- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Her konunuzda ayrılın deniyor..
Neden hala eşinizi bahane ediyorsunuz?
Ayrılmak istemiyorsanız ya biraz uyumlu olacaksınız ya da her şey'e kulaklarınızı tıkayacaksiniź .
Ben sizin önceki konularınızı da bildiğim için durumu çok iyi anladım.
Bu aile size asla rahat vermeyecek çok belli, ağzınızla kuş tutsanız bir şey diyorlar. Sizinle hiç alakası yok yaşlı adam kalp krizi geçirmiş, sizinle olan olayın üzerinden 3 ay geçmiş, suçu size atıyorlar. Bunlar yaşlı insanlar, yarın bir gün ölse gelince yüzünden öldü olacak, bütün mesuliyeti size atacaklar farkındasınızdır inşallah.
Sizi bırakmayan kocanızda hiç sizin arkanızda durmuyor eminim farkındasınızdır.
Eşiniz doğulu mu? Genelde o tür ailelerde yetişen erkekler ana baba haksız olsa da eş arkasında duramayabiliyor, gördüğü bir kültür var kolay kolay aşamayacaktır bu durumu.
Ben ayrılın demiyorum, kaç ay gittiniz evden, ayrılmak kolay olsa ayrılırdınız muhtemelen ama size hiç huzur vermeyecek bunlar çok belli, Allah yardımcınız olsun.
ayrılmak zor ama adliyeye kadar gittim orada eşim yalvar yakar düzeleceğine söz verdi de öyle geri döndüm.
bende diyorum eşime rahat bırakmayacaklar diye, evimize girelim kapımızı kapatalım diyor.
ya ben adama şu zor günlerinde şu konuşmaları yapıyorum pis ailesi yüzünden, yanında olmam gerekirken adama sorun çıkartıyorum
16-17 senedir aynı iş yerinde. çıkacağını sanmıyorumbunu teklif ederim ama tam babası yeni vefat etmişken bırakamaz herhalde ailesini
Güzelim esin "evimize girelim kapimizi kapatalım" şeklinde düşünüyorsa babasini toprağa vereli daha 3/5 gün olmuşken "yengen öyle demiş ....böyle demiş " diye mikserligi bırakmalıayrılmak zor ama adliyeye kadar gittim orada eşim yalvar yakar düzeleceğine söz verdi de öyle geri döndüm.
bende diyorum eşime rahat bırakmayacaklar diye, evimize girelim kapımızı kapatalım diyor.
ya ben adama şu zor günlerinde şu konuşmaları yapıyorum pis ailesi yüzünden, yanında olmam gerekirken adama sorun çıkartıyorum
ayrılmak zor ama adliyeye kadar gittim orada eşim yalvar yakar düzeleceğine söz verdi de öyle geri döndüm.
Hep bi laf pesine dusme var.. su hayatta ogut olarak aldigim birsey varsa.. mis mis mus muslarla lafin pesine dusmedigindir. Adam olan karsina gelip soyler her ne sorunu varsa..
E babası ölmemişti geçen konunda.
Öldü mü yoksa
çocuk yoksa hiç durma . arkana bile bakmagünaydın bdv
hakkınızı helal edin 2 güne bir konu açar oldum ama artık sabrım kalmadı, dayanacak gücüm kalmadı, takatim kalmadı...
geçen konumdan alıntı yaptım.
dün eşimden arabayı istedim, geldi beni aldı. anlatıyor yolda yengen geldiğinde 2-3 defa seni sormuş gelinlerce neden hizmet etmiyor demiş hatta bizimkilere aman bizi onlarla karıştırmayın biz zaten görüşmüyoruz demiş dedi. ben de sinirlendim baya annemi aradım nasıl benim hakkımda konuşuyor vs, annemde kuzeninle aran iyi ona sor annesi neden böyle bir şey yapmış dedi.
yahu allahtan ki çok sakin yazdım, ne yapıyorsun ne ediyorsun faslından sonra bir şey duyduğumu ve çok kırılıp üzüldüğümü söyleyip eşimin anlattıklarını söyledim. kuzenim de annem seni sormuş onlarda ne yüzle buraya geliyorsunuz demişler dedi
biz eşimle bunu konuşurken annem aradı eşin sana ablalarım yengenin üstüne gidip bilseydik sen gelinlercenin yengesisin sana hoşgeldin bile demezdik ne yüzle geldiniz bizim babamız gelinlerce yüzünden kalp krizi geçirdi demiş bunu da anlattı mı dedi.
hanımlar ayrılmak istiyorum diyorum eşim bırakmıyor ama bu işin oluru ederi kalmadı. allahınız aşkına ben napayım ben bu yükü artık nasıl kaldırayım?
Ayrılmak.icin de kocanizdan izin almanıza gerek yok.
Hem de ne. Ben istiyorum, eşim istemiyor nedir. Bir kişi istemeyince biter. Bunlar hep bahane.Bir isguzarlik sezdim eşinizde.
Neden gelip ailenizin konuşmasını size aktardı. Amaç neydi ?
Üstelik tamamen taraf tutarak diğer sözleri kesmiş.
..
Ve en sevmediğim hareket " ayrılmayı " tamamen karşı tarafın iznine bırakmak.
Ayrilacaksaniz ayrılın, sürekli koz olarak bunu kullanmak çok itici.
Neden sürekli sorun çıkardılar?diğer konumda yapmış olduğum açıklama.
düğünümde sorun çıkardılar kınamda sorun çıkardılar. her yerde sorun çıkardılar
biz eşimle çok mutluyuz, ailesi çomak sokmadığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?