşırı güven. Valla bi de beni düşün bu olay nelerin nelerin üstüne gelmedi ki ama ben hala onu kırmayayım diye düşünüyorum o ise her gün böyle saçma konularla benim canımı sıkıyor. Yerim de başka biri olsa çoktan lafını söyleyip otutturmuştu ben ise kırmayayım diye hala düşünüyorum :50:

Şuan eşimin söylediğini aileme söylesem zaten kesin olay çıkar söylenecek kabul edilecek bir şey değil ki tamam arada sırada gelsin de o şekilde kabul edemem zaten. Zaten şimdiye kadar hiç yalnız kalamadık doğru dürüst hep birileri vardı yanımızda kuzeni de çoğunlukla yanımızdaydı. Nikahtan sonra Bodrum'a tatile gittik o zaman da yanımızdaydılar. İstanbul'a gidince de rahat kalamayacağız ne anladım ben bu evlilikten. Acaba eşimin yalnızlık korkusu mu var.? :14:
Evliliği gerçekten istese ya da heyecanı olsa asla böyle bir şeyi kabul edip bana söylemez. Acaba düşüncesi neler ki kabullendi böyle bir şeyi. Benim adam da sır küpü offf hiç bi derdini anlatmaz gel de çık şimdi bunun içinden [/FONT
]:26:

eşinle nikahtan sonra birlikte oldunuz anladığım kadarıyla tatilde ama düşüncelerini ve dertlerini eşiyle paylaşmayacakta aranız uzak işiniz zor bu durumda:20:

Kardeş gibi büyümüş olsanız da o bay size NAMAHREM
sizin evinizde namahremin olan bir erkek sizinle kalamaz
Eşinize böyle söyleyin kibar kibar
''Hayatım bana namahrem bir erkekle aynı evde kalmamız doğru olmaz, ailem de bunu onaylamaz, çevremiz de onaylamaz, Allah korusun laf eden olur, hem benim düşünceme göre de böyle bir şeyi tasvip etmiyorum''

Son düzenleme:
eşinle nikahtan sonra birlikte oldunuz anladığım kadarıyla tatilde ama düşüncelerini ve dertlerini eşiyle paylaşmayacakta aranız uzak işiniz zor bu durumda:20:

Resmi nikahtan sonra imam nikahımızda kıyıldı o yüzden ne ailem ne de onun ailesi karıştı. Zaten 8-9 yıldır beraberiz dayanamadık daha fazla :77: Artık alıştım davranışlarına çok takmıyorum. Hiç bir sıkıntısını kimseye paylaşmaz. Her şeyi kendi halletmeye çalışır. Böyle olacak, şöyle olacak der sonra kıyamaz benim dediğimi yapar ama asla yumuşamadan sanırım asker psikolojisi. :26:

Back
X