Olası Kıymetsiz Gelin Sendromu

Valla eşyada vermesinler kıymette vermesinler evlenince anlarsınız bi salın beni diyeceksiniz

Merhabalar,
Seni düşündüren şeyleri ben yaşadığım için kıymetsiz bir gelin oldum. Nasılsa birşey demez kafasıyla benden almadıkları kalmadı. Nişanlılık dönemimde aman nolucak benden çıksın bunun masrafı dedim her zaman ancak şuan keşke yapmasaydım diyorum. Çünkü ne kadar iyi niyetli olursak olalım karşı taraf bunu her zaman kötüye kullanıyor. İyi niyetli oliyim derken yüz vermiş olup astarını istiyorlar. Bin kere yaptığın şeyi bir kere yapmayınca dünyanın en kötü insanı oluyoruz bu yüzden. Ben yaşanılanlardan dolayı kıymetsiz gelin oldum. Eminim eltimde herşeyin en pahallısı olsun dediğinde çok kıymetli olacak. Ki şimdiden böyle olmayı başardı. Umarım hep mutlu olursunuz iyi günler.

Şuan umrumda olmaz dediğin gibi benimde umrumda olmayacağını düşünüyordum. Ancak evlenince ve eltin olunca işler değişiyor insana koymaya başlıyor örnek olarak benim evime avize almadılar lafını da etmedim zamanla kendim alırım önemli değil diye şimdi eltim avize istiyor ve alınıyor. O zamanlar umrumda değil diyordum ama şuan bana çok koyuyor

Değerini sana harcanan parayla mı ölçeceksin ya da böyle yapacak insanlarla mı birliktesin?

Sülalenin en gözde geliniyim yıllardır, kimseden de hiç bir şey istemedim. Ne kavga gürültü oldu eşimin ailesiyle aramızda ne kırgınlık. Diğerleri de işte bi küs bi barışık. Ben de film izler gibi izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…