- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
Konuşmaya çalıştım diyo ki ben senden sadece az konuşmanı bekliyorum.basim.agriyo 1 saatliğine eve geliyorum.hep. konusuyosun diyo. Ki ben böyle bi insan değilim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide anlatma problemli olan sizdirsiniz.Okuma problemlisiniz. En son soyledigi disardan arayisa baslarlar lafina benim tavrim
Kafam zaten bulanık bi de okumadan direk saldıranlar çok itici yaOkuduğunu anlama problemi olan arkadaşlar yorum yazmasa mı?
Adam iğrenç konuşuyor . Laflarını köpeğe atsak yemez
Bizim arkadaşlar da konu sahibini dertsiz ve tripli olmakla suçluyor![]()
Bana bunu diyen herife Allah tan korkmasam takardım boynuzları gezdirdim.Kimseyi zorla.tutamayiz diyo.bos yapiyo
Ne yani evliyken mi gitmiş? Oha.iste karı milleti böyle konusuyo konusuyo adamı evden soğutuyo sonra da adam disarda baska arayislara giriyo dedi.
Olayı carpitiyosunuz .konumdan gidebilirsinizBelkide anlatma problemli olan sizdirsiniz.
Arkadasi masaja gitti diye kurup kurup adama saran sizsiniz. Konu bitmis gitmis ertesi gun adama yasak koymussunuz. Arkadasim ne olursa olsun onunla gorusup gorusmeme karari beni baglar. Sahsen esim bana kalkip onunla gorusmeyeceksin dese biri icin. Once esime yol veririm..
Insan neyse o'dur. Arkadaşının esinizi yoldan cikaracagindan endiseliyseniz esinizde saglam pabuc degil demektir. Kaldi ki yolunuda acmis. Ileride bir aldatilma sorununuz olursa adam uyardim ben senin sucun der cikar isin icinden.
Aynen fake bir hesap açıp anlatabilir. Fakat fake hesap nekadar inandırıcı olur. Adam der biri kıskandı bizi diye.Tabiki ama zaten kadın öyle bir tipse bence arkadaşlıklarının bozulması konu sahibi için eksi değil artı olur, ben öyle kadınlarla arkadaşlığımı keserim mesela. Eğer kaybetmek istemiyorsa fake hesaptan falan ulaşabilir sonuçta kadın çok rezil bir şekilde boynuzlanıyor.
Sana emin ol cevabını da cat cat veririm.sen bana ilk olarak ne yazdın esin senden niye arkadaşı masaja gitti diye özür dilesin yazdınBelkide anlatma problemli olan sizdirsiniz.
Arkadasi masaja gitti diye kurup kurup adama saran sizsiniz. Konu bitmis gitmis ertesi gun adama yasak koymussunuz. Arkadasim ne olursa olsun onunla gorusup gorusmeme karari beni baglar. Sahsen esim bana kalkip onunla gorusmeyeceksin dese biri icin. Once esime yol veririm..
Insan neyse o'dur. Arkadaşının esinizi yoldan cikaracagindan endiseliyseniz esinizde saglam pabuc degil demektir. Kaldi ki yolunuda acmis. Ileride bir aldatilma sorununuz olursa adam uyardim ben senin sucun der cikar isin icinden.
Kocasını aldatan bir kadın için, birde bu koca eşinizin arkadaşı ise bakalım eşiniz görüştürürmü mü görüştürmez mi?Belkide anlatma problemli olan sizdirsiniz.
Vallahi ben de.ben ki evi yemeksiz bırakmam.kendime bakarım.calisiyorum .huzursuzluk cikarmam .yani ne yapiyosam esim.icindi.bugun benim.icin bi dönüm noktası oldu.Eşinizin ağzına bi tane çarpasım geldi. Bence artık sizde temkinli yaklaşın. Kesinlikle haklısınız. Sonraki verdiği cevaplarda bunu doğruladı. Lütfen sessiz kalın ve tepkinizi böyle gösterin . Bir sürü laf saymak istiyorum da neyse.
Valla buna inanacak kadın da otursun boynuzlarını parlatsın ne diyimAynen fake bir hesap açıp anlatabilir. Fakat fake hesap nekadar inandırıcı olur. Adam der biri kıskandı bizi diye.
Fazla fedakarlık fazla fevasizlik getirir derler. Kendinizden ödün vermeyin. Ve sessiz kalın kudursun siz sustukça. Çünkü gerçekten zihniyeti iğrenç. Ve tutan yok gibi cümleler kullanmış size. Yani kaybetme korkusu da yok size karşı. Ona göre düşünün bundan sonraVallahi ben de.ben ki evi yemeksiz bırakmam.kendime bakarım.calisiyorum .huzursuzluk cikarmam .yani ne yapiyosam esim.icindi.bugun benim.icin bi dönüm noktası oldu.