Zayifim kilo problemim yok. Çok az kilo aldım . Dogurunca daha da zayiflarim gibi geliyor .Bana kucuk gosterıyorsun dıyorlar. En son dogumdan sonra 4 ay sonra bır teyze bakarmısın kızım , o bebegın nesı oluyorsun dıye sordu ?
Ben bunu kıloya baglıyorum. 24 kılo aldım , dogumdan sonra spora gıttım ve dıyetısyene 4 ayda butun aldıgım kıloları verdı. Ilkındede boyle yaptım. Kılo alıyorsunuz suanda hamılelıkte yanı benım gıbı devasa degısen var mı bılmıyorum ama bunlar bence hamılelıkle alakalı. Dogumdan 20 gun sonra markette karsılastıgım bır arkadasım , inanmıyorum cute sana ne olmus tanıyamadım demesı uzerıne spora basladım buarada. Kı ıyıkı yapmısım dıyorum sımdı yasım 31 cunku kılo otursaydı kı kıloyla orantılı ıstahımda oldukca acıktı veremezdım kıloları
hep hamilelikten bunlarAma ben kendimi daha yaşlı hissediyorum.
Ben kılonun olgun gosterdıgıne ınanıyorum o yoksa yapacak bısey yok. Bunları dusunmeden mutlu olmaya bakın , ben kucuk gostersemde 31 yasındayım. Sen 25 yasındasın . Her halukarda yasanmıslıgın ve yıpranmıslıgın benden azZayifim kilo problemim yok. Çok az kilo aldım . Dogurunca daha da zayiflarim gibi geliyor .
Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz göz çevresi içinGöz altımda morluk ve kaz atakları var. Belki de kimse demiyor bundan dolayı daha yaşlı gorunuyorumdur .
Benden daha büyük kişilerin göz altlarına bakıyorum onlarda öyle bir sorun yok.
Onlar benden daha küçük gösteriyor diye düşünmeye başlıyorum ve kendi adına üzülüyorum .
Yok pek makyaj yapmam .cildim bir de delik deşik olursa ben bittim .yasınıza gore agır bır makyaj yapmıyorsunuz degıl mı
beraber ölelim bence25 yaşındasınız ve daha genç görünmek istiyorsunuz öyle mi
ben ölem o zaman
Nerden alabilirim peki? Siz kullanıyor musunuz?Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz göz çevresi için
biraz da kiyafetle alakali,
bana genelde spor giyinince yasimdan kucuk gosterdigimi soylerler.
Aktardan alabilirsiniz. Ben saçıma kullanmak için almıştım çok iyi geliyordu arada yüzüme de kullandım ama düzenli değil. Kırışıklık önleyici olduğunu biliyorum göz çevresine kullanıp kırışıklarının açıldığını söyleyenler var.Nerden alabilirim peki? Siz kullanıyor musunuz?
Bir ara spor takiliyordum yaşlı teyzeler kızdılar. Bu ne kılık .biraz cinsiyetine uygun giyin süslü. Şeyler giyin dediler. Ne yapsam yakışmıyor sanki
Bir ara spor takiliyordum yaşlı teyzeler kızdılar. Bu ne kılık .biraz cinsiyetine uygun giyin süslü. Şeyler giyin dediler. Ne yapsam yakışmıyor sanki
Yaşlı teyzeleri boşverin onlar genelde herkes kendilerinin zevkine göre giyinsin istiyorlar :)Bir ara spor takiliyordum yaşlı teyzeler kızdılar. Bu ne kılık .biraz cinsiyetine uygun giyin süslü. Şeyler giyin dediler. Ne yapsam yakışmıyor sanki
Göz altlarınız sürekli morsa bi sağlık sorununuz olabilir vitamin eksikliği gibi.Daha 16 yasimdayken bile bu konu da canımı sıktılar .
20 yaşında biri bana abla demişti.
Ben de sen kaç yasindasin bana abla diyorsun deyince 20 demişti . Benim yaşımi duyunca ben sizi 23 sandım demişti.
Ya anlamıyorum . Minyon tıpli zayıf biriyim. Kilo mu alsam ne yapsam bilemedim. Yanaklarim cokuk değil yine ki.
Ama göz altlarim beni yaşlı gösteriyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?