- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Siz iflah olmaz bir romantiksinizSence bundan sonraki surecte ne olacak
Sen hiç yokluk çekmedin galiba?Ben şurayı çözemedim şimdi bu adam nişanlısından ayrılsa size gelse sizin cevabınız ne olacak ?
Zopaynan dürtsün bence ellen olmaz.İşte arada yokla sen, ayirana kadar dürt
Neydi gı, hani sayın cumhurreizimiz guşu sopaynan durtmustu öyle yapması lazım evetZopaynan dürtsün bence ellen olmaz.
İlk secenegin degilsem son seceneginde olamam hadi ikile derdimBen şurayı çözemedim şimdi bu adam nişanlısından ayrılsa size gelse sizin cevabınız ne olacak ?
Kizin yerinde olsan napardinİşte arada yokla sen, ayirana kadar dürt
Duygusal şeyler istemek beklemek çok.normal ve insani. Ama her şeyden önce kendinize saygınız olmalı. Değmeyecek insanlar ile zamanınızı boşa harcayıp kendinizi kullandırmayın. Günün sonunda üzülen siz olursunuzSen hiç yokluk çekmedin galiba?
Wuoooooaaaaaaİlk secenegin degilsem son seceneginde olamam hadi ikile derdim
Ben niye üzülüyorum bana ne be hxhdhdhDuygusal şeyler istemek beklemek çok.normal ve insani. Ama her şeyden önce kendinize saygınız olmalı. Değmeyecek insanlar ile zamanınızı boşa harcayıp kendinizi kullandırmayın. Günün sonunda üzülen siz olursunuz
E biz şuan neyi niye konuşuyoruz o zamanİlk secenegin degilsem son seceneginde olamam hadi ikile derdim
Ama suanki ruh halim boyleWuoooooaaaaaao zaman dans
Senin saçını basinihsvsvsg şakaKizin yerinde olsan napardin
Ufff muhteşem cevapmis, yazacağım bunu not defterimde dursun lazım olur bakarsın bir gün.İlk secenegin degilsem son seceneginde olamam hadi ikile derdim
Ruh halim degiskenE biz şuan neyi niye konuşuyoruz o zaman
Ayyy sorry sizi konu sahibi sandım. Yine de üzülürsünüz öyle demeyin bu gençlik nereye gidiyor ya dersiniz en azından ahzkakaBen niye üzülüyorum bana ne be hxhdhdh
Kaç yasindasiniz gerçekten soruyorumİlk secenegin degilsem son seceneginde olamam hadi ikile derdim
Televizyon kumandası önemli tabi.Senin saçını basinihsvsvsg şakanapicam alırım çayımı corbami, televizyon kumandamı giderim
Tabii hobi olarak üzülüyorum ben zaten konu sahibinehxbxhxAyyy sorry sizi konu sahibi sandım. Yine de üzülürsünüz öyle demeyin bu gençlik nereye gidiyor ya dersiniz en azından ahzkaka
Şimdi benim 1 buçuk yıl önce tanıştığım biri vardı.
Şehir dışında yaşıyor hiç yüz yüze görüşmedik
Tanıştıktan sonra ara ara konuştuk ve kopukluk oluşmuştu bir şekilde
2 bucuk ay öncesinde de tekrar konuşmaya başladık
Ama bu sefer ciddi bir şekilde başladık, madem kopamadık yıl oldu o zaman bir karara varalım diyerekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?