Olaylar Olaylar

Sevgilisinin yerinde olsan napardin peki

Tekmeyi atarım tabi ki de, eleman bir şerefsiz kız atsa bile sakın sakın almayı aklından geçirme

neden niçin diye sormuşsun, sebep belli bence eleman yavvvşak işte karı kzıla konuşmak yavşamak hoşuna gidiyor

Peki söyle soyleyeyim herseyi kiza anlatarak mesajlari gondererek iyi mi yaptim kotu mu
İyi yaptın aklı varsa bu şerefsizden ayrılır senin de aklın varsa uzak dur seni seçmesinin nedeni risksiz ve uzakta olman yakında olsan adamın yalanı çabuk patlardı öyle hayal ettiğin gibi masum tertemiz olman seni kullanmaya kıyamadı falan değil yani

Çok kıskandım haklısın keşke böyle bir malo beni de bulsa

Kalbim kırıldı. Tanışmıyor muşuz.
İlk seçeneğiniz değilsem son seçenek için bire basiniz.

Fsfsfsffsfa lan gece gece koptumhsgsg
Kafamı karıştırma, gelcen mi gitcen mi yani ne demek bu?
Madem kopamıyoruz yeniden ciddi bir şekilde başlayalim bence, inanıyor yapabiliriz biz bunu.
Tamam, oburlerini aradan çıkaralım ama. Ben şimdi kocamla uyuyorum ama aklım sende.
Tanismiyorsak madem neden konuştuk bizde ne buldunuz da konuştuk hayır yani aynı sehirde de değiliz
Sizle konuşmuş muyduk? Az yakına gelseniz anlayacağım da hep böyle dürtüp kaçıyorsunuz aklım karışıyor.

Şu anda alarmı kurdum, 6 saat 2 dakika sonra calicak öyle yazdı elin şerefsizi boş vaktinde heyecan yaratiyo, olay benim uyku düzenine patlıyo, yeminle kelebek etkisi bu annem

Şu anda alarmı kurdum, 6 saat 2 dakika sonra calicak öyle yazdı elin şerefsizi boş vaktinde heyecan yaratiyo, olay benim uyku düzenine patlıyo, yeminle kelebek etkisi bu annem
Taam uyu hadi. Uyurken izleyecem seni.
İyi geceler. Aynı gökyüzünün altında uyuyoruz, kim bilir belki aynı gökyüzü de bizim üstümüzde duruyordur.

Kafami karistiran durum benimle ilgili dusuncesi neydi ykalanmasaydi
Elinde kocaman bir kutuda gelinlik ve yüzükle gelecekti yakalanmasaydı bi de soruyo musun? Adamın aklını başından almışsın köpek etmişsin hem de CİNSELLİK YAŞADIĞI SEVGİLİSİ OLMASINA RAĞMEN(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…