- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.002
- 83
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Çocuk evlenme vadiyle kandırdığı ve sözündee durmadığı için karaktersiz dedim.Konu başında kız zavallı oğlan karaktersizdi, evrim geçirdi ve kız manyak oldu
İyide millet kına yapıp ertesi gün bile ayrıla biliyor fikirler değile biliyor.Çocuk evlenme vadiyle kandırdığı ve sözündee durmadığı için karaktersiz dedim.
Kızın da çok normal olduğunu düşünmüyorum.
Bunca şeyden sonra hala engellenmiş olmasına üzülüyormuş.
Annesi kızdan hep dert yanıyordu.Sen de az değilsin alerjikrinit. Bu kızın annesinden hiçbir farkın yok. Yok o kızdan her şey beklenir yok ele avuca sığmaz. Oturup anneyle kızın özel hayatını, bacak arasının hesabını tutmuşsun. Senin bir kadın olarak kendine hiç saygın yok mu, oturup bunları konuşuyorsun. Sana bu konu açıldığında ayrıntısına girmeden, konuyu kapatman gerekirdi.
İlişkinin ortasındaydınız galiba, evlenme vaadiyle kandırırken şahit oldunuz.Çocuk evlenme vadiyle kandırdığı ve sözündee durmadığı için karaktersiz dedim.
Kızın da çok normal olduğunu düşünmüyorum.
Bunca şeyden sonra hala engellenmiş olmasına üzülüyormuş.
Annesi kızdan hep dert yanıyordu.
Söz geçiremediğini söylüyordu.
Yok akrabam değil.Bu kadın sizin akrabanız falan değil, çok sevdiğiniz bir "abla"nız.
Gelip ayılıp bayılıp size anlatmış ne yapalım diye. Başka kimlere akıl sordu, orası da ayrı tabi.
Tabi siz veya bu diğerleri de burada yaptınız gibi onun adına başkalarına akıl sormuş olabilirsiniz, ne belli.
Demeye çalıştığım kızının adı çıkacak diye üç buçuk atan kadının bir gazeteye ilan vermediği kalmış.
Sonra çocuk söyleyebilir, potansiyeli var vs vs. Önce kendi ağzını tutmayı öğrensin sonra başkalarının potansiyelini düşünsün.
Ne yapacak diye soru sormuşsunuz da buradakiler ne desin? Nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz.
"Bir kaç erkek akrabası çocuğu tenhada sıkıştırsın, bir güzel korkutup nikah masasına oturtsun" mu desin?
Yoksa zar dikimi için iyi doktorları ve güncel fiyat listesini mi sunsun? Ya da çocuğu kıza bağlayacak büyüler falan...
Tavsiye istiyorsanız, işte tavsiye. Hanımefendi önce bir sakin olsun, ayılıp bayılmayı, ortalığı ayağa kaldırmayı bıraksın.
Maşallah, başkasına gerek kalmadan kızının adını kendi çıkaracak. Kızın üstüne gitmeyi bıraksın, su akar yolunu bulur.
Böyle söylicem23 yasinda kocaman kadin mumkunse seyine bekcilik yapmayin. Bir annenin gorevi cocuguna kosulsuz sevgi ve sefkat vermektir. O ablaya bunu hatirlat.
16 yasındaki ergen kız olsaydı dert yanması normalde 23 yasında kızından dert yanması kızın doğrularına saygı duymamasından.O kız baska sevgilisi olur yine sevisir.Terk edildi diye ask acısı cekiyor geçer.Annesi kızdan hep dert yanıyordu.
Söz geçiremediğini söylüyordu.
Aynen, inşallahOlan olmuş biten bitmiş bari yaptığı şeyin arkasinda dursun ve bundan sonra istemediği birşeyi yapmasın.
Zaten evlenicez, beklemeyelim demiş.Evlilik vaadiyle kandirildim ne ya? Turk filmi, yesilcam falan mi ceviriyoruz? Kendi de istemis ve birlikte olmuş gerisi boş, bundan sonra oyle herkese kanmasin madem, ders olsun.
Sen kimsin be terbiyesiz,İiiyyy, tipik mahallesinde kimin ne yaptığının merakından geberen, kim kiminle nerede ne yapmış hesabını döken ağzında çekirdekli kadınlardansın. Senden kaç büyük kadınla oturup kim bilir kaç defa kızını çekiştirdin. Çocuğun varsa çocuğuna yazık.
Senin gibi gereksizler yüzünden insanlar konu açamıyor burada.İiiyyy, tipik mahallesinde kimin ne yaptığının merakından geberen, kim kiminle nerede ne yapmış hesabını döken ağzında çekirdekli kadınlardansın. Senden kaç büyük kadınla oturup kim bilir kaç defa kızını çekiştirdin. Çocuğun varsa çocuğuna yazık.
OooOooO kızdan herşey beklenir.
Yapmış olabilir.
Annesi öyle söyledi.İlişkinin ortasındaydınız galiba, evlenme vaadiyle kandırırken şahit oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?