Olduğundan daha genç görünmek

Bence hamilelikten. Bugün uçan bi balık, yarın nefes alan bi ayakkabı gibi hissediyorum bende. Hamilelik kilo ve yıpranmaları getiriyor beraberinde. O psikoloji biter doğumdan sonra.

Boy uzun ve yapılıysanız, yaşınızdan olgun giyiniyor ve makyaj yapıyorsanız da yaşınıza etki eder tabi.

Zayifim kilo problemim yok. Çok az kilo aldım . Dogurunca daha da zayiflarim gibi geliyor .

Zayifim kilo problemim yok. Çok az kilo aldım . Dogurunca daha da zayiflarim gibi geliyor .
Ben kılonun olgun gosterdıgıne ınanıyorum o yoksa yapacak bısey yok. Bunları dusunmeden mutlu olmaya bakın , ben kucuk gostersemde 31 yasındayım. Sen 25 yasındasın . Her halukarda yasanmıslıgın ve yıpranmıslıgın benden az

Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz göz çevresi için

ben şişkoyum 32 yaşındayım ama beni 35 - 36 sanıyolar :)
bu aralar kilo veriyorum yaşımda yavaştan ufalıyor
her detay insanı farklı gösterir
kaş modeli, saç kesimi, kilo, giyinilen renkler falan

bence takmamak lazım

Nerden alabilirim peki? Siz kullanıyor musunuz?
Aktardan alabilirsiniz. Ben saçıma kullanmak için almıştım çok iyi geliyordu arada yüzüme de kullandım ama düzenli değil. Kırışıklık önleyici olduğunu biliyorum göz çevresine kullanıp kırışıklarının açıldığını söyleyenler var.

Bir ara spor takiliyordum yaşlı teyzeler kızdılar. Bu ne kılık .biraz cinsiyetine uygun giyin süslü. Şeyler giyin dediler. Ne yapsam yakışmıyor sanki

suslu seyler illa ki biraz olgun gosteriyor bence,
mesela goruyorum liseli kizlar makyaj yapip klasik canta kullaniyorlar artik, cok olgun duruyorlar, hic liseli havasi yok.

siz kendinizi nasil rahat hissediyorsaniz oyle olun en guzeli,

hem hamilelik nedeniyle ozellikle yuz bolgenize kilo aldiysaniz o da biraz yasli gosteriyor.

Daha 16 yasimdayken bile bu konu da canımı sıktılar .
20 yaşında biri bana abla demişti.
Ben de sen kaç yasindasin bana abla diyorsun deyince 20 demişti . Benim yaşımi duyunca ben sizi 23 sandım demişti.
Ya anlamıyorum . Minyon tıpli zayıf biriyim. Kilo mu alsam ne yapsam bilemedim. Yanaklarim cokuk değil yine ki.
Ama göz altlarim beni yaşlı gösteriyor olabilir

Göz altlarınız sürekli morsa bi sağlık sorununuz olabilir vitamin eksikliği gibi.

Uzun boylu ve biraz iri olanlar büyük gösteriyor, saçlar boyalı sürekli fönlü , makyajlı ve daha klasik bir tarz olduğunda direkt +5 oluyor yaş.

Yüz hatlarıyla da alakalı bence ama Kilo vermek, doğal makyajlar, spor şık bir tarz yaşınızı biraz daha genç gösterir.

Ben 28 im genelde öğrenci sanıyorlar baya küçük gösteriyorum. Eşimle aynı kurumda çalışırken öğrenciniz miydi ? Öğrencinizle mi evlendiniz diye sormuşlar. Oysa ben de öğretmendim eşimle tanıştığımda. Eşim çok rahatsız oluyor genç göstermemden :)))

Hatta bir gün ailesinin evinde eski fotoğraflarımıza bakarken annesine şey diyordu hiç yaşlanmıyor ya aynı duruyor. Kulak misafiri olmuştum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…