Olaylar Olaylar

Silemiyorum iste
Cok kizacaksiniz ama cocuk gelse evet diyecek kafadayim
Ne diyim ben sana boşluktan yapiyorsun bence sonra Esra Erol a çıkarsınız kınamıyorum insanın başına hersey gelebilir İnsanız sonuçta

Yani gercekleri goremiyorum suan oyle mi
Sence gercek mi ? Sen kiz basina kaldiriyorsun o kaldıramayacak mi sevse bunu mu reva gorur haber bile vermiyor tutsak mi sevse aramadan duramaz gönül eglendirdi ve bitti önüne bak artık

Sen ne ara bu hale geldin umutsuz ? 3 sene once yine bitmek bilmeyen gonul islerin hakkinda konusurken yine bi gururun vardi.Vites artirarak kendini düşürdüğün hallere bak.
Chelzy valla durum ordan bakildigi gibi degil sana istiyosan ozel olarak detayli anlatayim o zaman beni daha iyi anlayacagina eminim

Almış mı abisi malları? İyi olmuş. Umutsuzda bütün mal varlığını bir adamın üzerine yapıp müge anlı’da ağlayacak potansiyel var.

Gönderdin mi umutsuz nude fotileri nişanlısına adamın
Ayrılmadılarsa kesin çözüm olur diye gönderebilir valla.
İşin beteri çok uğraşıyor hala adamla. Şimdi bu nude foto olayı da patlarsa adamı hırslandıracak, kendi üstüne saldırtacak. Yurdumuzda kadına şiddet gırlayken, çok zorluyor. Zaten adam normal değil, umutsuzu bulup bir şey falan yapmasa bari. Taktı mı takan adamlar var.

Bi şekilde abisinin kulağına giderse yandı, bu kız başımıza iş getirecek diye bi temiz silkeledikten sonra artık kör topal yaşlı demez bulur birini evlendirir zorla.

Bi şekilde abisinin kulağına giderse yandı, bu kız başımıza iş getirecek diye bi temiz silkeledikten sonra artık kör topal yaşlı demez bulur birini evlendirir zorla.
Abisi de mi var Umutsuz'un?
Elin adamının nude fotoları vs. derken olay iyice patlar Katip. Ortalama geleneksel Türk ailesinde maalesef hiç iyi şeyler olmaz. En iyi ihtimalle dayak yer, öyle diyeyim.

Abisi de mi var Umutsuz'un?
Elin adamının nude fotoları vs. derken olay iyice patlar Katip. Ortalama geleneksel Türk ailesinde maalesef hiç iyi şeyler olmaz. En iyi ihtimalle dayak yer, öyle diyeyim.
Abisi var, ve abisi bütün malın üstüne yattı diye kızıyorduk, gördüğümüz gibi boşuna yapmamış adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…