Olduğundan daha genç görünmek

Önemli olan sizin kendinizi kaç yaşında hisstettiğiniz buda yüzünüze yansır diye düşünüyorum

Küçük gostermediğiniz için size öyle bişey demiyorlar bu da normal degil mi.olduğunuz yaşı gösteriyormusunuz.ben 27 yaşındayım galiba 22 23 diyorlar bana.onlar öyle diince küçülműyorum,herkes hissettiği yaştadır çünkü.kendinizle ilgili bir sorununuz şikayetiniz memnuniyetsizliğiniz mi var ki acaba

Bi hastam beni küçük gördüğü için muayene olmak istemedi yazdığım reçeteyi almamıştı o gün o kadar üzüldüm ki anlatamam

Küçük görünmek bir avantaj değil bence.21 yaşındayım,güvenlik bana çocuk demişti.Çok üzülmüştüm.

Bebeklerime ‘annem’ diye seslenince, illa çevreden biri ‘aaa ben sizi teyze, yeğen falan sandım sizin mi ikisi de?’ diyor illa ki.
Küçükken büyük gösterirdim çünkü ağır makyaj, yapılı saçlar, kokoş dolaşırdım.
Şimdi ise makyajımı nomakeup makyajına çevirdim, ayağımda sneaker bir kot, saçlar at kuyruğu.
E haliyle genç, dinamik görünüyorum.
Yaşım 30 ama öğrenci sandık seni diyorlar.
Bir de ciltle çok alakası olduğunu düşünüyorum.
Bazı insanın derisi ne kadar zayıf ve genç olursa olsun, sarkıktır, hafif kırışıktır.
Yanakları, göz çevresi, elleri belli eder durumu.
Fazla su tüketimi, cilt bakımı ve güzel nemlendirme cildi daha sağlıklı hale getirir, tavsiye ederim.

Yüz hatları, cilt yapısı insanı olduğundan küçük veya olduğu yaşta gösteren özellikler arasındadır diye düşünüyorum. Cildini temiz tut canlı kalsın.yüz hatlarıyla alakalı bir durumsa kimisi yüzü minicik olduğundan çıtı pıtı görünüyor kimisi iri bir yüz yapısına sahip olduğundan daha olgun gösterebiliyor

Bende o civarlardayim yaş olarak . Ama beni gören taş çatlasın 20 diyorlar yüzüm küçük görünüyor çok mu erken evlendin diye acıyan mi dersin hamileligime sen daha çocuksun ne çocuğu mu diyen dersin . Gerçek yaşımı söyleyince inanmıyorlar. Evliyim ama karnım belli olana kadar giyimimde spor genel itibariyle lise çağında ki çocuklar bile bakardi bana çok ta hoş değil bence küçük görünmek yaşını göstermek ideal bizim yaşımızda.

25 yaşında genç göstermek nasıl oluyor ki? Yani 18 falan mı göstermek istiyorsunuz? Umarım istemiyorsunuzdur. :) Ben de 25 yaşındayım. Bizim yaşımızda küçük göstermek demek çocuk gibi görünmek demek. Bana da 22-23 duruyorsun diyenler oluyor gülüp geçiyorum. 22 ile 25 arasında bir fark var sanki, ben anlamam bile kim 22 kim 25. Dediğim gibi bu yaşlarda öyle aman aman bir fark olmaz. 30'dan sonra çıkıyor ortaya.

Belki yanlış makyaj yapıyorsundur.
Ya da yapmıyorsan o seni olgun gösteriyordur.
Belki saçının rengi sana uygun değildir.
Kıyafetlerin sana yakışan değildir.
Bunları değiştirmekten başka. Ve kendini asla yaşlı kadınlar gibi hissetme.
Ne kızlar var 19 yaşında ben de abla diyorum. Çünkü kendi ışıklarını gölgede bırakacak şekilde çirkin giyinip, aşırı kötü makyaj yapıyorlar.
Ben 30 yaşındayım onlardan kat kat genç duruyorum.
Hamilelikte daha da güzelleşip gençleşeceksin yeter ki ışığını yakala.

32 Yaşındayım görenler 27-28 göründüğümü söylerler. Özellikle yapılan bişey değil bu yapıyla alakalı. Öyle minyonda değilimdir. 1,74 boyum 60 kilom. Enerji doluyum birazcık ondan olabilir

ayyy yaşımm 65 amaaa 20 gösterıyorummm torunumun okulunda arkadaşın mı dıyorlar bana.hıhhhh çatlayınnnn en genç benim bennnnnn

yaşla ilgili okuduğum bütün konulardan şunu çıkardım; bütün kk kadınları yaşlarından küçük gösteriyor ve bu durum onları çok üzüyor.

şu iki yoruma bayıldım

konu sahibi bak sen yine şanslısın senden çok daha dertli arkadaşlar var yazııık genç gösteriyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…