- 11 Aralık 2018
- 41.419
- 257.493
- 598
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Kadın klasik mahalle teyzesi siz de onun söylemleriyle adamı karaktersiz ilan ettiniz. Siz de az değilsiniz. Dedikodu buldum diye üstüne atlamışsınız mevzunun.Annesi öyle söyledi.
Ben ilişkisi olduğunu bile yeni öğrendim.
Evlilik vadiyle kandırmış dedi.
Sen kimsin be terbiyesiz,
Alttan aldıkça cılkını çıkardın.
45 yaşında yazmışım kadın gördün mü? Benim kaç yaşında olduğumu biliyor musun.
Sırf konuşmak için konuşan gereksizin tekisin.
Peki siz öyle diyorsanız öyledir.Kadın klasik mahalle teyzesi siz de onun söylemleriyle adamı karaktersiz ilan ettiniz. Siz de az değilsiniz. Dedikodu buldum diye üstüne atlamışsınız mevzunun.
Platform; çok üzüldüm ağlıyorum şuvanPeki siz öyle diyorsanız öyledir.
Gerçekten sizin gibiler yüzünden bu platformdan soğudum.
Peki siz öyle diyorsanız öyledir.
Gerçekten sizin gibiler yüzünden bu platformdan soğudum.
E der niye demesin, askindan ölüyorum da der, hayatimin askisin da der, muge anlinin da dedigi gibi Allah belanı versin diyecek değil, guzel laflar edecek tabiki, kanmak istemis kanmış.Zaten evlenicez, beklemeyelim demiş.
Hiç bir şey yapılamaz. Kızı okuyor mu ne yapıyor ? Hayatına bakacak. Siz diyorsanız bunlar töre cinayeti işleyecek modelde diktirsin.Arkadaşlar çok sevdiğim bir abla var. Bu abla 45 yaşlarında ve dul eşi vefat etti 10 yıl önce.
Çocuklarına hem anne hem baba.
Bunun bir kızı var 23 yaşında 3 yıldır da sevgilisi var. Acayip aşık öl dese ölcek çocuk için.
Gözü kör kulağı sağır resmen.
Maalesef çocukla birlikte olmuş ve çocuk asla evlenmeye yanaşmıyor.
Zorla yapmadım ki oda istedi diyormuş.
Bahsettiğim abla perişan durumda üzüntüden ne yapacak ne edecek bilmiyor.
Bana sordu bende cevap veremedim,burası geldi aklıma. Konu duyulunca kızın annesi duyunca yani kızıda engellemiş her yerden.
Bu durumda be yapılır ki ya.
Haklı maalesef. Bakirelik takıntısı olan biri evlenmeden önce birlikte olmamalıydı. Evlilik vaadi olsa bile.Zorla yapmadım ki oda istedi diyormuş.
Annesinde zerre akıl olsa kızının bu özel durumunu sana anlatmazdi. Bu kadar ayilip bayılan kadın ne demeye sana anlatıyor ? Ya para istiyor senden ya da herkes duysun da kızı zorda kalsın falan istiyor ?Kızı zaten zor bir kız.
Ele avuca sığmayan laf geçmeyen türden.
Üstüne tüy dikt diyelim bu olay.
Bence adam değil de kızın annesi tehlikeli...Siz niye biliyorsunuz bunu mesela? Size niye anlattı? Size ne? Alt tarafı yetişkin iki genç sevmiş sevişmiş, anne dünyanın sonu gelmiş gibi feryat figan ortaya düşüp , kızının arkasinda duracağı yerde konuya komşuya anlatırsa duyulur tâbi ki...Adam herkese anlatsa bile anası dik durduktan sonra kimse gık diyemezdi....Hayır ama söyleme potansiyeline sahip biriymiş.
Ay ne yapacak istemiş yapmış. Hamile de değilse. Korunma yöntemleri hakkında bilgilendirin. O kadar ağlayacak bişey yokArkadaşlar çok sevdiğim bir abla var. Bu abla 45 yaşlarında ve dul eşi vefat etti 10 yıl önce.
Çocuklarına hem anne hem baba.
Bunun bir kızı var 23 yaşında 3 yıldır da sevgilisi var. Acayip aşık öl dese ölcek çocuk için.
Gözü kör kulağı sağır resmen.
Maalesef çocukla birlikte olmuş ve çocuk asla evlenmeye yanaşmıyor.
Zorla yapmadım ki oda istedi diyormuş.
Bahsettiğim abla perişan durumda üzüntüden ne yapacak ne edecek bilmiyor.
Bana sordu bende cevap veremedim,burası geldi aklıma. Konu duyulunca kızın annesi duyunca yani kızıda engellemiş her yerden.
Bu durumda be yapılır ki ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?