neden sizde kalıyolar?
misafirlkimi yani kendi evleri varmış anlayamadım ben:44:
ner zaman gidecekler peki...
yılda ne kadar süre sizde kalıyolar...
Evet misafir.. Ama bir türlü rahat ettiremedigimiz misafir.. Ne yapsak yaranamadigimiz.. Onlar türkiyede yasiyorlar.. Biz almanyada.. Senede 3-4 defa geliyorlar, 3 hafta falan kaliyorlar..
eşin konuşmayı denese dinlemezlermi....
Abartmayın Alah aşkına...
senede 3 defa geliyolarmış, dişinizi sıkacaksınız, sıkmak zorundasınız...
sürekli aynı evin içerisinde yaşayan insanlar napsın?
öyle yemeden içmeden kesilecek bi durum yok bence...
bi süre görmeyin, duymayın... onlar istedikleri kadar burayı neden çocuk odası yaptınız desin dursun, nihayetinde siz evinizi istediğiniz gibi döşemişsiz, bitti... konuşsun dursunlar... öle söylenen herşeye kafayı takarsak, hastalık sahibi olur çıkarız...
Dün esime diyorki.. "Niye o odayi cocuk odasi yaptirtin?? Niye burasi böyle kalacak, gelince babamlar burda yatacak demedin?? Niye agirligini koymadin karnina karsi??" Böyle dedi yaa.. Aklima geldikce sinirden her tarafim titriyor.. Ben böyle birsey ne gördüm nede duydum..
3 kizi var.. Birazda onlarda kalsin ama yok onuda yapmiyor.. Tabi Damatlarinin yaninda istedigi gibi davranamiyor.. Ama gelin neki insan degil köle, herseye katlanmak zorunda.. Birde bütün gün yalnizim onlarla.. Demedigi laf kalmiyor.. Esim ise gidiyor, sabah 10 aksam 11...
Hicde öyle göründügü gibi basit görünmüyor ne yazik ki.. Burda bütün sorunlari yazmaya baslasam, roman olur.. Her gün baska bir huzursuzluk cikariyor.. HER GÜN!!!!!
Hayvan mi etmedi, bunlarin insanligindan süphe ediyorum mu demedi..
Yok onuda dinlemiyor.. Üstüne birde diyor ki esime.. "Niye izin verdin odayi cocuk odasi yapmasina? Niye demedinki hayir burasi böyle kalacak babamlar gelince yatiyor burda?? Niye agirlini koymadin karina karsi ??" Aynen böyle diyor yaa.. Gelde sinir olma.. Aklima geldikce elim ayagim titriyor sinirden..
aslında evde ki en ferah en güzel oda çocuk odası olmalı ama biz hep en küçük ve karanlık odaları çıcuklarımıza büyük odaları misafirlerimize ayırıyoruz. o odalara girilmiyor bile.ancak ayda bir misafir gelecek de evin en güzel köşesi kullunılacak.sanki çocuğumuzdan daha değerliler..
sizi bu konuda tebrik ediyorum...eşinizin yapacağı iki şey var..ya hiç cavep vermeyip duymamazlıktan gelecek ya da "baba bizim en değirli varlığımız çocuğumuz ev en güzel odamızı ona vermek istedik.yetişkin insanlar her yerde yatar sorun etmeyin bu kadar" diyecek..
En güzel oda zaten cocuk odasi.. En Aydinlik, en ferah oda cocuk odasi.. Büyüklük olarak bizim odayla asagi yukari ayni..
Esim cevap vermesede susmuyorlar, cevap versede susmuyorlar..
Valla öyle bir duruma geldimki.. Onlar gidene kadar annemlerde kalmayi düsünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?