- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Gözaltı ışık dolgusu yaptırabilirsin. Birde saçların ve kaşların siyah mı? O da insanı sert gösteriyo bana kalırsa. Yaşını da büyütüyo.Göz altımda morluk ve kaz atakları var. Belki de kimse demiyor bundan dolayı daha yaşlı gorunuyorumdur .
Benden daha büyük kişilerin göz altlarına bakıyorum onlarda öyle bir sorun yok.
Onlar benden daha küçük gösteriyor diye düşünmeye başlıyorum ve kendi adına üzülüyorum .
Genelde sağlıklı ve güzel besleniyorum. Yine de bir cildiyeye gorunucem hamilelikten sonraGöz altlarınız sürekli morsa bi sağlık sorununuz olabilir vitamin eksikliği gibi.
Ben de istiyorum.Uzun boylu ve biraz iri olanlar büyük gösteriyor, saçlar boyalı sürekli fönlü , makyajlı ve daha klasik bir tarz olduğunda direkt +5 oluyor yaş.
Yüz hatlarıyla da alakalı bence ama Kilo vermek, doğal makyajlar, spor şık bir tarz yaşınızı biraz daha genç gösterir.
Ben 28 im genelde öğrenci sanıyorlar baya küçük gösteriyorum. Eşimle aynı kurumda çalışırken öğrenciniz miydi ? Öğrencinizle mi evlendiniz diye sormuşlar. Oysa ben de öğretmendim eşimle tanıştığımda. Eşim çok rahatsız oluyor genç göstermemden :)))
Hatta bir gün ailesinin evinde eski fotoğraflarımıza bakarken annesine şey diyordu hiç yaşlanmıyor ya aynı duruyor. Kulak misafiri olmuştum :))
Şimdi spor giyinmek var spor giyinmek var? Eşofmanla dolaşıyosan olmaz yani?Bir ara spor takiliyordum yaşlı teyzeler kızdılar. Bu ne kılık .biraz cinsiyetine uygun giyin süslü. Şeyler giyin dediler. Ne yapsam yakışmıyor sanki
Kaz ayaklarında etkili mi ?Gözaltı ışık dolgusu yaptırabilirsin. Birde saçların ve kaşların siyah mı? O da insanı sert gösteriyo bana kalırsa. Yaşını da büyütüyo.
Genç gösteren spor giyimi tarif eder misin bana?Şimdi spor giyinmek var spor giyinmek var? Eşofmanla dolaşıyosan olmaz yani?
Ne güzel ışte .Bende tam tersi olduğu için çok sınır oluyorum .
Inan sana çocuk muamelesi yapmalarından iyidir .
Gerçekten bazen kendimi bir birey gibi hissedemiyorum .
24 yaşındayım ama 15 , 16 muamelesi görüyorum bu çok can sıkıcı .
bu bi bende tutmuyo heraldeUzun boylu ve biraz iri olanlar büyük gösteriyor, saçlar boyalı sürekli fönlü , makyajlı ve daha klasik bir tarz olduğunda direkt +5 oluyor yaş.
Inan bana çok çok kötü bir duygu bu ,gerçekten gittiğim yerlerde çocuk muamelesi görüyorum kimse beni ciddiye almıyor.Ne güzel ışte .
Geçenlerde bir kadın benim kızım da seninle aynı yaşta ama 16 gösteriyor vejeteryan demişti. Napim. Ben de eti mi birakim . Sinir oldum
Yani ekstra yaptığım bir şey yok ama şöyle söyleyebilirim. Cilt bakımımı atlamam.Ben de istiyorum.
Kesinlikle dogruTamamen genetik ve yapisal olduğunu dusunuyorum..
