• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olay;ne söylediğin değil nasıl söylediğindir...

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Herkese Merhaba;

Sizlerin dertlerinin yanında benimki çok saçma durcak ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.Ben mi büyütüyorum acaba diye danışmak istedim sizlere.
Erkek arkadaşım başka bir ilde görev yapıyor en son bir ay önce gördük birbirimizi. Bugün kuzeninin düğünü var diye dün memlekete geldi. (Benim bulunduğum şehire geldi) Dün akşam geldiği için görüşelim demedi bende demedim. Bugünde kuzeninin düğünü var işleri olur diye görüşelim demedim.
Kendisi az önce mesaj attı napıyon canım filan dedi iyiyim filan dedim sen napıyon dedim dışarı çıkcam evde sıkıldım dedi. Düğüne gitmiycen mi dedim akşam giderim akşama kadar boşum napcam evde dedi. İyi tamam dedim bozulduğumu görünce sende gel istersen dedi. Tşk ederim ben ders çalışcam dedim. İyi sen ders çalış görüşürüz sonra deyip gülücük bırakmış bi de. Bende sadece görüşürüz dedim cvp yok kızdığımı biliyo ama cvp dahi vermedi.

Yaa biz hergün görüşen ya da sık sık görüşen bir çift değiliz ki insan hergün görüştüğü kişiye " sen de gel istersen " der. Bir ay görmediği sevgilisine daha özenli davranmaz mı? Hiç mi özlemez insan bir ayda?kırıldığımı ona söylediğimde biliyorum ki gel dedim sen gelmedin dicek. Yaa bir şeyi nasıl söylediğin söylediğin şeyden önemli değil midir?

Ben mi abartıyorum Hanımlar.Kusura bakmayın onca derdinizin arasında böyle basit bir şey için zamanınızı çaldım ama çok kötü hissediyorum kendimi :(

Abartmıyorsun canım tabiki adam akıllı görüşelim demesi gerekiyordu.

Abartmıyorsun haklısın ..
Ayrıca konunla alakasız bulduğum bir başlığın var ama çok doğru bir söz ..

Çok haklısın.
Bir de ince bir sesle "gel ama sıkılırsıııın" deseymiş tam olurmuş.

Ben olsam ben de bozulurum. Insan hiç mi özlemez yaa.
Bişey yazma. Sessiz kal. Kavga da çıkarma. Ararsa açma.

Yani , her ilişkinin dinamiği farklı, genellememek lazım ama "sen de gel istersen" lafından sonra, ben de istesem de gitmem ne yalan. Sanki onun için hiç farketmez ama sen gelmek istiyorsan da problem değil gibi...

canım sıkıldı ya bi dışarı çıkayım yerine " napıyorsun evde hadi 1 ay oldu görüşelim" gibi bir şey.
yada ben olsam gelmeden bile gelince mutlaka görüşelim demesini isterim.

Abartmıyorsun haklısın ..
Ayrıca konunla alakasız bulduğum bir başlığın var ama çok doğru bir söz ..
Aslında istersen sen de gel dediği için böyle bir başlık yazdım. Çünkü yarın ona kırıldığımı söylediğimde görüşelim diye yazdım yaa dicek. İyide insan böyle mi söyler söyleyiş tarzı önemli değil mi :(

Yook artik bence ne düğünu beee once sizi gormek icin can atacakti...hatta boyle bi dugun olacagini bilecek haftalar oncesinden ikiniz icin planlar yapmasi lazimdi..

bu ne telefon aski mi sadece..sizde buna nasil sessiz kaldiniz anlamadim...

Herkese Merhaba;

Sizlerin dertlerinin yanında benimki çok saçma durcak ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.Ben mi büyütüyorum acaba diye danışmak istedim sizlere.
Erkek arkadaşım başka bir ilde görev yapıyor en son bir ay önce gördük birbirimizi. Bugün kuzeninin düğünü var diye dün memlekete geldi. (Benim bulunduğum şehire geldi) Dün akşam geldiği için görüşelim demedi bende demedim. Bugünde kuzeninin düğünü var işleri olur diye görüşelim demedim.
Kendisi az önce mesaj attı napıyon canım filan dedi iyiyim filan dedim sen napıyon dedim dışarı çıkcam evde sıkıldım dedi. Düğüne gitmiycen mi dedim akşam giderim akşama kadar boşum napcam evde dedi. İyi tamam dedim bozulduğumu görünce sende gel istersen dedi. Tşk ederim ben ders çalışcam dedim. İyi sen ders çalış görüşürüz sonra deyip gülücük bırakmış bi de. Bende sadece görüşürüz dedim cvp yok kızdığımı biliyo ama cvp dahi vermedi.

Yaa biz hergün görüşen ya da sık sık görüşen bir çift değiliz ki insan hergün görüştüğü kişiye " sen de gel istersen " der. Bir ay görmediği sevgilisine daha özenli davranmaz mı? Hiç mi özlemez insan bir ayda?kırıldığımı ona söylediğimde biliyorum ki gel dedim sen gelmedin dicek. Yaa bir şeyi nasıl söylediğin söylediğin şeyden önemli değil midir?

Ben mi abartıyorum Hanımlar.Kusura bakmayın onca derdinizin arasında böyle basit bir şey için zamanınızı çaldım ama çok kötü hissediyorum kendimi :KK43:

sanki seninle konusmak yada bulusmayi cok onemsemiyor gibi. zaten o cümlesi de kendini kurtarma cümlesi, hani sorarsan diye.

