• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olan oldu...

dinen nikah dusmedi cnm o kdr kolay degil.. o 3 talaki farkli zamanlarda soylemesi gerekiyor smdi sadece 1 ini kullanmis oldu yani... ama o sunu yapmazsa bosarim kelimeleri ztn hep dini nikahi zedeliyor.. resmi nikahinda bozulmasi gerekiyor... bu kadar kolay degil... senin de soz hakkin var

Allah sabır versin zor bir durum.

Belli ki eşiniz sizi hiç anlamamış, bunca zaman çektiğiniz sıkıntıyı ve ailesi ile aranızdaki gerginliği çözmeye yeltenmemis. Ve arada kalıp ailesinin rüzgârıyla savrulup durmuş. Sizin yanınızda duramamis. Bu evlilik için yeterince olgunlasmadigina işaret. Ve inanin bu olgunlugun yaşla ilgisi yoktur her zaman.

Size gelince evden gitmeniz kocanizin ailesinden daha cok etkilenmesine zemin hazırlamış gibi. Bir kere şöyle bir mesaj veriyor: bak o gitti ama annen yanında, demek ki ana gibi yar olmaz. Hal böyle olunca eşinizin de kendince sebepleri, haklı olduğu yanları vardır.

Ailesinin yaptığı ise cehaletten, eski kafaliliktan ibaret. Ve şüphesiz bencillik, düşüncesizlik bu yaptıkları. Olur da yuvaniz yıkılırsa emin olun zaman size ilaç onlara zehir olur.

Boşama meselesi ise gecerlilik açısından şuan için aklınıza takilmasin, çünkü eşinizin o anki ruh hali belirleyici olacak. Yani boşanmamis olabilirsiniz. Bir talak hakkı yitirilmistir belki de. Ayrıca ikinci kez evlenme hakkı da var yani bunu düşünüp sıkıntı etmeyin. Mühim olan bundan sonraki süreç.

Eşiniz ile konuşmayı deneyin, gerçekten eşinize inanıyor ve yuvanizin kurtulacagina dair ümidiniz varsa yapın bunu. Ama yargilamadan, hesap sormak için değil çözmek için. Biliyorum çok zor ama insan isterse herşeyi yapar. Zira bu şartlarda barışma olsa da sizin huzurunuz olmayacaktır.

Madem bu kadar anne kuzususun neden evlenip de birinin hayatını alt üst ediyorsun be adam? Otursana annenin dizinin dibinde.. Ah ah!

dinen nikah dusmedi cnm o kdr kolay degil.. o 3 talaki farkli zamanlarda soylemesi gerekiyor smdi sadece 1 ini kullanmis oldu yani... ama o sunu yapmazsa bosarim kelimeleri ztn hep dini nikahi zedeliyor.. resmi nikahinda bozulmasi gerekiyor... bu kadar kolay degil... senin de soz hakkin var
herşeyden çok beni zedeledi ailesi yüzünden evliliğini yıkan adam ileride ne olur ?

Allah sabır versin zor bir durum.

Belli ki eşiniz sizi hiç anlamamış, bunca zaman çektiğiniz sıkıntıyı ve ailesi ile aranızdaki gerginliği çözmeye yeltenmemis. Ve arada kalıp ailesinin rüzgârıyla savrulup durmuş. Sizin yanınızda duramamis. Bu evlilik için yeterince olgunlasmadigina işaret. Ve inanin bu olgunlugun yaşla ilgisi yoktur her zaman.

Size gelince evden gitmeniz kocanizin ailesinden daha cok etkilenmesine zemin hazırlamış gibi. Bir kere şöyle bir mesaj veriyor: bak o gitti ama annen yanında, demek ki ana gibi yar olmaz. Hal böyle olunca eşinizin de kendince sebepleri, haklı olduğu yanları vardır.

Ailesinin yaptığı ise cehaletten, eski kafaliliktan ibaret. Ve şüphesiz bencillik, düşüncesizlik bu yaptıkları. Olur da yuvaniz yıkılırsa emin olun zaman size ilaç onlara zehir olur.

Boşama meselesi ise gecerlilik açısından şuan için aklınıza takilmasin, çünkü eşinizin o anki ruh hali belirleyici olacak. Yani boşanmamis olabilirsiniz. Bir talak hakkı yitirilmistir belki de. Ayrıca ikinci kez evlenme hakkı da var yani bunu düşünüp sıkıntı etmeyin. Mühim olan bundan sonraki süreç.

