- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.342
- 798
Bende o civarlardayim yaş olarak . Ama beni gören taş çatlasın 20 diyorlar yüzüm küçük görünüyor çok mu erken evlendin diye acıyan mi dersin hamileligime sen daha çocuksun ne çocuğu mu diyen dersin . Gerçek yaşımı söyleyince inanmıyorlar. Evliyim ama karnım belli olana kadar giyimimde spor genel itibariyle lise çağında ki çocuklar bile bakardi bana çok ta hoş değil bence küçük görünmek yaşını göstermek ideal bizim yaşımızda.Gerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.
Muhakkak içinizde vardır daha küçük gösterenler .
Onlar bana fikir verebilir mi ?
Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Sonra düşündüm acaba 10. Mu demeliydim?
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
Onları genç gördüğüm için kendim gibi yani.
Eşim bile sen niye büyüklerine abla demiyosun diye sordu cevap veremedim.
:) tesekkur ederimşukur aklı basında bır yorumm
Hahaha yanliz sen bu genc gorunme isine baya takmissin canim:))ayyy yaşımm 65 amaaa 20 gösterıyorummm torunumun okulunda arkadaşın mı dıyorlar bana.hıhhhh çatlayınnnn en genç benim bennnnnn
Saka yapmiyosun dimi?38 im
25 gösterdiğimi söylerler
Yok yapmıyorumSaka yapmiyosun dimi?
H Heytttt be bak bu arkadasida birden 10-15 yas kucuk saniyolarmis:) mumkun degil diye birsey yok yani:)Yok yapmıyorum
Öyle derler genelde
20 yaşındayım yaşından fazla duruyorsun diyorlar. Ben napayım?
Olabilirgel birlikte ölelim
ayyy yaşımm 65 amaaa 20 gösterıyorummm torunumun okulunda arkadaşın mı dıyorlar bana.hıhhhh çatlayınnnn en genç benim bennnnnn
yaşla ilgili okuduğum bütün konulardan şunu çıkardım; bütün kk kadınları yaşlarından küçük gösteriyor ve bu durum onları çok üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?