Olduğundan daha genç görünmek

Gözaltı ışık dolgusu yaptırabilirsin. Birde saçların ve kaşların siyah mı? O da insanı sert gösteriyo bana kalırsa. Yaşını da büyütüyo.

Ben de istiyorum.

Bende 26 yim genelde 22 gosteriyosun diyorlar bu giyim tarziyla da biraz alakali.cokta takmayin yani yas cokta onemli degil

Bende tam tersi olduğu için çok sınır oluyorum .
Inan sana çocuk muamelesi yapmalarından iyidir .
Gerçekten bazen kendimi bir birey gibi hissedemiyorum .
24 yaşındayım ama 15 , 16 muamelesi görüyorum bu çok can sıkıcı .

Siz de yaşından büyük gösterenlerdenmişsiniz. Yani bunu değiştiremezsiniz bence.
Takılmaya da gerek yok yahu büyük gösteriyorsunuz diye hamilesiniz diye sanırım şu an buna takmışsınız önceden böyle şeyler düşünmüyordunuz bence.

Ne güzel ışte .
Geçenlerde bir kadın benim kızım da seninle aynı yaşta ama 16 gösteriyor vejeteryan demişti. Napim. Ben de eti mi birakim . Sinir oldum

Uzun boylu ve biraz iri olanlar büyük gösteriyor, saçlar boyalı sürekli fönlü , makyajlı ve daha klasik bir tarz olduğunda direkt +5 oluyor yaş.
bu bi bende tutmuyo heralde uzun boyluyum iri sayılırım yani kemiklerim iri ama zayıf kategorisindeyim öyle diyim ama omuzlarım falan baya geniştir kalıplıyım yani. Saçlarımda son 1 yıldır açık kumral üstü sarı ombreli ama yine de en az 10 yaş genç gösteriyorum

Ne güzel ışte .
Geçenlerde bir kadın benim kızım da seninle aynı yaşta ama 16 gösteriyor vejeteryan demişti. Napim. Ben de eti mi birakim . Sinir oldum
Inan bana çok çok kötü bir duygu bu ,gerçekten gittiğim yerlerde çocuk muamelesi görüyorum kimse beni ciddiye almıyor.
Bende keşke yaşımı gosterseydim diyorum .

Ben de istiyorum.
Yani ekstra yaptığım bir şey yok ama şöyle söyleyebilirim. Cilt bakımımı atlamam.

Temizle
Nemlendir
Göz kremi
Haftada 2 maske
Ağır makyaj yapmam. Sadece nude. Yüzümde sadece rimel var gibi bir görüntü ama her şey var :)))
Gülümsemeyi seviyorum bir de.

Bu ara kilo aldım biraz onu vermeye çalışıyorum.

Tarzımda genelde siyah tayt kalın kalıp gibi duranlardan, oversize sweatshirt, saçlarım uzun dalgalı kıvırcık gibi gelişi güzel topluyorum. Ve hiç boyamadım saçlarımı. Beyaz tenli renkli gözlüyüm bence bu bile direk yaşı direkt -5 yapıyor.

bunlar hamilelikten bende de başladı aynısı. eskiden hep küçük gösterdiğimi söylerlerdi. şimdide hamile kalınca geçenlerde bir arkadaş '' insan doğumdan sonra olgunluktan mı,yıpranmadan mı bilmem ama yaşlı gösteriyor'' dedi. kafama takıldı aynaya bakıp bakıp artık eskisi gibi değil hiçbirşey demeye başladım. biri yaşımı sordu söyledim ooo küçükmüşsün dedi. nasıl yani ne bekliyordun ki diyesim geldi.tanımadığım yaşını kendimle aynıdır diye tahmin ettiğim kişiler abla diyor bana. yok deve diyesim geliyor içimden :) eşime anlattığımda; saçmalama saygıdan öyle diyorlar banada 50 yaşındaki amcanın biri abi dedi ben 60 yaşında mıyım dedi. aldığım kilolar,saçımı boyatamıyor olmam, özbakımımı kendim yapamıyor olmam hepsi buna neden bence. doğumdan sonra hepsi geçecek ve ben yine eskisi gibi olacağım.

Genç gösteren spor giyimi tarif eder misin bana?
Belki yanlış seçimler yapiyorumdur .
Mesela dar kısa paça bi kot pantolon, üstüne göbek kısmı bağlı bi beyaz düz t-shirt, altına da converse tarzı bi ayakkabı olabilir,tabi biraz aksesuar, spor şık yani ?

41 yaşındayım hala 20 li yaşların sonu 30 lu yaşların başındakiler asılıyor , sanırım yaşıtlarım ya da büyükler küçük buldukları için yaklaşmıyorlar valla bu da sıkıntı Yaşımı duyunca abla demelerine kahkaha atıyorum

Süperrrrrreğer genç görünmeyi seviyorsanınzz sizin adınıza sevindim:)) ben öyle gözlemlemiştim Çalıştığım kurumda yeni gelen kız 23 yaşındayım yeni mezunum diyince boş bulunup hadi canım demiştim:)

Reklam yasak olduğu için bana özelden kullandığın cilt ürünlerinin ismini yazıp gönderir misin

Bence zayıf olmak ve boyasız saç minimum 3 yaş küçük gösterir onun dışındaki giyim , saç ta önemli
Kesinlikle...makyajliyken bende yasimi gösteririm gayet ama makyajsiz ve eşofmanla cocuk gelin muamelesi gördüm birde acimisti teyze bana çocuk yaptım diye ...bence bunun sırri boyasiz sac sifir makyaj ama canlı cilt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…