Olduğundan daha genç görünmek

Taktiklik bir durum yok.bu yapisal birsey.ben de cok kucuk gosteriyorum.37 yasindsyim ama genelde univeriste ogrencisi oldugumu sanan bile oluyor.2 cocugum var ne zaman soylesem sok oluyir karsidaki .eskiden uzulurdum simdi mutluyum tsbi .ams yaptigim birsey yok tipim boyle

Ben kimsenin" 10 yaş genç gorunuyorum"
demesine inanmıyorum.evet 3-5 yaş genç zannetme oluyor ama dikkatli bakıldığında her şey belli oluyor çünkü -SİMA-denilen bir şey var.

Allah kahretsin 40 yaşında tüm kadınlar 20 gösteriyo 20 yaşında ben 40 gösteriyorum şu işe bak.
Buralar VECİHİİİİİ kaynıyor yav
Bakın şimdi ben amerikadayken......

38 yaşındayım ama görenler anneme babama "cinsiyeti belli oldu mu?" diye soruyor.

Tabii kazın ayağı öyle değil.

Konu sahibi hamileymiş bir de aman okumasın daha bu başlığı eminim vecihilerden genç gösteriyor.

Hamile oldugunuz icin kilo aldniz ,kilo haliyle insanin yasini buyutur.
Benim hala 48 yasinda ama herkes onu en fazla 25 sanir.Sirri ne? Cunku bu genetik.Babannem,babam, amcam hepsi genc gosteriyorlar.Her minyon kadin yasi ilerleyince genc gorunmuyo ama.
Spor ,bakim ve en onemlisi bu tarz dusuncelerin olmamasi.Genc gostermeyi herkes ister ama mutlu olan ve hicbirseyi dert etmeyen insanlar hep daha genctir.Hayatin yukunu omuzlayanlarsa cabuk yipranir.

Allah kahretsin 40 yaşında tüm kadınlar 20 gösteriyo 20 yaşında ben 40 gösteriyorum şu işe bak.
Buralar VECİHİİİİİ kaynıyor yav
Bakın şimdi ben amerikadayken......
puhahaaaaa sen de bendensin yaniii.kandıramazlar biziiii kanmayızzzz aha haaa

Genç göstermek çokmu önemli sanki vücut Ruhumuzun evidir ister istemez zamanla eski zindeliğini kuvvetini terk edecek fakat illa genç göstereyim diye şartlandırmışsanız kendinizi az yeyin 2 öğün stressden uzak Huzurlu mutlu bir hayat yaşamlayım makyaj kullanmayın bakın vücudunuz çabuk yaşlanmaz diye umut ediyorum

ayyy bayulacağımmmmmm
33 yaşıma girmek üzereyim, boyum 172, kilom 62. Çoğunlukla spor giyinirim. 2 çocuğum var. Saçlarım boya ama doğal renginde. Makyajımı da doğal yaparım.
Ama sıkı dur, tam da yaşımı gösteriyorum
Nasıl iş ben de anlamadım, bu teoriler bir bende mi tutmuyor yani. Doğal süreç bu sonuçta, en kaliteli ürünü de kullansan hiç değilse göz çevresi belli ediyor insanın yaşını.
Dur sen yarın kızımın tokalarıyla iki kulak falan bağlayayım saçlarımı, belki kızım hangi okula gidiyorsun falan diye soran olur

puhahaaaaa sen de bendensin yaniii.kandıramazlar biziiii kanmayızzzz aha haaa
Kanılacak gibi değil ama suç onlarda da değil. Mesela bir kadının yaşını tahmin edeceksem tahminimden duruma göre 3-5 ve hatta 10 yaşa kadar küçük söylüyorum bi keresinde 29 yaşında bi kadına 30 demiştim de canıma okudu

Vecihilerin daha fazla üstüne gitmesek mi ya şimdi kıskanıyosunuz diyecekler sjdjd

küçük gösterenler size ne gibi bir fikir versin ben anlamadım?

Vecihilerin daha fazla üstüne gitmesek mi ya şimdi kıskanıyosunuz diyecekler sjdjd
Tamam ama en fetüs benim

Şaka bir yana konu sahibi hiç kendini üzme hamilelik büyük gösterir eminim doğumdan sonra kilolar gidince yaşınızı göstereceksiniz.

Dur sen yarın kızımın tokalarıyla iki kulak falan bağlayayım saçlarımı, belki kızım hangi okula gidiyorsun falan diye soran olur

Su kısım cok güzel olmus

Ama bu konularda 10 15 yas genc gösteriyorum'u görünce benimde direk aklima bu.tarz birsey geliyor ajsjsj

Buyuklere abla demek zorunda degilsin. Ben bana abla densin de istemem abla demeyi de sevmem mesela..
Bana oldgumdan kucuk gosterdigimi soylerler . Unv ogrencisi 22 23 yaslarinda sanarlar genelde halbuki 28im. Univ.deyken lise bebesi sanarlardi.
Bence nedeni, cok makyaj yapmamam..saclarimi boyatiyor olmamam.. kendi rengimle kendi halinde takiliyor saclarim. Giyinisim de biraz basit sanki ne bliyim cok kadin kadin giyinmem . Kisin mesela ponponsuz bere takmam. Geyikli atkim falan olur civcivli anahtarligim vardir vs. Ses tonum ince bi de sanirim ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…