- 23 Ağustos 2012
- 51.129
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.038
- 898
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Sevgilisinin yerinde olsan napardin peki
Yoo zorunlunun kendine ait bı evi ve pasta servisi yapı çay demledigi bi mutfağı varZorunlualanin ek hesabı değil dimi bu hesap
İyi yaptın aklı varsa bu şerefsizden ayrılır senin de aklın varsa uzak dur seni seçmesinin nedeni risksiz ve uzakta olman yakında olsan adamın yalanı çabuk patlardı öyle hayal ettiğin gibi masum tertemiz olman seni kullanmaya kıyamadı falan değil yaniPeki söyle soyleyeyim herseyi kiza anlatarak mesajlari gondererek iyi mi yaptim kotu mu
Çok kıskandım haklısın keşke böyle bir malo beni de bulsaBı kere yanında ki kızı kullandı cinsel olarak, çünkü o elinin altındaydı, ama Umutsuza umutsuzca aşıktı, 7 24 konuştuklarını dair elimizde belgeler var, ama sizve burda ki herkes hasetinden catladigi ve de kadın kadının düşmanı olaraktan, bu saatte acıkiyorum ben ya, gene gittim indirdim dolapta ne var ne yok
Kalbim kırıldı. Tanışmıyor muşuz.Hiç yüz yüze görüşmediğiniz insanla, tanışmış dahi sayılmazsınız.Bu mantıkla forumda yorum yapan herkes birbiriyle tanışıyor anlamına gelir. Peki gerçekten tanışıyor muyuz , hayır.
Fsfsfsffsfa lan gece gece koptumhsgsgKalbim kırıldı. Tanışmıyor muşuz.
İlk seçeneğiniz değilsem son seçenek için bire basiniz.
Madem kopamıyoruz yeniden ciddi bir şekilde başlayalim bence, inanıyor yapabiliriz biz bunu.Kalbim kırıldı. Tanışmıyor muşuz.
Tanismiyorsak madem neden konuştuk bizde ne buldunuz da konuştuk hayır yani aynı sehirde de değilizKalbim kırıldı. Tanışmıyor muşuz.
Marsmellodur o. Malo yavan olur.Çok kıskandım haklısın keşke böyle bir malo beni de bulsa
Allah affetsin baya güldümMarsmellodur o. Malo yavan olur.
Kafamı karıştırma, gelcen mi gitcen mi yani ne demek bu?Fsfsfsffsfa lan gece gece koptumhsgsg
Tamam, oburlerini aradan çıkaralım ama. Ben şimdi kocamla uyuyorum ama aklım sende.Madem kopamıyoruz yeniden ciddi bir şekilde başlayalim bence, inanıyor yapabiliriz biz bunu.
Sizle konuşmuş muyduk? Az yakına gelseniz anlayacağım da hep böyle dürtüp kaçıyorsunuz aklım karışıyor.Tanismiyorsak madem neden konuştuk bizde ne buldunuz da konuştuk hayır yani aynı sehirde de değiliz
Şu anda alarmı kurdum, 6 saat 2 dakika sonra calicak öyle yazdıKafamı karıştırma, gelcen mi gitcen mi yani ne demek bu?
Tamam, oburlerini aradan çıkaralım ama. Ben şimdi kocamla uyuyorum ama aklım sende.
Sizle konuşmuş muyduk? Az yakına gelseniz anlayacağım da hep böyle dürtüp kaçıyorsunuz aklım karışıyor.
O andan itibaren eski sevgilisi olurdumSevgilisinin yerinde olsan napardin peki
Taam uyu hadi. Uyurken izleyecem seni.Şu anda alarmı kurdum, 6 saat 2 dakika sonra calicak öyle yazdıelin şerefsizi boş vaktinde heyecan yaratiyo, olay benim uyku düzenine patlıyo, yeminle kelebek etkisi bu annem
Elinde kocaman bir kutuda gelinlik ve yüzükle gelecekti yakalanmasaydı bi de soruyo musun? Adamın aklını başından almışsın köpek etmişsin hem de CİNSELLİK YAŞADIĞI SEVGİLİSİ OLMASINA RAĞMEN(!)Kafami karistiran durum benimle ilgili dusuncesi neydi ykalanmasaydi
G.tune tekmeyi başardım tabii ki, ne yapacağımSevgilisinin yerinde olsan napardin peki
Bunu da sormazsın amaDalga mi geciyorsun ciddi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?