Olduğundan daha genç görünmek

ikinci evliliğiniz mi eşinizden 6 yaş büyüksünüz eğer ilk eşinizse 16 yaşında baba mı oldu eşiniz

Hormonlardan böyle hissediyorsunuz sanirim. 40 oldugunuz zaman dusunmeniz gerekiyor bunlari henüz cok erken

ben minyon tipliyim 24 25 yasima kadar herkes 18 19 duruyosun derdi kucuk sanip yanaklarimi skan teyzeler bile vardi kucuk gorunmek daha can skici bence

Kaşlarını alma doğal bırak makyaj yapma ve spor giyin

Bende bugün 26.yaşımı kutluyorum. Bende olgun yüz hatları ve kilolu değil ama iri yapılı olduğum için hep yaşımdan büyük sanıldım. Hele simdi 1 yil once ikizlerime dogum yaptim fazla kilolarim var ayrica tesetturluyum ferace giyiyorum al sana bir eksi puan daha derken daha da yasli gorunuyorum. Malum tesettur biraz buyuk gosteriyor ya. Bende hayattan sogudum bu buyuk gosterme olayi yuzunden sallarimi renkli seciyorum ayakkabilarim desen genc isi feracem oyle ama yok arkadas hala buyuk gorunuyorum gene modum dustu bak simdi

Ben normalde kucuk gorunmeme ragmen hamilelik suresince yasimdan buyuk sanildim. Alinan kilolar ve odem buyuk gostermeye sebep diye dusunuyorum. Burnuma kadar sistim ayak numaram uc numara buyudu:) kilolar yavas yavas gittikce yasim da genclesiyor gibi hissediyorum. Bu yuzden kilolu olmayi hic sevmiyorum ama henuz veremedim. Zamanla vericem fazlaliklari insallah.

25 yaşındamısın?çok gençsin senden 13 yaş büyük biri olarak söylüyorum benden gençsin

Ben de yasindan genc gorunmenin hep iyi bir sey oldugunu dusunmustum. Bir gun arkadasim calismasi hakkinda konusma verecekti, kendisi Vietnamli, bu ulkeden olanlarin geneli zaten genc gosteriyor. Kursuye cikti, arkamdaki cift suna bak cocuk gibi dedi arkadasim icin, tabi ben bunu ona soylemedim. Daha onceki konusmalarimizdan biliyorum hic mutlu degildi bu durumdan, ben ne guzel iste derdim o da oyle degil cocuk gibi yaklasiyorlar demisti. 20`li yaslar da degilde sonrasinda gec gorunmek daha iyi demek ki.

Kilo büyük gosteriyor.
Kilonuz varsa eğer.
Birde spor kiyafetler klasige göre daha cocuksu durdugu icin sanırım yas küçültüyor.
Ve doğal sac daha dogal makyaj yine daha cocuksu duruyor.
Ha sunuda söyliyim insanlarda bazen karşılasinca ne diyecegini bilemeyip ay sen ne küçük gösteriyorsun diyorlar.
Yalan söylüyor diyemeyecegim ama 35 üstünün 20 göstermesi zor diye düşünüyorum.

Ha dediğim gibi nasil iltifat edilir'i bulamayip öyle aman ne Küçüksun kizim sende diyenlerden çıkıyor bence bunlar....
Yoksa el yüz falan anlaşılıyor yani. Deri sonuçta kirisiyor sarkiyor cansizlasiyor vss....

FOtografinizi atın bir yorum yaparız. Bana da küçük gösteriyorsun diyolar. Spor giyinin Doğumdan sonra. Daha genç durursunuz. İse başlayalı 12 yıl oldu. A yeni memur sanmıştık diyolar:) saçlarınızı da omuz hizasında kestirin. Öyle de genç görünürsünüz

Hahaha yanliz sen bu genc gorunme isine baya takmissin canim:))
yav napıyım bu konu da açılan kaçıncı konu bu.bütün site maşallah en az 12 15 yaş genç gösteriyormuş.ben ınanmadım ironi yapıp dalgamı gecıyorum napayımmm.reel hayatımda nerde bu buzdolabında yaşayanlar görünmezler mi ki bilemedim bak şimdi ha ha ha

Fotoğraf atamam. Derdim belli zaten.
Neyse o kadar yorum var ki doğum .olsun biraz düşüncem .de.degisir sanırım . Dedikleri gibi hamilelik de yaşı büyütüyor olabilir.

Ben de şaşırdım azlar zannediyordum meğerse benden başka herkes 10 yas genç gösteriyormuş. Ben o kadar genç göstermek istemem yaş olur 15.
Yaşımda gösterim şimdilik yeter.
30 dan sonra göstermek istemem.

Ay hakikaten ben de şakasını yaptım filan ama her gelen bana da çok genç gösteriyorsun derler lisede sanırlar bilmem ne diye anlatıyor. E sokaklarda gördüğümüz kadınların ortalamasını alıyorum öyle aşırı genç gösteren bi millet değiliz. Bence burada genç gösteriyorum diyenlerin çoğuna eşi dostu gaz veriyor başka açıklaması yok.
Konu sahibi; insan zaman zaman iyi ve genç zaman zaman da çirkin ve yaşlı görünür. Bir gün ışıldarsın ertesi gün çökersin olur bunlar. Ayrıca hamilelik filmlerde gösterildiği gibi otomatik güzelleşme zamanları değil. Sağlıkla doğur bebeğin azıcık ele gelsin sen de kilonu ver kendine gel genç göstermesen de yaşının güzeli olursun hiç kafana takma

Hayatım boyunca hep küçük gösterdim ama şahsen 20 li yaşlarda bu çok can sıkıcı bir durum. İş hayatında özellikle çok kaile alınmıyordum yaşım küçük sanıyorlardı hep 30 diyordum. Ama şimdi 40 yaşındayım herkes en fazla 30 diyor şimdi hoşuma gidiyor. Bunun sebebi zayıf ve minyon olmam. Birde hep spor giyerim. Klasik kıyafetler aşırı makyaj her zaman daha yaşlı gösterir. Şimdi bunlara takılma hamilesin onun tadını çıkar. 30 lara gelince bu taktikleri denersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…