- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
Allah kahretsin 40 yaşında tüm kadınlar 20 gösteriyo 20 yaşında ben 40 gösteriyorum şu işe bak.
Buralar VECİHİİİİİ kaynıyor yav
Bakın şimdi ben amerikadayken......
puhahaaaaa sen de bendensin yaniii.kandıramazlar biziiii kanmayızzzz aha haaaAllah kahretsin 40 yaşında tüm kadınlar 20 gösteriyo 20 yaşında ben 40 gösteriyorum şu işe bak.
Buralar VECİHİİİİİ kaynıyor yav
Bakın şimdi ben amerikadayken......
38 yaşındayım ama görenler anneme babama "cinsiyeti belli oldu mu?" diye soruyor.
Tabii kazın ayağı öyle değil.
Konu sahibi hamileymiş bir de aman okumasın daha bu başlığı eminim vecihilerden genç gösteriyor.
33 yaşıma girmek üzereyim, boyum 172, kilom 62. Çoğunlukla spor giyinirim. 2 çocuğum var. Saçlarım boya ama doğal renginde. Makyajımı da doğal yaparım.ayyy bayulacağımmmmmm
Kanılacak gibi değil ama suç onlarda da değil. Mesela bir kadının yaşını tahmin edeceksem tahminimden duruma göre 3-5 ve hatta 10 yaşa kadar küçük söylüyorumpuhahaaaaa sen de bendensin yaniii.kandıramazlar biziiii kanmayızzzz aha haaa
Vecihilerin daha fazla üstüne gitmesek mi ya şimdi kıskanıyosunuz diyecekler sjdjd
38 yaşındayım ama görenler anneme babama "cinsiyeti belli oldu mu?" diye soruyor.
Konu sahibi hamileymiş bir de aman okumasın daha bu başlığı eminim vecihilerden genç gösteriyor.
Hahah bu çok iyiydi:)))
Tamam ama en fetüs benimVecihilerin daha fazla üstüne gitmesek mi ya şimdi kıskanıyosunuz diyecekler sjdjd
Tamam sen bezelye tanesi kadar ol ben nohutTamam ama en fetüs benim
Şaka bir yana konu sahibi hiç kendini üzme hamilelik büyük gösterir eminim doğumdan sonra kilolar gidince yaşınızı göstereceksiniz.
Dur sen yarın kızımın tokalarıyla iki kulak falan bağlayayım saçlarımı, belki kızım hangi okula gidiyorsun falan diye soran olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?