Olduğundan daha genç görünmek

Yaşımi soruyorlar benden büyük kişiler söylediğimde karşılık şu oluyor

Aa daha
ben senin gibiydim 25 yaşındayken saç rengim kesimim herkesten daha büyük gösterdiğimi düşündüren tepkiler alıyodum aa 25 misin gibi saç rengim şu an kendi rengi koyu siyah biraz zayıfladım giyim tarzım değişti şu an 30 yaşındayım ve küçük gösterdiğimi söyleyenler oluyor çünkü cildim de iyi pürüzsüz spor yapıyorum 25 yaşında hantal görünüyordum

Valla yaş 37iyken nasıl sevmeyim 27-28 görünmeyi :) Ama doğru tespit sizinki yani dedimya bu olay bi bende tutmuyo heralde diye.. Uzun yıllar saçımı hiç bu kadar açık renk yapmadım sırf yaşım gözükür diye korktuğumdan (eşim benden 4 yaş küçük ama o da en az 3-4 yaş da genç gösterdiği için).. sonra bi cesaretlendim denedim işte o da değiştirmedi görünümümü.. Bence bu iş tamamen genetik, yüz şekliyle çok alakalı, giyim tarzı da büyük etken bana göre.. Şimdi bana da döpiyes falan giydirsen olurum sana 40 uzaktan :)

Kasım gözüm dudaklarım burnum dislerim gerçekten güzel ama bu parlak aydınlık guzel bir cilt olmadiktan sonra ise yaramıyor .cildim yorgun ve göz altlarim kuru . Bir kaç ürün kullandım minik bezeler çıktı sonra gecti .

32 yaşımdayım, 2 oğlum var.
Yeni tanıştığım insanlar genelde 24/25 gösteriyorsun diyor.
Hatta arkadaşlarım işe yeni biri girince falan "sence dash kaç yaşında" diye soruyorlar.
Boyluyum epey, çıtıpıtı kibar bi tipimde yok ama bu tavırla saç baş yada kıyafetle ilgili olsagerek.
otuzuma kadar küçük gösteriyorsun dendiğinde çok sinirlendiğim oluyordu, yaş ilerledikçe "senin nasıl 2 çocuğun var yahu?" dediklerinde valla ne yalan söyliyim mutlu oluyorum.

hee hamileliklerimin ikisinde de 28 er kilo alan biri olarak annemden yaşlı gösteriyordum o ayrı

Bence bunlarla çok ilgisi yok, tamamen ilgisiz diyemesem de.
Annem esmer, koyu renk gözlü, 57 yaşında, görseniz en fazla 45 dersiniz.
Ben beyaz tenli, renkli gözlüyüm ama saçlarım sarı ombre, pek minik de sayılmam:) iş icabı klasik giyiniyorum haftaiçi. 36 yaşındayım ama 20’lerde gibi göründüğümü söylüyorlar. Eşim de esmer, iri yarı, 40 yaşında olduğuna kimse inanmaz.
Ama ortak paydamız sürekli gülümsemek, bu daha genç gösteriyor olabilir:)

Ayy maşallah umarım ben de öyle olurum. 40 olunca aslında anlatmaya çalıştığım cilde bakıp nemlendirmek. Temiz tutmak vs idi.

35 yaşındayım bekarım, benden 6-7-8 yaş küçükler peşimde kendi yaşıtım biriyle tanıaşamadım 26 gösteriyormuşm sevgilm benden 8 yaş küçük 2 yıldır beraberiz, böyle sıkıntıları var püff

Ben de gulumserim severim de gulmeyi ama artık kaz ayaklarım daha da belirginleşiyor diye gulmeyi azalttim üzülerek

Kucuk gostermenin bir formulu yok bence. Tamamen irsi oldugunu dusunuyorum. Benim annem babam ikisi de 60larindalar ama 50 gosteriyorlar. Ablam kilolu bir bayandir 4 cocuklu ama onunda hep yasini kucuk tahmin ederler. Bilmem ki kucuk gostermenin bir formulu var mi? Hem busizin icin neden bu kadar onemli ki? Ne güzel hamilesiniz bence kafaniza takmayin biyle seyleri.

Ben de büyük gösteriyorum napalim
30yasindayim
Bir iki sene sonra belki bı burun estetiği olurum
Burunla kuculuyor mu insan bilmiyorum:)

Zaten gençsiniz. Daha küçük gösterip ne yapacaksınız. Bence bedeninize olabildiğince iyi bakmak ve sizi daha olgun gösteren şeylerden uzak durmak yeter de artar bile.

Ben 35 yaşındayım, küçük gösterdiğimi söylerler. Ömrüm boyunca düzenli spor yaptım, bazen birkaç ay saldığım da oldu ama olur o kadar bence. Hamileliklerimde tombul bir balinaya döndüğüm zamanlar dışında fitimdir. Sigara kullanmam, alkol yok denecek kadar az, göz kalemi dışında makyaj yapmam ama cilt temizliğimi aksatmam, sağlıklı beslenirim, çok meyve yer, su içerim. Genel losyonlar dışında, hiçbir bakım kremi kullanmadım. Kozmetik sevmiyorum. Spor giyinirim, saçlarım dümdüz ve açık kahve, asla boyatmam. Kaşlarımı incecik aldırmam, sadece azcık düzelttiriyorum. Yaptıklarım böyle.

Genetik faktörler dışında, saç rengi-kesimi, makyaj ve giyim de çok değiştirebiliyor.
Bunlar üzerinde durmayı deneyebilirsin.

Canım benden genç durduğun kesin ben 34 yaşındayım tek derdi bu olsun hormonlarının bi oyunu bu sana hamişliğinin keyfini çıkar çabuk geçer bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…