Ne taktik verilebilir ki bu konuyla alakalı?
bunlar hamilelikten bende de başladı aynısı. eskiden hep küçük gösterdiğimi söylerlerdi. şimdide hamile kalınca geçenlerde bir arkadaş '' insan doğumdan sonra olgunluktan mı,yıpranmadan mı bilmem ama yaşlı gösteriyor'' dedi. kafama takıldı aynaya bakıp bakıp artık eskisi gibi değil hiçbirşey demeye başladım. biri yaşımı sordu söyledim ooo küçükmüşsün dedi. nasıl yani ne bekliyordun ki diyesim geldi.tanımadığım yaşını kendimle aynıdır diye tahmin ettiğim kişiler abla diyor bana. yok deve diyesim geliyor içimden :) eşime anlattığımda; saçmalama saygıdan öyle diyorlar banada 50 yaşındaki amcanın biri abi dedi ben 60 yaşında mıyım dedi. aldığım kilolar,saçımı boyatamıyor olmam, özbakımımı kendim yapamıyor olmam hepsi buna neden bence. doğumdan sonra hepsi geçecek ve ben yine eskisi gibi olacağım.Gerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.
Muhakkak içinizde vardır daha küçük gösterenler .
Onlar bana fikir verebilir mi ?
Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Sonra düşündüm acaba 10. Mu demeliydim?
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
Onları genç gördüğüm için kendim gibi yani.
Eşim bile sen niye büyüklerine abla demiyosun diye sordu cevap veremedim.
Mesela dar kısa paça bi kot pantolon, üstüne göbek kısmı bağlı bi beyaz düz t-shirt, altına da converse tarzı bi ayakkabı olabilir,tabi biraz aksesuar, spor şık yani ?Genç gösteren spor giyimi tarif eder misin bana?
Belki yanlış seçimler yapiyorumdur .
41 yaşındayım hala 20 li yaşların sonu 30 lu yaşların başındakiler asılıyor , sanırım yaşıtlarım ya da büyükler küçük buldukları için yaklaşmıyorlar valla bu da sıkıntıGerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.
Muhakkak içinizde vardır daha küçük gösterenler .
Onlar bana fikir verebilir mi ?
Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Sonra düşündüm acaba 10. Mu demeliydim?
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
Onları genç gördüğüm için kendim gibi yani.
Eşim bile sen niye büyüklerine abla demiyosun diye sordu cevap veremedim.
Süperrrrrreğer genç görünmeyi seviyorsanınzz sizin adınıza sevindim:)) ben öyle gözlemlemiştim Çalıştığım kurumda yeni gelen kız 23 yaşındayım yeni mezunum diyince boş bulunup hadi canım demiştim:)bu bi bende tutmuyo heraldeuzun boyluyum iri sayılırım yani kemiklerim iri ama zayıf kategorisindeyim öyle diyim ama omuzlarım falan baya geniştir kalıplıyım yani. Saçlarımda son 1 yıldır açık kumral üstü sarı ombreli ama yine de en az 10 yaş genç gösteriyorum
Reklam yasak olduğu için bana özelden kullandığın cilt ürünlerinin ismini yazıp gönderir misinYani ekstra yaptığım bir şey yok ama şöyle söyleyebilirim. Cilt bakımımı atlamam.
Temizle
Nemlendir
Göz kremi
Haftada 2 maske
Ağır makyaj yapmam. Sadece nude. Yüzümde sadece rimel var gibi bir görüntü ama her şey var :)))
Gülümsemeyi seviyorum bir de.
Bu ara kilo aldım biraz onu vermeye çalışıyorum.
Tarzımda genelde siyah tayt kalın kalıp gibi duranlardan, oversize sweathirt, saçlarım uzun dalgalı kıvırcık gibi gelişi güzel topluyorum. Ve hiç boyamadım saçlarımı. Beyaz tenli renkli gözlüyüm bence bu bile direk yaşı direkt -5 yapıyor.
Kesinlikle...makyajliyken bende yasimi gösteririm gayet ama makyajsiz ve eşofmanla cocuk gelin muamelesi gördüm birde acimisti teyze bana çocuk yaptım diye ...bence bunun sırri boyasiz sac sifir makyaj ama canlı ciltBence zayıf olmak ve boyasız saç minimum 3 yaş küçük gösterir onun dışındaki giyim , saç ta önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?