- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Dediğin gibi ben de gobeksiz çıtı pitiydim.
Sanırım hamilelik de insanı büyük gösteriyor.
Aslinda biraz vucud yapisiyla da alakali kucuk veya buyuk gostermek,ben 37 yasindayim minyon oldugum icin daha kucuk gosteriyorum mesela,15 yasinda kizim var gecenlerde arkadaslari ona aa ablanmi diye sordular benim icin:))esimden 6 yas buyugum o benden yasli gosteriyor diye depresyona girecek nerdeyseee hosuna gidiyor insanin 40 a yaklasirken daha genc gorunmek tabi:)
Ama sizin icin daha cookk erken yahu gencliginizin kiymetini bilin:)hormonlarda tetikliyor sizi daha hassasiniz haliyle zamanla gececektir takilmayin
25 yaşındamısın?çok gençsin senden 13 yaş büyük biri olarak söylüyorum benden gençsinGerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.
Muhakkak içinizde vardır daha küçük gösterenler .
Onlar bana fikir verebilir mi ?
Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Sonra düşündüm acaba 10. Mu demeliydim?
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
Onları genç gördüğüm için kendim gibi yani.
Eşim bile sen niye büyüklerine abla demiyosun diye sordu cevap veremedim.
Aha brn de boyayacam30 kusur yasindayim.gecenlerde yasli bi kadin liseye mi sen gidiyorsun agucucu dedi.cocuk muamelesi etti.nasil sinirim bozuldu anlatamam.:) simdi boyadim saclari yasimi gosteriyorum oh be sukur.
yav napıyım bu konu da açılan kaçıncı konu bu.bütün site maşallah en az 12 15 yaş genç gösteriyormuş.ben ınanmadım ironi yapıp dalgamı gecıyorum napayımmm.reel hayatımda nerde bu buzdolabında yaşayanlar görünmezler mi ki bilemedim bak şimdi ha ha haHahaha yanliz sen bu genc gorunme isine baya takmissin canim:))
Fotoğraf atamam. Derdim belli zaten.FOtografinizi atın bir yorum yaparız. Bana da küçük gösteriyorsun diyolar. Spor giyinin Doğumdan sonra. Daha genç durursunuz. İse başlayalı 12 yıl oldu. A yeni memur sanmıştık diyolar:) saçlarınızı da omuz hizasında kestirin. Öyle de genç görünürsünüz
atan atana sitede he heikinci evliliğiniz mi eşinizden 6 yaş büyüksünüz eğer ilk eşinizse 16 yaşında baba mı oldu eşiniz
:))evet 2.esim oteki turlu beyin yanmasi cok normal tabiikinci evliliğiniz mi eşinizden 6 yaş büyüksünüz eğer ilk eşinizse 16 yaşında baba mı oldu eşiniz
Atmalik bir durum yok,2.esim oldugunu belirtmemisim ondan karisti kayislar:))atan atana sitede he he
Ay hakikaten ben de şakasını yaptım filan ama her gelen bana da çok genç gösteriyorsun derler lisede sanırlar bilmem ne diye anlatıyor. E sokaklarda gördüğümüz kadınların ortalamasını alıyorum öyle aşırı genç gösteren bi millet değiliz. Bence burada genç gösteriyorum diyenlerin çoğuna eşi dostu gaz veriyor başka açıklaması yok.yav napıyım bu konu da açılan kaçıncı konu bu.bütün site maşallah en az 12 15 yaş genç gösteriyormuş.ben ınanmadım ironi yapıp dalgamı gecıyorum napayımmm.reel hayatımda nerde bu buzdolabında yaşayanlar görünmezler mi ki bilemedim bak şimdi ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?