Olayi normallestiren eşim

Sizin ertesi gün değil o anda tepki vermeniz gerekirdi. Ayrıca eşler birbirinin arkadaşlarına bal gibi karışır. Benim eşini aldatan bir arkadaşım olsa eşim onunla görüşmeme razı olur muydu? Kıyameti koparırdı. Sizlerin eşleri kabul eder mi? Konu sahibi de haklı, eşinin söyledikleri yenilir yutulur şeyler değil.

Sizin ertesi gün değil o anda tepki vermeniz gerekirdi. Ayrıca eşler birbirinin arkadaşlarına bal gibi karışır. Benim eşini aldatan bir arkadaşım olsa eşim onunla görüşmeme razı olur muydu? Kıyameti koparırdı. Sizlerin eşleri kabul eder mi? Konu sahibi de haklı, eşinin söyledikleri yenilir yutulur şeyler değil.
O an da tepki verdim.kes dedim.gorusmeyi insan namusu icin yaşar o uçmuş dedim.sabah da ay i şeyi söylemişmişim niye uzatiyomusum. Dediği normalmiş.ama bana dememismis şimdi öyle diyo. Dedim bal gibi bana dedin.sana da öyle olur konuşursan demeeye getirdin dedim.lanet olsun dedi. Ben dedim sana endexli yasıyorum resmen hala.memnuniyetin yok dedim
Napiyosun ki benim.icin artı evin işi falan onlar zaten rutin seylerdedi.

Yani pardon ama biraz çocukça davranmışsınız kanımca. Erkek değilim kadınım erkekleri de savunmuyorum ama Erkek gözüyle de bakınca eşiniz de söylediklerinde haklı yani. Şimdi misafirliğe gittiğiniz bir arkadaşlarınızın erkek olan eşi mutlu sonlu bir masaja gitmiş siz hemen eşinize onunla konuşmasını yasaklamaya kalkmışsınız. Bir kere O onun arkadaşı "görüşme " yasakları falan koyarak olmaz bu iş. Ha şu olabilirdi "ben hoşlanmadım onun bu durumundan ben bir daha görüşmek istemiyorum sahsen" diyebilirsiniz. O anda eşiniz de size cevap vermek zorunda değil sadece bilsin durumu. Belki o da size hak verecektir. Bu arada siz de hemen yazdınız çizdiniz senaryoyu görüşmesini yasaklamaya çalışıyorsunuz niye? O adam eşinizin aklına girecek, eşinizi de yemiyecek içmeyecek hemen mutlu sonlu masaja gidecek onun için de size normalmiş gibi anlatıyor. Eşinizin belki de hiç böyle bir şey yapmaya niyeti yok. Normalleştirdiğini nereden çıkartıyorsunuz? Adam fikrini bile söylememiş bir sor bakalım "ben uygun görmüyorum" de bak bakalım "yoo çok normal bir şey bu" mu diyecek. Aşağılık erkeklerden sözetmiyorum onlar zaten aşağılık ama biz böyle yaparak aslında karşımızdaki ve hiçte öyle olmayan erkeği aşağılıyoruz. Birisi size yapmayacağınız birşeyi fırsat bulsanız yaparmışsınız gibi davransa, sizi aşağılasa soğumaz mısınız ondan?

Yani pardon ama biraz çocukça davranmışsınız kanımca. Erkek değilim kadınım erkekleri de savunmuyorum ama Erkek gözüyle de bakınca eşiniz de söylediklerinde haklı yani. Şimdi misafirliğe gittiğiniz bir arkadaşlarınızın erkek olan eşi mutlu sonlu bir masaja gitmiş siz hemen eşinize onunla konuşmasını yasaklamaya kalkmışsınız. Bir kere O onun arkadaşı "görüşme " yasakları falan koyarak olmaz bu iş. Ha şu olabilirdi "ben hoşlanmadım onun bu durumundan ben bir daha görüşmek istemiyorum sahsen" diyebilirsiniz. O anda eşiniz de size cevap vermek zorunda değil sadece bilsin durumu. Belki o da size hak verecektir. Bu arada siz de hemen yazdınız çizdiniz senaryoyu görüşmesini yasaklamaya çalışıyorsunuz niye? O adam eşinizin aklına girecek, eşinizi de yemiyecek içmeyecek hemen mutlu sonlu masaja gidecek onun için de size normalmiş gibi anlatıyor. Eşinizin belki de hiç böyle bir şey yapmaya niyeti yok. Normalleştirdiğini nereden çıkartıyorsunuz? Adam fikrini bile söylememiş bir sor bakalım "ben uygun görmüyorum" de bak bakalım "yoo çok normal bir şey bu" mu diyecek. Aşağılık erkeklerden sözetmiyorum onlar zaten aşağılık ama biz böyle yaparak aslında karşımızdaki ve hiçte öyle olmayan erkeği aşağılıyoruz. Birisi size yapmayacağınız birşeyi fırsat bulsanız yaparmışsınız gibi davransa, sizi aşağılasa soğumaz mısınız ondan?
Inşallah böyledir sizin söylediğiniz gibidir de ben.yanlis hareket etmisimdir onun söyledikleri de normaldir.

