- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
daha önceki konularımı hatırlayan varmı bilmiyorum kayınvalidemden ve ailesinden çok çekiyordum kocamın. bi haftalığına kavgalı bi şekilde annemlere geldim ve babamın benim için kocamla konuşmasını istedim babam kocamla buluşmuş kızınızdan ayrılmak istiyorum ya ailemin istediği gibi bir kız olur yada ayrılırım demiş bende hemen o gece aradım ayrılıyosan şimdi boşa dedim ailemden özürdiliceksin dilemezsen boşarım dedi boşa dedim ailen yüzünden boşıcaksan boşa dedim 3 talakla boşadı ve kapadı..
Boşanmamışsınız ki,oh ne güzel böyle 3 talakla nafakadan kaçmak,yok öyle yağma.daha önceki konularımı hatırlayan varmı bilmiyorum kayınvalidemden ve ailesinden çok çekiyordum kocamın. bi haftalığına kavgalı bi şekilde annemlere geldim ve babamın benim için kocamla konuşmasını istedim babam kocamla buluşmuş kızınızdan ayrılmak istiyorum ya ailemin istediği gibi bir kız olur yada ayrılırım demiş bende hemen o gece aradım ayrılıyosan şimdi boşa dedim ailemden özürdiliceksin dilemezsen boşarım dedi boşa dedim ailen yüzünden boşıcaksan boşa dedim 3 talakla boşadı ve kapadı..
şimdi oturup ailesiyle mutlu mutlu beni çekiştiriyorlardır..
daha önceki konularımı hatırlayan varmı bilmiyorum kayınvalidemden ve ailesinden çok çekiyordum kocamın. bi haftalığına kavgalı bi şekilde annemlere geldim ve babamın benim için kocamla konuşmasını istedim babam kocamla buluşmuş kızınızdan ayrılmak istiyorum ya ailemin istediği gibi bir kız olur yada ayrılırım demiş bende hemen o gece aradım ayrılıyosan şimdi boşa dedim ailemden özürdiliceksin dilemezsen boşarım dedi boşa dedim ailen yüzünden boşıcaksan boşa dedim 3 talakla boşadı ve kapadı..
inşallah ahımın tutmasını çok istiyorum kocamla aramda hiçbişey yokken ailesi yüzünden boşanıcaz =(
şimdi oturup ailesiyle mutlu mutlu beni çekiştiriyorlardır..
Tam sizin yazdığınızı yazıcaktım sizin yorumu gördüm .. Allah yardımcısı olsun gerçekten buarada doğumunuza 7 gün kalmış sizede sağlıklı kolay bir doğum diliyorum :)Bir kadının ve çocuklarının yükünü taşıyamayan erkekler neden evleniyorlar anlamıyorum.Allah topunun...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)Tam sizin yazdığınızı yazıcaktım sizin yorumu gördüm .. Allah yardımcısı olsun gerçekten buarada doğumunuza 7 gün kalmış sizede sağlıklı kolay bir doğum diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?