olan oldu...

evlendiğim ilk ayı kocama küsüp ailemin yanına gelmiştim ondan badan dolayı istemiyorlarmış .

ne saçma bir sebep, peki senin nasıl biri olmanı istiyorlardı ki? yani beraber falan mı yaşıyordunuz?

Allah ıslah etsin bu tarz kayınvalideleri. Bir anne nasıl evladının mutsuzluğu için uğraşır yuvasını yıkar anlamıyorum. Eşiniz farkında mı bilmiyorum ama 3 talakta boşamanın dönüşü yok.

Bildiğim kadarıyla dayak, aldatma...gibi nedenler olmadan çok fazla tazminat alamıyorsunuz ama bir avukatla konuşmakta fayda var

3 talak bir talak sayılıyor araştırdım ama bunun hiçbir önemi yok o annesi yüzündne boşası ya bitti artık..

inşallah ahımın tutmasını çok istiyorum kocamla aramda hiçbişey yokken ailesi yüzünden boşanıcaz =(
Seni boşaması kolay tabi sinirlendi söylediyse eğer cidden önemli mevzu, eğer barışmaya karar verirsen bir hocaya danışın derim.

Bana kalırsa sakın barışma zaten boşa gitsin. Mihrinide al mahkemedede anlat. Hiçbir şey bırakma. Yazık!

canım benim..
bi müddet sessiz kal..
pişman olcak..aha buraya yazıyorumm..
öyle dille demek kolay, ileri gidemicek bence..bekle ve gör..
ben bütün ailesini aradım halalarını yengelerini olanları anlattım bu evlilik kayınvaldem ve kocası yüzündne bitti dedim.hepsi kadının kötü olduğunu biliyormuş

köpek gibi pişman olur hiç merak etme.. ama geri dönüşü nasıl olur bilemem, salak (çok afedersin) imkansız hale getirmiş gibi birşey.. yaşasın işte bir ömür ailesiyle..

ben bütün ailesini aradım halalarını yengelerini olanları anlattım bu evlilik kayınvaldem ve kocası yüzündne bitti dedim.hepsi kadının kötü olduğunu biliyormuş

oğlu da biliyodur da anasının ne mal olduğunu..
şimdi hipnoz etmiştir o karı tam anlayamıyodur eşiniz..
biraz yalnız kalsın anlar..

köpek gibi pişman olur hiç merak etme.. ama geri dönüşü nasıl olur bilemem, salak (çok afedersin) imkansız hale getirmiş gibi birşey.. yaşasın işte bir ömür ailesiyle..
pişman olsa ne fayda babam annem çıldırmış durumda yıkıldı insanlar.

Tek seferde 3 defa söylemesi yalnizca bir talak düşürür. Iki talak hakkiniz var daha önce bir talak düşmediyse.. yine de bir Müftülüğü arayıp bilgi almanız içinizi rahatlatır

ALLAH kimsenin yuvasını yıkmasın inşallah eşin hatasına anlar senden özür diler ve barışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…