Olayi normallestiren eşim

Konuşmaya çalıştım diyo ki ben senden sadece az konuşmanı bekliyorum.basim.agriyo 1 saatliğine eve geliyorum.hep. konusuyosun diyo. Ki ben böyle bi insan değilim.

Okuma problemlisiniz. En son soyledigi disardan arayisa baslarlar lafina benim tavrim
Belkide anlatma problemli olan sizdirsiniz.
Arkadasi masaja gitti diye kurup kurup adama saran sizsiniz. Konu bitmis gitmis ertesi gun adama yasak koymussunuz. Arkadasim ne olursa olsun onunla gorusup gorusmeme karari beni baglar. Sahsen esim bana kalkip onunla gorusmeyeceksin dese biri icin. Once esime yol veririm..

Insan neyse o'dur. Arkadaşının esinizi yoldan cikaracagindan endiseliyseniz esinizde saglam pabuc degil demektir. Kaldi ki yolunuda acmis. Ileride bir aldatilma sorununuz olursa adam uyardim ben senin sucun der cikar isin icinden.

Okuduğunu anlama problemi olan arkadaşlar yorum yazmasa mı?

Adam iğrenç konuşuyor . Laflarını köpeğe atsak yemez
Bizim arkadaşlar da konu sahibini dertsiz ve tripli olmakla suçluyor 🙄🙄🙄
Kafam zaten bulanık bi de okumadan direk saldıranlar çok itici ya

iste karı milleti böyle konusuyo konusuyo adamı evden soğutuyo sonra da adam disarda baska arayislara giriyo dedi.
Ne yani evliyken mi gitmiş? Oha.
Elin adamı icin esinizle aranızı bozmanıza gerek yok, giden bir baskası sonucta diyecektim ki bu yazdıgınızı okuyunca vazgeçtim.
esinizin icinde var bence, dikkat edin.

Arkadasi masaja gitti diye kurup kurup adama saran sizsiniz. Konu bitmis gitmis ertesi gun adama yasak koymussunuz. Arkadasim ne olursa olsun onunla gorusup gorusmeme karari beni baglar. Sahsen esim bana kalkip onunla gorusmeyeceksin dese biri icin. Once esime yol veririm..

Insan neyse o'dur. Arkadaşının esinizi yoldan cikaracagindan endiseliyseniz esinizde saglam pabuc degil demektir. Kaldi ki yolunuda acmis. Ileride bir aldatilma sorununuz olursa adam uyardim ben senin sucun der cikar isin icinden.
Olayı carpitiyosunuz .konumdan gidebilirsiniz

Tabiki ama zaten kadın öyle bir tipse bence arkadaşlıklarının bozulması konu sahibi için eksi değil artı olur, ben öyle kadınlarla arkadaşlığımı keserim mesela. Eğer kaybetmek istemiyorsa fake hesaptan falan ulaşabilir sonuçta kadın çok rezil bir şekilde boynuzlanıyor.
Aynen fake bir hesap açıp anlatabilir. Fakat fake hesap nekadar inandırıcı olur. Adam der biri kıskandı bizi diye.

Sana emin ol cevabını da cat cat veririm.sen bana ilk olarak ne yazdın esin senden niye arkadaşı masaja gitti diye özür dilesin yazdın
Bi oku bakalım.benim öyle bi talebim.olmusmu. asil sorun neymis.ben asıl ne anlatmak istemişim. Kadının düşmanı kadın ya. Allah akıl fikir versin.

Kocasını aldatan bir kadın için, birde bu koca eşinizin arkadaşı ise bakalım eşiniz görüştürürmü mü görüştürmez mi?

Eşinizin ağzına bi tane çarpasım geldi. Bence artık sizde temkinli yaklaşın. Kesinlikle haklısınız. Sonraki verdiği cevaplarda bunu doğruladı. Lütfen sessiz kalın ve tepkinizi böyle gösterin . Bir sürü laf saymak istiyorum da neyse.
Vallahi ben de.ben ki evi yemeksiz bırakmam.kendime bakarım.calisiyorum .huzursuzluk cikarmam .yani ne yapiyosam esim.icindi.bugun benim.icin bi dönüm noktası oldu.

Eşinizin arkadaşının gittiği masajı! size söyleme amacı nedir anlayamadım. Karısını sizde tanıyorsunuz sonuçta. Bak karısını aldatıyor demenin mantığı nedir?
Sonraki yorumları da çok feci. Size gözdağı mi vermeye çalışıyor yoksa bak senin de başına gelebilir diye.

Vallahi ben de.ben ki evi yemeksiz bırakmam.kendime bakarım.calisiyorum .huzursuzluk cikarmam .yani ne yapiyosam esim.icindi.bugun benim.icin bi dönüm noktası oldu.
Fazla fedakarlık fazla fevasizlik getirir derler. Kendinizden ödün vermeyin. Ve sessiz kalın kudursun siz sustukça. Çünkü gerçekten zihniyeti iğrenç. Ve tutan yok gibi cümleler kullanmış size. Yani kaybetme korkusu da yok size karşı. Ona göre düşünün bundan sonra

Eşiniz ne düşünerek size anlattı bunu anlamadım. Hiç kimse aldatılmayı hak etmez bunu karı dırdırına bağlayıpta normal karşılayan zihniyet gerçekten çok çirkin. Sizi hatalı bulduğum konu herkesin özel hayatı kendini bağlar. Siz görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz ama eşinize onunla görüşme demenizi ben doğru bulmadım.

Kurban olsun o 'karı milleti'ne. Kıymet verince kendilerini nimetten sayıp, sokaktaki her kadını kendilerine kul köle olacak sanıyorlar.
Bence kavga etmeyin. Cool olun, sessiz durun. İlgilenmeyin onunla. Car car kavga değil, susmak iyi gelir bence bu durumlarda.

Eşiniz afedersiniz ama dangalak.
'Karı milleti' diye laf saydıran adamı ben adam yerine koymuyorum. Önce usturuplu konuşmayı öğrenecek.

Öte yandan siz de bir tuhafsınız.. adam uzatmayın diye sustukça üstelemişsiniz.
Bence biraz kişisel alan bırakın, Her kararınıza hemen uymak her sorunuza anında cevap vermek zorunda değil kimse.

'Bir daha o arkadaşınla görüşmeyeceksin' dese esim, ben olsam gecistiririm, bakarız vs diye.
Aklım fikrim var çok sukur. O kadarına karar veririm.
Eşiniz geçiştirmeye bile korkmuş, sessiz kalmış ama yine yaranamamış..

Ama sonuç, ağzına tuvalet terliği ile vurulası, kari milleti lafını yedirirdim sanırım 🤷🏻‍♀️

Back
X