- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Tabi yazıyorum hemen :)Reklam yasak olduğu için bana özelden kullandığın cilt ürünlerinin ismini yazıp gönderir misin
Yaşımi soruyorlar benden büyük kişiler söylediğimde karşılık şu oluyor
Aa daha
ben senin gibiydim 25 yaşındayken saç rengim kesimim herkesten daha büyük gösterdiğimi düşündüren tepkiler alıyodum aa 25 misin gibi saç rengim şu an kendi rengi koyu siyah biraz zayıfladım giyim tarzım değişti şu an 30 yaşındayım ve küçük gösterdiğimi söyleyenler oluyor çünkü cildim de iyi pürüzsüz spor yapıyorum 25 yaşında hantal görünüyordumGerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.
Muhakkak içinizde vardır daha küçük gösterenler .
Onlar bana fikir verebilir mi ?
Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Sonra düşündüm acaba 10. Mu demeliydim?
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
Onları genç gördüğüm için kendim gibi yani.
Eşim bile sen niye büyüklerine abla demiyosun diye sordu cevap veremedim.
Valla yaş 37iyken nasıl sevmeyim 27-28 görünmeyi :) Ama doğru tespit sizinki yani dedimya bu olay bi bende tutmuyo heralde diye.. Uzun yıllar saçımı hiç bu kadar açık renk yapmadım sırf yaşım gözükür diye korktuğumdan (eşim benden 4 yaş küçük ama o da en az 3-4 yaş da genç gösterdiği için).. sonra bi cesaretlendim denedim işte o da değiştirmedi görünümümü.. Bence bu iş tamamen genetik, yüz şekliyle çok alakalı, giyim tarzı da büyük etken bana göre.. Şimdi bana da döpiyes falan giydirsen olurum sana 40 uzaktan :)Süperrrrrreğer genç görünmeyi seviyorsanınzz sizin adınıza sevindim:)) ben öyle gözlemlemiştim Çalıştığım kurumda yeni gelen kız 23 yaşındayım yeni mezunum diyince boş bulunup hadi canım demiştim:)
Bence bunlarla çok ilgisi yok, tamamen ilgisiz diyemesem de.Yani ekstra yaptığım bir şey yok ama şöyle söyleyebilirim. Cilt bakımımı atlamam.
Temizle
Nemlendir
Göz kremi
Haftada 2 maske
Ağır makyaj yapmam. Sadece nude. Yüzümde sadece rimel var gibi bir görüntü ama her şey var :)))
Gülümsemeyi seviyorum bir de.
Bu ara kilo aldım biraz onu vermeye çalışıyorum.
Tarzımda genelde siyah tayt kalın kalıp gibi duranlardan, oversize sweatshirt, saçlarım uzun dalgalı kıvırcık gibi gelişi güzel topluyorum. Ve hiç boyamadım saçlarımı. Beyaz tenli renkli gözlüyüm bence bu bile direk yaşı direkt -5 yapıyor.
Ayy maşallah umarım ben de öyle olurum. 40 olunca aslında anlatmaya çalıştığım cilde bakıp nemlendirmek. Temiz tutmak vs idi.Bence bunlarla çok ilgisi yok, tamamen ilgisiz diyemesem de.
Annem esmer, koyu renk gözlü, 57 yaşında, görseniz en fazla 45 dersiniz.
Ben beyaz tenli, renkli gözlüyüm ama saçlarım sarı ombre, pek minik de sayılmam:) iş icabı klasik giyiniyorum haftaiçi. 36 yaşındayım ama 20’lerde gibi göründüğümü söylüyorlar. Eşim de esmer, iri yarı, 40 yaşında olduğuna kimse inanmaz.
Ama ortak paydamız sürekli gülümsemek, bu daha genç gösteriyor olabilir:)
Evet, cilt bakımlı olunca daha aydınlık oluyor.Ayy maşallah umarım ben de öyle olurum. 40 olunca aslında anlatmaya çalıştığım cilde bakıp nemlendirmek. Temiz tutmak vs idi.
Ben de gulumserim severim de gulmeyi ama artık kaz ayaklarım daha da belirginleşiyor diye gulmeyi azalttim üzülerekBence bunlarla çok ilgisi yok, tamamen ilgisiz diyemesem de.
Annem esmer, koyu renk gözlü, 57 yaşında, görseniz en fazla 45 dersiniz.
Ben beyaz tenli, renkli gözlüyüm ama saçlarım sarı ombre, pek minik de sayılmam:) iş icabı klasik giyiniyorum haftaiçi. 36 yaşındayım ama 20’lerde gibi göründüğümü söylüyorlar. Eşim de esmer, iri yarı, 40 yaşında olduğuna kimse inanmaz.
Ama ortak paydamız sürekli gülümsemek, bu daha genç gösteriyor olabilir:)
İçten gülen kimseniz kaz ayağı göze batmaz, boşverin. Nemlendirin yeter.Ben de gulumserim severim de gulmeyi ama artık kaz ayaklarım daha da belirginleşiyor diye gulmeyi azalttim üzülerek
Canım olay sadece göz çevresiyse bence bi ışık dolguya bi de güzel bi göz kremine bakarKayinvalidemin bile göz çevresi benimkinden daha güzel artık anlayın niye bu kadar taktigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?