Bakin olay kotu ama siz de baska bir adamin yaptigi hata yuzunden esinize soyleniyorsunuz, uzerine gidiyorsunuz, evime almam vs diyorsunuz. Adam masaja gittiyse size ne? Esiyle kendi arasindaki muhabbet bence sizin arkadasliginizi etkilememeli, gercekten ben olsam banane kendi ayibi der uzerinde bile durmazdim. Siz bu kadar usteleyince de esiniz “iste kocalar boyle boyle kaciyor” diyor. Bence olay dongusune gore esiniz hakli

Inşallah böyledir sizin söylediğiniz gibidir de ben.yanlis hareket etmisimdir onun söyledikleri de normaldir.
Ben söyledikleri normaldir demiyorum. Hani söylediği son şeyler "kadınmilleti böyle yapıyor erkek soğuyor arayışa giriyor" demesi gerçi doğru ama bunu size söylemesi kırıcı olmuş. Bence sinirlendiği için boyle konuştu. Ben niye sinirlendiğini anlatmaya çalıştım. Kendini suçlanmış ve aşağılanmış hissetmiş olabilir diyorum. Yani bilmiyorum tabi geçmişinizi ve duygularınızı ama birbiriniz seviyorsanız kırmayın birbirinizi böyle. Yani siz şimdi eşinize o hiçbir şey yapmamışken potansiyel zinacı gibi davranırsanız.... anlatabiliyor muyum?.

Son düzenleme:
Ben söyledikleri normaldir demiyorum. Hani söylediği son şeyler "kadınmilleti böyle yapıyor erkek soğuyor arayışa giriyor" demesi gerçi doğru ama bunu size söylemesi kırıcı olmuş. Bence sinirlendiği için boyle konuştu. Ben niye sinirlendiğini anlatmaya çalıştım. Kendini suçlanmış ve aşağılanmış hissetmiş olabilir diyorum. Yani bilmiyorum tabi geçmişinizi ve duygularınızı ama birbiriniz seviyorsanız kırmayın birbirinizi böyle. Yani siz şimdi eşinize o hiçbir şey yapmamışken potansiyel zinacı gibi davranırsanız.... anlatabiliyor muyum?.
"kadınmilleti böyle yapıyor erkek soğuyor arayışa giriyor" demesi gerçi doğru" :kusmuk:

Eşiniz afedersiniz ama dangalak.
'Karı milleti' diye laf saydıran adamı ben adam yerine koymuyorum. Önce usturuplu konuşmayı öğrenecek.

Öte yandan siz de bir tuhafsınız.. adam uzatmayın diye sustukça üstelemişsiniz.
Bence biraz kişisel alan bırakın, Her kararınıza hemen uymak her sorunuza anında cevap vermek zorunda değil kimse.

'Bir daha o arkadaşınla görüşmeyeceksin' dese esim, ben olsam gecistiririm, bakarız vs diye.
Aklım fikrim var çok sukur. O kadarına karar veririm.
Eşiniz geçiştirmeye bile korkmuş, sessiz kalmış ama yine yaranamamış..

Ama sonuç, ağzına tuvalet terliği ile vurulası, kari milleti lafını yedirirdim sanırım 🤷🏻‍♀️

Çok doğru. Ama bir nokta da farklı düşünüyoruz. Konu sahibinin arkadaşı kocasını aldatsaydı eşi bir daha görüşmelerine izin verir miydi? Bu kafa yapısındaki adamlar asla izin vermez.

Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.

İnsanlar ortak paydada buluştuğu insanlarla arkadaş olur. Özellikle erkekler birbirinin pez...gidir.
Nice aldatma konusunda okuduk bdv de. Her yakalanan erkek, arkadaşım yaptı söyledi gitti diyor. Şaşmaz bu tavırları. Ve arkadaşları da onu yalancı çıkarmaz.
Bu yüzden @cheryblossommm kocanızın da o masajda olup olmadığını araştırın derim. Bir erkek durduk yerde kankasının sırrını karısına söylemez.

Peki size bir şey sormak istiyorum. Sizin eşini aldatmış bir arkadaşınız olsa kocanız onunla görüşmenize sessiz kalır mı?

Konunuz üzerinden tüm erkekler için söylüyorum;

Erkek milleti böyle mal mal konuşsun, eşinin içini rahatlatmasın, ilgilenmesin, gönül almasın kadında başka adamlara gitsin o zaman?! Eşinizin bunları size anlatması bile size tehdit bence. Yerinizde olsam gerçekten o masayı kafasına geçirmiş ve evi terketmiştim. Defolsun girsin başka arayışlara!

Back
X