Dün akşam geldiği için görüşelim demedi bende demedim. Bugünde kuzeninin düğünü var işleri olur diye görüşelim demedim.

Yani şu kısım oldukça gereksiz geldi.
Geleceği belli olunca sormadınız mı
Hangi günün daha müsait gibi olur, ne zaman görüşürüz demediniz mi hiç
Ya da insan demiş olabilir ki "oraya gelince duruma göre karar veririz"

Ama her halükarda önceden konuşulması gerekiyordu. Sizi de pasif buldum.

sizden beklemiş olabilir diye düşündüm ben.

siz de onu iki gündür aramamışsınız ya, belki o da size darılmıştır.
hani ikiniz de kendi kafanızda farklı şeylere takılmışsınızdır.

eğer öyle bir durum yoksa, çok da iyi giden bir sevgililik yok olarak görebilirsin.

sanki seninle konusmak yada bulusmayi cok onemsemiyor gibi.
Sürekli arar ilgili biridir ama görüşme işinde hiç özenli değil. Mesela bi gün öncesinden görüşelim demez hiç hep ben derim.Bazen ben de inadına demem sabah uyanır kahvaltısını filan yaptıktan sonra napıyon hadi görüşelim der. Tabii saat öğlrn ikiyi filan bulmuş oluyo böyle dediğinde. Hem çok ilgili hem de böyle yapıyor anlamadım bende ne düşünceğimi şaşırdım :(

Sürekli arar ilgili biridir ama görüşme işinde hiç özenli değil. Mesela bi gün öncesinden görüşelim demez hiç hep ben derim.Bazen ben de inadına demem sabah uyanır kahvaltısını filan yaptıktan sonra napıyon hadi görüşelim der. Tabii saat öğlrn ikiyi filan bulmuş oluyo böyle dediğinde. Hem çok ilgili hem de böyle yapıyor anlamadım bende ne düşünceğimi şaşırdım :KK43:

Gorusme iliskinin damaridir , sorun ikinizinde isteksizce gorusme istekleriniz sanirim . sen de o da pek meyilli olmuyorsunuz. iletisim kurup sorunu konusmalisiniz

sizden beklemiş olabilir diye düşündüm ben.

siz de onu iki gündür aramamışsınız ya, belki o da size darılmıştır.
hani ikiniz de kendi kafanızda farklı şeylere takılmışsınızdır.

eğer öyle bir durum yoksa, çok da iyi giden bir sevgililik yok olarak görebilirsin.
İki hafta önce filan geç uyanıyosn diye geç saatte görüşmek zorunda kalıyoruz dedim babam eve geç dönmemden hoşnut değil dedim.Biliyosn uykum ağır uyanamıyorm dedi. (Ailecek öğlene kadar uyurlar) senin için erken bile uyanıyorm dedi. Bende bundan sonraki görüşmemizi sen ayarla hep ben söylüyorum bilki senden bekliyorum artık ben dile getirmiycen dedim. Tmm dedi ama şimdi de böyle yapıyo.
Normalde çok ilgilidir ama bu görüşme konusunda hep bi sıkıntı yaşıyoruz :(

Yani şu kısım oldukça gereksiz geldi.
Geleceği belli olunca sormadınız mı
Hangi günün daha müsait gibi olur, ne zaman görüşürüz demediniz mi hiç
Ya da insan demiş olabilir ki "oraya gelince duruma göre karar veririz"

Ama her halükarda önceden konuşulması gerekiyordu. Sizi de pasif buldum.
Dedim tabiki. Perşembe düğün var dedi büyük ihtimalle müsait olamam dedi bende o zaman cuma görüşelim dedim. Yani cuma görüşceğimizi kararlaştırmıştık ama bugün işi olcağını düşündüğümz için cuma dedik. Şimdi işi olmadığı belli akşama kadar boş insan tatlı bir dile demez mi görüşelim diye.

Nede haklısın.
Süründür bence. Bunu haketmiş...

ben eşimle flört ederken böyle bişey olsa paralardım.. :D
eşimle aynı yerde görev yapıyorduk. sonra benim tayinim memlekete çıktı. o ara nişanlıydık. sonra onun tayini de çıktı memlekete. ikimizde aynı yerliyiz bu arada.

ilk otobüsten indi bavuluyla yanıma geldi görüştük hoş beş falan sonra evine gitti.. annemin de buna yorumu doğanın kanunu bu işte oldu :D

yani sevgiliniz hödüklük yapmış tabiri caizse..

ben eşimle flört ederken böyle bişey olsa paralardım.. :KK70:
eşimle aynı yerde görev yapıyorduk. sonra benim tayinim memlekete çıktı. o ara nişanlıydık. sonra onun tayini de çıktı memlekete. ikimizde aynı yerliyiz bu arada.

ilk otobüsten indi bavuluyla yanıma geldi görüştük hoş beş falan sonra evine gitti.. annemin de buna yorumu doğanın kanunu bu işte oldu :KK70:

yani sevgiliniz hödüklük yapmış tabiri caizse..
İnanın çok yıprandım artık. sevdiğini biliyorum çünkü normalde ilgili biri ama neden böyle yapıyo anlayamıyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum ama kpss den önce böyle bir ayrılığı kaldıramamaktan korkuyorum :( Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?

Back
X