- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Tamamda amac neydioyle gönul eglemeye devam edecekti, hatta evlilik hayalleri falanda kurardiniz birlikte sonra yine yakalanirdi
Siz bu şahısla birlikte olmak istiyorsunuz.Der siz bu şekilde yaklaşırsaniz bir kaç haftaya hiç merak etmeyin.yanindaki kadının biraz onuru varsa zaten ayrılır. Bahsettiğiniz kişi de siz beklediginiz için size gelir ceptesiniz nasılsa.Birkac ay sonra da 'aldatıldım olaylar olaylar' diye konu açmayın lütfenDer mi sence
Sonucta ozel konusmalarimizi bile sevgilisine gonderdim
Kizla o ayni sehirde surekli birlikteler. Hatta kiz onun evinde kalirken bile benimle görüntülü konusuyordu. Benimle mesajlasiyordu bana evde misafir var diyodu cocuk megersem kiz bunda kaliyormus.
Ben bu isin icinden cikamadim
DimiYok. Olsaydı o kızı bırakıp seninle olurdu.
Ayrıca kızda da sağlam mide varmış hala devam edebildiğine göre.
bir amaç yok adam sadakat denen bir sey yok, sozce amaci olan bir adam olsa hayatinda biri varken baskasi ile gorusebilir mi.Tamamda amac neydi
Sevgilisi zaten anlattigina gore rahat bi kiz herseyi yasamislar tatillere falan gitmisler hediyeler almis
Ama benden hic bi beklentisi yokken neden surekli konusmayi sürdürdü kafasina estikce falanda degil devamli konustuk o yuzden de hic suphe uyandirmamisti bende baska biri olacagina dair
Dalga mi geciyorsun ciddi misin
Ya iste amacini cozemiyorumBence bu isin icinden cikabilecek kisi daha anasinin karnindan dogmamistir umutsuz. Acaba bu cocugun amaci neydi mamtikli soru sen burdan yuru bence. Diger konuya kadar bu seni biraz oyalar gibi.
Sence ne kadar sürer kavuşmaları?Ciddiyim. Yanında müstakbel nişanlısı varken seninle konuşmuş adam. Boşandığında ilk koşacağı kişi sen olmayacaksın da kim olacak?
Ya iste amacini cozemiyorum
Ayni sehirde olsak kullanmak istedi diyecem ama o da yok
Bu tipler mutlu olamaz çünkü adam aç.Dimi
Belkide kizin tek tesellisi nasil olsa gorusmediler birsey yasamadilar kafasindadir kesin
Halbuki kizla mutlu olsa neden aldatsin
Tam olarak onu anlatiyorBu tipler mutlu olamaz çünkü adam aç.
Eki Görüntüle 3141617
Nolur cozelim yaa kafayi yiyecemBu cocugun amacini cozmek sart olmus artik. Neyse biraz dusun sen.
Seni ciddiyete davet ediyorum canisiEvlenicekti senle
Kafami karistiran durum benimle ilgili dusuncesi neydi ykalanmasaydi
Yahu ayrilirsam yedek oyuncu olsun demiş işte.Nolur cozelim yaa kafayi yiyecem
Bence aldatılan sevgili çocuktan ayrılmayacakSence ne kadar sürer kavuşmaları?
Ya bende ciddi ciddi soruyorum bideCiddiyim. Yanında müstakbel nişanlısı varken seninle konuşmuş adam. Boşandığında ilk koşacağı kişi sen olmayacaksın da kim olacak?
Nolur cozelim yaa kafayi yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?