Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın çok yıprandım artık. sevdiğini biliyorum çünkü normalde ilgili biri ama neden böyle yapıyo anlayamıyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum ama kpss den önce böyle bir ayrılığı kaldıramamaktan korkuyorumSiz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Ayrilin...Herkese Merhaba;
Sizlerin dertlerinin yanında benimki çok saçma durcak ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.Ben mi büyütüyorum acaba diye danışmak istedim sizlere.
Erkek arkadaşım başka bir ilde görev yapıyor en son bir ay önce gördük birbirimizi. Bugün kuzeninin düğünü var diye dün memlekete geldi. (Benim bulunduğum şehire geldi) Dün akşam geldiği için görüşelim demedi bende demedim. Bugünde kuzeninin düğünü var işleri olur diye görüşelim demedim.
Kendisi az önce mesaj attı napıyon canım filan dedi iyiyim filan dedim sen napıyon dedim dışarı çıkcam evde sıkıldım dedi. Düğüne gitmiycen mi dedim akşam giderim akşama kadar boşum napcam evde dedi. İyi tamam dedim bozulduğumu görünce sende gel istersen dedi. Tşk ederim ben ders çalışcam dedim. İyi sen ders çalış görüşürüz sonra deyip gülücük bırakmış bi de. Bende sadece görüşürüz dedim cvp yok kızdığımı biliyo ama cvp dahi vermedi.
Yaa biz hergün görüşen ya da sık sık görüşen bir çift değiliz ki insan hergün görüştüğü kişiye " sen de gel istersen " der. Bir ay görmediği sevgilisine daha özenli davranmaz mı? Hiç mi özlemez insan bir ayda?kırıldığımı ona söylediğimde biliyorum ki gel dedim sen gelmedin dicek. Yaa bir şeyi nasıl söylediğin söylediğin şeyden önemli değil midir?
Ben mi abartıyorum Hanımlar.Kusura bakmayın onca derdinizin arasında böyle basit bir şey için zamanınızı çaldım ama çok kötü hissediyorum kendimi![]()
ara ve sor. uzun zamandır birbirimizi görmüyoruz neden bana buluşma teklif etmedin?? sıradan bir günmüş gibi yarım ağızla istersen gel demen doğru mu sence?? diye sor cevaplar seni tatmin ederse ne ala. etmezse de içinden geçeni söyle ki kendi kendine kurmak zorunda kalma.
Aslında istersen sen de gel dediği için böyle bir başlık yazdım. Çünkü yarın ona kırıldığımı söylediğimde görüşelim diye yazdım yaa dicek. İyide insan böyle mi söyler söyleyiş tarzı önemli değil mi![]()
ara ve sor. uzun zamandır birbirimizi görmüyoruz neden bana buluşma teklif etmedin?? sıradan bir günmüş gibi yarım ağızla istersen gel demen doğru mu sence?? diye sor cevaplar seni tatmin ederse ne ala. etmezse de içinden geçeni söyle ki kendi kendine kurmak zorunda kalma.
zira önünde kpss sınavı varmış.. bence o sınav birçok şeyden daha değerlidir..
Şuan için Onu arayıp konuşcak ortamım olduğu için mesaj attım yaklaşık on beş dk oldu cvp yok bakalım yazcak mı.Katılıyorum.
Kafasından geçenleri öğrenmek seni tatmin eder belki
Çünkü yaptığı kabul edilir bir şey değil
Şuan için Onu arayıp konuşcak ortamım olmadığı için mesaj attım yaklaşık on beş dk oldu cvp yok bakalım yazcak mı.
Ders çalışmam gerekiyor ama bir türlü odaklanamıyorum gözüm sürekli telefonda neden böyleyim yaa nefret ediyorum kendimden![]()
Avatarın buranın mana ve özüValla bozulmakta haklısınız. İlginç geldi bana da.
Avatarın buranın mana ve özüba-yıl-dım.net
Bir yılı geçti yeni sayılmaz ilişkimiz. Ailesi biliyo beni ablası ve kuzenleriyle tanıştım. Sürekli evlilikten bahseder ben sınav öncesi pek yanaşmam konuyu kapatırım. Genelde de çok ilgilidir ama dediğiniz gibi insan sevgilisine on dk ayırmaz mı. Dışarı çıkcam evde sıkıldım diye yazmıştı sende gel istersen diye yazdı sonra bende kırıldım az önce mesaj attım yarım ağızla davet ettin daha özenli olman gerekmezmiydi dedim.işte işim var bankaya gittim traş oldum filan diye yazmış.cuma günü görüşcektik nasıl olsa diyo. İşim bitmedi daha sonra konuşuruz diye yazmış bi de. Şimdi bu adama ne denirkiKonuyu okur okumaz ne kadardır birlikte olduğunuzu merak ettim. Bana fazlasıyla yeni geldiniz. Acaba sizi ailesine falan anlatmadı da o yüzdenmi düğüne gelmeniz konusunda böyle bir tavır sergiledi ? Çünkü alalade düğüne gelmenizi istememiş... Ailesinden çekiniyor olabilir mi ?
Buluşma mevzusunda da koşuşturmacaya yenik düşmüştür diyeceğim ancak insan sevgilisine bi 10 dk bile olsa zaman ayıramaz mı yani; maksat bit yüzünü görmek olsun..
Bilmiyorum enteresan.
İnanın daha bir haftalık ilişki gibi geldi bana ilişkiniz.. Sizin çok farklı aşamalarda olmanız gerekirdi. Yerinde olsam memlekete gelir gelmez ilk işi beni görmek olmayan sevgiliye bilmem neler yapardımBir yılı geçti yeni sayılmaz ilişkimiz. Ailesi biliyo beni ablası ve kuzenleriyle tanıştım. Sürekli evlilikten bahseder ben sınav öncesi pek yanaşmam konuyu kapatırım. Genelde de çok ilgilidir ama dediğiniz gibi insan sevgilisine on dk ayırmaz mı. Dışarı çıkcam evde sıkıldım diye yazmıştı sende gel istersen diye yazdı sonra bende kırıldım az önce mesaj attım yarım ağızla davet ettin daha özenli olman gerekmezmiydi dedim.işte işim var bankaya gittim traş oldum filan diye yazmış.cuma günü görüşcektik nasıl olsa diyo. İşim bitmedi daha sonra konuşuruz diye yazmış bi de. Şimdi bu adama ne denirki![]()
İnanın net bir insanım. Kırıldığımda kırıldım derim özlediğimde özledim derim.ama hep ben derim özledim hadi görüşelim demez hiç. Bu da beni sinir ediyor ve bazen böyle saçma oyunlara girip ondan bekliyorum. Bazen diyorumki sevmiyomu acaba beni sevmeyen insan evlenmek ister mi ailesiyle tanıştırır mı? Açıkçası aklım karma karışıkOda seni deniyor olamazmi, senden beklemis olamazmi..soyle dusundumde teklif etmedim boyke dusundumde bisey demedim birakin bu ince fikri, ne hissediyosaniz net olun..ozledim ne zaman gorusucez buldugun ilk firsatta goruselim demek bu kadar mi zor..
bu hatalari bende yapiyodumda, evlenince esime ben soyle dusunurdum filan diye anlatmistim, oda bende senden beklerdim dedi..
yani yapmayin boyle bu genclik ele gecmez, kizinca bozulunca bozuldum diyin, ozleyince ozledim, erkekler kinayeden dolayli yoldan pek anlamaz..