Eşiniz ile konuşmayı deneyin, gerçekten eşinize inanıyor ve yuvanizin kurtulacagina dair ümidiniz varsa yapın bunu. Ama yargilamadan, hesap sormak için değil çözmek için. Biliyorum çok zor ama insan isterse herşeyi yapar. Zira bu şartlarda barışma olsa da sizin huzurunuz olmayacaktır.

eşimle konuşamıyorumki malesef sürekli kavga sürekli ailesini koruma telaşı . çok yoruldum incindim artık Rabbime bıraktım.

herşeyden çok beni zedeledi ailesi yüzünden evliliğini yıkan adam ileride ne olur ?

tabii ki oyle ben bosanin ya da bosanmayin demiyorum o sizin bileceginiz is.. ama daha bosanmadiniz ne dinen ne resmen bnu soyleyeyim istedim :KK54:

tabiki resmi nikahımız var ama dinen düştü nikah..
hülle şart talakla boşadıysa...(barışacaksan tabi) (bir de bu hülle olayı alay etme değil geçen kendini bilmez zeka sorunlu biri yanlış anladıydı beni)..annesinin istediği gibi bir kız nasıl oluyor bir de kriterlerini açıklasaydı kaynanayla mı evlendin sen koynunada alsın seni bari oğlu bibloysa..kolay değil boşan demek ama burnunu iyice sürtmelisin..

Kim tanıştırdı bu adamla sizi ,aşk mı mantık evliliğimi?

eşimle konuşamıyorumki malesef sürekli kavga sürekli ailesini koruma telaşı . çok yoruldum incindim artık Rabbime bıraktım.

Erkekler bizden farklılar fitrat olarak. Biz huzursuzluk da olsa kolay vazgeçemiyoruz düzenimizden, alışkanlıklarimizdan. Ama onlar öyle değil. Ümidi kalmazsa zerre cabalamazlar kolay kolay. Ve 9 aylık bir stres yorulmalari için yeterli. Bu sizi sevmediği manasına gelmiyor, yuva yıkmak kolay derler ama ele kolay, o yuvayi yapan dişi kuş için çok çok zor. Elbette eşinizin son bir konuşmaya degip degmeyeceğini siz bilirsiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

ben bütün ailesini aradım halalarını yengelerini olanları anlattım bu evlilik kayınvaldem ve kocası yüzündne bitti dedim.hepsi kadının kötü olduğunu biliyormuş

yalnız ileride barışırsanız bunu sana karşı çok pis kullanırlar

allah yardımcınız olsun,kimsenin yuvasını bozmasın
eşin olacak erkek müsveddeside anasının koynuna girsin yatsın bundan sonra:KK67:

:KK43::KK58::KK35:
daha önceki konularımı hatırlayan varmı bilmiyorum kayınvalidemden ve ailesinden çok çekiyordum kocamın. bi haftalığına kavgalı bi şekilde annemlere geldim ve babamın benim için kocamla konuşmasını istedim babam kocamla buluşmuş kızınızdan ayrılmak istiyorum ya ailemin istediği gibi bir kız olur yada ayrılırım demiş bende hemen o gece aradım ayrılıyosan şimdi boşa dedim ailemden özürdiliceksin dilemezsen boşarım dedi boşa dedim ailen yüzünden boşıcaksan boşa dedim 3 talakla boşadı ve kapadı..

Bu evlilikten hayır gelmez canım 3 talak ile boşadıysa işler çok karışır keşke yapmasaydı olacağı varsa da artık olmaz çok üzüldüm adına hakkında hayırlısı daha 9 aylık evliymişsin aileler keşke bu kadar işlerin içine girmeseler kına yaksınlar şimdi kendi evladının yuvasını yıktığına

Erkekler bizden farklılar fitrat olarak. Biz huzursuzluk da olsa kolay vazgeçemiyoruz düzenimizden, alışkanlıklarimizdan. Ama onlar öyle değil. Ümidi kalmazsa zerre cabalamazlar kolay kolay. Ve 9 aylık bir stres yorulmalari için yeterli. Bu sizi sevmediği manasına gelmiyor, yuva yıkmak kolay derler ama ele kolay, o yuvayi yapan dişi kuş için çok çok zor. Elbette eşinizin son bir konuşmaya degip degmeyeceğini siz bilirsiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
o benle konuşmak isteseydi zaten çoktan arardı ..

Hep bu cadı kaynanalar ilaki gelini ezecekler , bence ex eşin bu kafayla asla mutlu olmaz ,ama annesi mutlu olacak ,

o benle konuşmak isteseydi zaten çoktan arardı ..

Ben duygularınızı anlayamam tabiki, sadece anlamaya çalışırım.

Belli ki çok öfke ve kırgınlık birikmiş. Bunun yenmenin iki yolu var: ya dediğim gibi taptaze bir adım atıp eşinizle çözüm odaklı, yargısız ve biz dilini kullanarak konuşmak veyahut bu insanları arkanızda bırakıp kendinize yeni bir yön çizmek. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Dua edin bol bol ve ben güçlüyüm deyin. Çünkü beyniniz siz ne derseniz ona inanır.

Eski konularını hatırlıyorum da en iyisi olmuş bence. Bu evlilikten hayır gelmez. Barışirsan cok cekersin ama daha once ailenin yanına gidip geldigini hatırlıyorum. Esin zaten diyecegini demiş. Hakkında hayırlısı olsun

Bu erkek ailelerini de ben anlayamiyorum.Kici kirik ogullarina kimseyi layik goremiyolar haspamm.Sanarsiniz ogullari dunyada tek, prens onlar ya bulunmaz hint kumasi :-@

Back
X