Olaylar Olaylar

Tavsiyelerin icin sagol tatlisim bu meseleyi kapattim ilerleyen gunlerde yeni konu acicam bugun onemli gun benim icin
O yuzden sizde enerjinizi acacagim yeni konuya harcarsiniz
Bu konuyu saha uzatmaya gerek yok

Amac sizin hamurunuzda da olduğu gibi dur yedek olayım diyen birini bulmakmis.

Güzel yere kapak atmış da işte diğerine yakalanmış.

Mal işte.
Amacı yoktur bazı insanların.
Zaten bir kere bile kalkıp yanına gelmemiş ne ilişkisinden bahsediyorsunuz ya.
Hiç aklınıza gelmiyor mu ya bu kadar konuşuyoruz niye gelmiyor bu adam diye.
Telefondaki adama bu kadar baglanmaj saglıklı bir durum değil herşeyden önce.
Bir görmemişssin tanışmamısun .
Belki elektrik alamayacan adam belki pis kokuyor ay ne bılım bir sürü şey gelir aklıma.
Bir iki konuşur tanışırsın ama baktın adam gelmiyor sıkılır insan .
Yaş kaç merak ettim.

Cocuk sevgilisini aldatiyo yani bunu anlamak zor olmasa gerekde.Siz niye elin kizina,kendi ozel msjlarinizi atiyorsunuz yahu?Msjlari atmak cok ucuz.Kendinize yapmasaaydiniz keske bunu.

Asıl sizin amaciniz ne . Adam şe..ref...sizlik yapiyor belli. Siz hala ne konuşuyorsunuz onunla ..am hakli derdiniz ne sizin

Keskede bu kadar olaydan sonra çocuğa mesaj atmasaymissiniz.o yalanciyla ne işiniz var bir daha konuşmayın aramayın sormayın engelleyin.

Sebep - Sonuç ilişkisini eğitim hayatımızda çok sık gördük aslında çözmeniz çok zor değil. Ösym sormaz bunu çok basit

Yok artık! Kullanıcı adıyla kafa yapısı bu kadar uyuşan birini ilk kez görüyorum. Tam olarak umutsuz vakasınız.

Millet açık açık o herifin şerefsiz olduğunu söylemiş, anlamamışsınız. Dalga geçmişler, anlamamışsınız. Ne dememizi bekliyorsunuz?

Adam hayatınızın aşkı, çok mutlu olacaksınız, çok sadık bir adam, kesin sizi el üstünde tutar. Bu kısmeti kaçırmayın. Cidden şaka mı yapıyorsunuz? Kendinize hiç mi saygınız yok? Nişanlısını sizinle aldatmış biri var ortada. Hâlâ ümitli misiniz bu karaktersizden? Kendinize değer verin. Çok yazık gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…