Olacak şey mi yani!

Tabii ki olacak şey değil siz yeni evlisiniz yeni evlilere yatıl kısa süreliğine misafir bile gelmez ki bu sizde kalacak hiç akla mantığa sığıyor mu yani neye göre kendisi karar veriyor hem ailesi demiyor mu olmaz diye kesinlikle olmaz rahat edemem daha yeni evliyiz diye söyle sana hak vermesi lazım.

evlilikte ev arkadaşımı olurmuş canım, üniversite öğrencisi değilsiniz ya..özeliniz olacak,o adam da bekar sonuçta... hayır kız da olsa olmaz yani eşiniz nasıl böyle bişey teklif edebilir, bırak kırılsın gerekirse mantıklı düşünürse bence geçer,bu işin çok saçma ve imkansız oldugunu ona direk söyleyebilirsin

Bir de ben olmaz diyorum( eksik kalmak istemedim):)
Erkekler bazen düşünmüyorlar. Hayatım mantıklı ol, bak benim annem gelse veya kızkardeşim gelse yasasa ne kadar rahat edersin. Evime gelicegim pijamamı giyeceğim, banyoya girip cikicagim sence nasıl rahat edebilirim bı duşun diyebilirsiniz:)

ben böyle saçmalık duymadım
eşinizi anlayamadım doğrusu nasıl bu kadar rahat teklif edebiliyor bunu?

Siz ev bulmasaydınız ya da İstanbul'da ev kurmasaydınız, acaba kuzeni nerede kalacakmış?
Saçmalık bence de, bir erkekle ben aynı evde kalmak istemezdim..Hele ki yeni evliyken

kabul edeneyeceğini..
bunun uygun bi durum olmayacağını söyle...
ay bu ne saçmalık..

bu güzide konuyla birlikte kk da bazı ilklere şahit olduk

-genelde görümce ya da kayınbirader gelip eve yerleşmeye çalışırdı bu sefer ki kuzen oldu

-genelde erkekler bu konuda hayır derdi,kıskançlık yapardı bu sefer teklif eden erkek oldu

-biz bu konuda öfke nöbetleri geçirip çeşitli felaket senaryoları kurarken konu sahibi gayet sakinlikle karşıladı herşeyi (genelde tam tersi olurdu)

-ve birçok konuda ayrı düşünen hatta bazen tartışmaya bile giren kk üyeleri ilk defa bir konuda bu kadar hemfikir olup kuzene karşı kenetlendiler :)

hayırlara çıksın İnşallah

Kaynanayla otur daha iyi.. Namahrem değil bari..

Eşin evliliği benimseyememiş, öğrencilik hayatınca kalmış gibi..

ama olmaz ki aklımdan geçenleri yazmışsın bari alkışımı yapayım

Kuzeni ve eşine kk deki yorumları gösterse. Konu kapanır :))

hep kadınlar erkeklerin saçma sapan fikirlerini kırmadan nasıl söyleyeceğini düşünüyor ama erkekler pat diye olur olmaz her şeyi hiç düşünmeden söyleyiveriyorlar. bayanlar bence biz bi yerlerde hata yapıyoruz ama nerde...hiç yeni evliyken evde 3. bir şahsın olması olacak şeymi allah aşkına. bu erkekler neden böyle düşüncesiz...

Biz de burda onu anlayamadık ya adam hiç çekinmeden ve eşine sormadan dan diye kuzenini çağırıyor gayet rahat konu sahibi hala ayy nasıl söylesem nasıl ikna etsem derdinde bell ki sindirilmiş eşi tarafından bu böyle alttan alınıp yumuşak dille söylenecek bir konu değil kesin net tepkisini direk ortaya koyması lazımdı. Bu kadararına da cüret edemezdi diye düşünüyorum hadi annemle ne biliyim ablamla kız kardeşimle filan yaşayalım dese neyse. ona şaşırdık hepimiz burda.

Yeni evliliği de geçtim kalmasını istediği kişi bekar bir erkek bence bu daha vahim...

Yok daha neler!! O kuzen yeni evli insanların evine yerleşmeyi nasıl kabul etmiş yaa,utanmıyor mu anlamadım!! Eşin bunu nasıl düşünebiliyor!

Daha yeni evlisiniz baş başa evinizin tadını çıkartmak isteyeceksiniz o kuzen ne olacak!! Evinde saten geceliğinle dolaşamadıktan sonra ne anladım o işten...

Açık bir dille kırmadan,kavga etmeden ifade etmek lazım....

Düz mantık ..
Klasık erkek kafası işte ..
Nasılsa sürekli beraber vakit gecirdiğiniz için sizin evlendıgınızde de rahatsız olmayacagınızı,bekar hayatının devam edecegını dusunmustur..
Kabul etmeyin,hatta ciddi bir tavır koyun evlendiğini ve farklı sorumlulukları oldugunun farkına varsın .

Bence kabul etme, bazı nedenlerden dolayı Kaynım 6 ay bizimle yaşadı ki (çok severim kendisini) evliliğimizin ilk 6 ayı idi bu arada, benim ilişkim allak bullak olmuştu. Yok ne zaman gelecek, ne zaman gidecek valla yan yana uzunıp TV izleyen biz o günden bu güne bir daha yanyana zor geliriz :) hep benim yüzümden, çünkü adam yanıma yanaşsa abin gelecek, abin yan odada daha neler neler. Yani cinselliği bile etkiliyor bilgine. İlk özel günümüzü o da evlilik yıl dönümümüzü başbaşa geçirmek için eşim çok güzel bir yerde oda ayırttırmış, çok güzel bir yemekle kutlamıştık. Yani o da olmayabilirdi, evde kös kös olabilirdik. Ama heyecanların kaybolmaması için kabul etme diyorum. Ben şanslıyım çünkü benim soğukluklarıma eşim iyi dayandı ve aştık. Ev ev üstüne olmaz, iyi düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…