olan oldu...

Keşke bu kadar tez canlı davranmasaydınız...

Boşanmamışsınız ki,oh ne güzel böyle 3 talakla nafakadan kaçmak,yok öyle yağma.

Nefret ediyorum boyle erkeklerden.
Evlendin artik ayri bir evin ve ailen var, bunu kavrayamayanlara gercekten sinir oluyorum.
Bosanin gitsin bir omur gecmez boyleleri ile.

Adamin yaptigi, kaynananin yaptigi yanlis seyler de, ne güzel niye evlendin be adam diyebiliyoruzda, daha bir aylik evliyken esiyle arasinda olan kavgada baba evine giden Kizlarimiza neden, madem baba evine gelcektin niye evlendin demiyoruz?
Cocuk oyuncagimi Evlilik allah askina, dayak ve aldatma olmadigi sürece neye katlanamiyorsunuz? Biraz sabir, biraz caba, her kavga gürültüde evmi terk edilir, sonra evliligim yürümedi oluyor. Hic umut kalmadimi gidin tabii ama her firsatta degil... Bakin esiniz haksiz, heleki ailesini bukadar evliliginize karistirdigi icin ve sadece anlattiginiz sebepten bosadiysa sali verin gitsin zaten, ama sizde sucsuz degilsiniz, öyle her kavgada baba evine gelmekle evlilik kurtulmaz, burnunu sürtmek illaki öyle olmaz, nabza göre serbet... Allah yardimciniz olsun...

hic üzülme ailesi icin sana sırt ceviren bi adamdan bundan sonra hayır gelmez. Sana uzak cehennemin dibine dire olsun. Ona en güzel cevap yıkılmadan dimdik ayaklarının üstünde durmaj ve yepyeni bi sayfa acmak olur hayırlı insanla.

Git mahkemeye ver kizin ailemin istedigi gibi birisi olucak bak bak al sen o aileni biipppppp.....

hayırlısı olsun marpu
bütün konularını biliyorum
kv ne yarım kilo kına gönderiyorum

çok üzgün olduğunu tahmin ediyorum
eden bulur canım...

inşallah ahımın tutmasını çok istiyorum kocamla aramda hiçbişey yokken ailesi yüzünden boşanıcaz =(

Canım benim inan çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.
Benle aynı durumdaymışsın.
Allah'ım sabırlar versin bizlere inşallah.
Yuva bozanın yuvası olmaz bekle canım Allah'ın izniyle rabbim onlarında yuvaları olmadığını eşiyle çocukları kızları oğulları kim varsa çıkartacak ve sana gösterecek merak etme.
Allah büyük.
Ettiğin ahlar yanlarına kalmayacak, benimkilerde kalmayacak inancım tam..
Eşinde eskiden dönmüş pişman olup tekrar dönecek hiç merak etme.
9 aylık evlilikte yazıktır günahtır hiç mi merhametiniz vicdanınız yok diyecem ama benimkilerde 2 aylık evliyken başlamışlardı.
Allaha havale etmekten başka çaremiz yok.
Rabbim hiçbirinin yanına koymasın !

Eski konularınızı hatırlıyorum. Kayınvalideniz huzursuzluk çıkarıyordu sürekli. Eşinizin çok pişman olacağını düşünüyorum. Dava açmak istiyorsanız, haklarınızı en iyi şekilde kullanabilmek adına bir avukatla görüşmenizi tavsiye ederim.

Üzülmeyin, belki de hakkınızda hayırlısı budur. Evini temizlemenizi bekleyen bir kayınvalide, "tatile izin almadan gittiniz, benim karım bir kez bile tatile gitmedi" diye köpüren ve "önce gelip benim karımın işini yapacaksın, sonra kendi evinin işini" diye haddini aşan bir kayınpeder ama tüm bunlara sessiz kalan bir eşiniz var zira...

Son düzenleme:
Dini nikah oyle hemen dusmez.sinirlilik aninda kavgada malesef insanlar bunu yapiyor.ama din o kadar kolay bosamaz.oturup akli basindayken kararda tamamen kesinlik varken bosanilir.karsi kisiyi al iste bosuyorum seni dendiginde olmuyor cnm.

Bunlar gelin değil köle aldıklarını zannetmişler. Otursunlar şimdi oğullarının turşusunu kursunlar. Sen de boşan kurtul. Çocuk yok birşey yok. Bir daha görmezsin zaten.

Marpu senin konularini biliyordum senin icin kesinlikle hayirlisi oldu.
Esin icinse gecmis olsun, zamanla ailesinden bikacak cunku.
Senin sansin esinin ailesi cok net yapmis bunlari, benim esimin ailesi beni istemiyorlar ama cok politikler hicbir zaman bunu ispat edemeyecegim ona.
Cocugunun olmamasi buyuk avantaj bundan sonra hayatinin cok guzel olmasini dilerim burada ikinci evlilik ve bosanma sonrasina dair topikler var ben bosanmaya cesaret almak icin onlari okuyorum sende onlari oku canim.

Bir kadının ve çocuklarının yükünü taşıyamayan erkekler neden evleniyorlar anlamıyorum.Allah topunun...
Tam sizin yazdığınızı yazıcaktım sizin yorumu gördüm .. Allah yardımcısı olsun gerçekten buarada doğumunuza 7 gün kalmış sizede sağlıklı kolay bir doğum diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…