- 24 Haziran 2016
- 7.423
- 26.421
- 548
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Olan olmuş biten bitmiş bari yaptığı şeyin arkasinda dursun ve bundan sonra istemediği birşeyi yapmasın.Arkadaşlar çok sevdiğim bir abla var. Bu abla 45 yaşlarında ve dul eşi vefat etti 10 yıl önce.
Çocuklarına hem anne hem baba.
Bunun bir kızı var 23 yaşında 3 yıldır da sevgilisi var. Acayip aşık öl dese ölcek çocuk için.
Gözü kör kulağı sağır resmen.
Maalesef çocukla birlikte olmuş ve çocuk asla evlenmeye yanaşmıyor.
Zorla yapmadım ki oda istedi diyormuş.
Bahsettiğim abla perişan durumda üzüntüden ne yapacak ne edecek bilmiyor.
Bana sordu bende cevap veremedim,burası geldi aklıma. Konu duyulunca kızın annesi duyunca yani kızıda engellemiş her yerden.
Bu durumda be yapılır ki ya.
Hayır ama söyleme potansiyeline sahip biriymiş.
Öfff 16.yy agzindan da gina geldi. Ne demek evlilik vaadiyle kandirdi. O kadar tutucu ise kanamasaymis. Sevismisler bitmis gitmis. Karalar baglayacak evlat red edecek bisey yok. Ortada kalan filan da yok. Baya hayatlarina devak edecekler.Yok değil yani öyle bişey demedi.
Ama evlilik vadiyle kandırmış kızı.
İyi de ispatlanabilir bir şey yok ki iftira der geçerdim ben olsam. Benim kızım hakkında biri böyle konuşsa kızımı rahatsız ediyor, iftira atıyor der çıkardım işin içinden.Hayır ama söyleme potansiyeline sahip biriymiş.
Kirlendi kızı evde kalacak diye korkuyormus..Anne niye ayılıp bayılıyor aklım hala orda.
Annesi kızı zarı olduğu için seviyordu heralde şimdi artık yok ya başını öne eğdi düşüncesinde sanırım oturduğum yerden çıldırdım .Ya tamam da çocuk birşey dememiş. Tecavüz yok birşey yok kız kendi rızasıyla sevişmiş. Annesi kızın hangi halinden şüpheleniyor da anlıyor. Bu dışarıdan anlaşılan birşey mi canım.
Hiçbir şey yapamazsınız. Sizi de ilgilendiren bir durum göremedim ben.
Anne niye ayılıp bayılıyor aklım hala orda.
İyilik yağtığını düşünüyor.Kızın annesi çok kötü bir anne. Asla kızının iyi olmasını düşünmüyor. Tek derdi onun gözünde artık namussuz, ortada kalmış kızının kendi başına kalmaması.
Kızın annesi yüzünden kızın üç senelik ilişkiside bitmiş anladığım bu evlilik baskısı yapılınca.
Böyle anne düşman başına gerçekten.
Dünyanın sonu gelmiş gibi davranmaktan vazgeç dinler, iki yetişkin birey isteyerek bir birliktelik yaşamışlar ve bu kimseyi ilgilendirmez. Kızın yaşı daha ufak zaten, okusun, çalışsın, KPSS'ye hszırlansın yapsın bir şeyler.Kız çocuk onu heryerden engellemiş diye üzgün.
Yaptığından pişman falan değilmiş zaten.
Kızı söylemiş annesine.Kim söyledi kadına bu durumu?
Tamam işte, alıp karşısına konuşacak. Hemen seni bırakıp kalandan sana yar olmaz diyecek. Kızı vazgeçmeye ikna edecek bir şekilde. Yani küçücük bir olayda her yerden engelleyen birinden insana koca olur mu ya? Kızın gözünü açması lazım.Kız çocuk onu heryerden engellemiş diye üzgün.
Yaptığından pişman falan değilmiş zaten.
Kusura bakmayın bana kızın işgüzarlığı gibi geldi. Adam istemedi bıraktı, o da annemin haberi olursa benden ayrılamaz, evleniriz bilmem ne yaparız diye düşünmüş, olmamış. Kadının ayılıp bayılması işine geliyordurKızı söylemiş annesine.
Kızı zaten zor bir kız.Annesi kızı zarı olduğu için seviyordu heralde şimdi artık yok ya başını öne eğdi düşüncesinde sanırım oturduğum yerden çıldırdım .
Kirlendi kızı evde kalacak diye korkuyormus..
Annesinin tam olarakta yapmak istediği bu.Olağanüstü bir durum görünce bende dedim mahalleye göktaşı falan mı düştü. Yani ben şu mesajı yazarken bile kim bilir kaç kişi sevişiyodur.
Herkes yaptığı davranışın sonucuna katlanır. Katlanmalı. Çocuğa bi araba dayak atıp nikah masasına oturtamazsınız ki.
Annesi kızı zarı olduğu için seviyordu heralde şimdi artık yok ya başını öne eğdi düşüncesinde sanırım oturduğum yerden çıldırdım .
Artik insanlar sadece evlenince sevismiyor şu surumda hamilelik durumu olursa o zaman b*k.İyilik yağtığını düşünüyor.
Çocuktq tam bir karaktersiz ama.
İyilik yağtığını düşünüyor.
Çocuktq tam bir karaktersiz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?