- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.063
- 558
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Belli bir yaş sonrasını ciddiye almıyorum ben. Size de tavsiye ederim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hadi torununun evi gelsin görsün, yaşlı demiştim. Ama tövbe artıkVallahi çağırmayın Ben böyle insanlardan bıktım siz de çağırmayın kendinizi üzmeye gerek yok
Kv 60,annesi 80. O da mübarek duble kv kesildi başımızaKvnin annesi nedir yahu duble kv mikaç yaşında bu ikisi?
Haklısınız aslında. Ancak ben hep onu güler yüzlü tonton nine olarak bilirken, kafamdakini sildiBelli bir yaş sonrasını ciddiye almıyorum ben. Size de
Bu gidip gelmemeye asla dayanak kabul edilemez ama.Tamamda kendi torunları gelip gitmiyor. Ben ne alaka ki. Eşimde gidip gelmiyor. Ayrıca çalışıyorum
Kv seninle ilgili biseyler demiştir, kadın da kinlenmiştir, ne de olsa ana yüreği kendince evladını haklı bulmuştur, bu konuda sıkıntı kv de annesinde değil, bence takma yaşlı kadın sonuçta ...Geçen cuma günü kv, kp, annem ve kvnin annesini çaya çagırdım. Herşey güzeldi. Kvnin annesi buraya geleli 3 hafta falan oldu.Geldiginden beri yanına gitmedik. Ki sürekli buraya gelip gidiyor. Eşim ve ben yogun çalışıyoruz.
Kv nin annesi ton ton yaşlı bir nine gibi gelirdi hep bana.Benim iki kedim var. Ben kedimi kucagıma aldım ve sevdim. Kvnin annesinin bir bakışı var. Sanki beni öldürecek. Öyle sinirli baktıki.Kafamdaki o masum kadın silindi.Öyle sohbet ederken, migren agrılarıma dayanamadığım, migren ignesi olmayı düşündüğümü söyledim. Kvnin annesi bana kızdı. İgne falan olma, ekmek ye dedi.
Kardeşimde vardı o gün. Kardeşim, o böyle degildir, niye böyle dedi. Eşime anlattım. Eşimde, aman buna mı takıyorsun, ben olsam takmam dedi.Bende eşime, benim taraf sana öyle baksa normal karşılayacaksın herhalde dedim.
Ya kv yi aramıyorum, pek gidip gelmiyorum diye böyle davrandı. Ya da huyu böyle.
Almadık. Adamın işleri iyi gidiyormuş. Bu yaz tüm borçları kapatacakmışKonusahibi eşinizin nenesini boşverinde kredi kartını naptınız onu aldınızmı?
Banada öyle geldi canımKv seninle ilgili biseyler demiştir, kadın da kinlenmiştir, ne de olsa ana yüreği kendince evladını haklı bulmuştur, bu konuda sıkıntı kv de annesinde değil, bence takma yaşlı kadın sonuçta ...
Bu kadar ince dusunup her davranisa alinmak bunu sorun haline getirmek.yorucu gelmiyo mu? O an oyle dusunduyseniz sorsaydiniz keske niye boyle bakiyosum diye. Niyet okumak kadar insani yoran bisey yok bence caniniza yazikGeçen cuma günü kv, kp, annem ve kvnin annesini çaya çagırdım. Herşey güzeldi. Kvnin annesi buraya geleli 3 hafta falan oldu.Geldiginden beri yanına gitmedik. Ki sürekli buraya gelip gidiyor. Eşim ve ben yogun çalışıyoruz.
Kv nin annesi ton ton yaşlı bir nine gibi gelirdi hep bana.Benim iki kedim var. Ben kedimi kucagıma aldım ve sevdim. Kvnin annesinin bir bakışı var. Sanki beni öldürecek. Öyle sinirli baktıki.Kafamdaki o masum kadın silindi.Öyle sohbet ederken, migren agrılarıma dayanamadığım, migren ignesi olmayı düşündüğümü söyledim. Kvnin annesi bana kızdı. İgne falan olma, ekmek ye dedi.
Kardeşimde vardı o gün. Kardeşim, o böyle degildir, niye böyle dedi. Eşime anlattım. Eşimde, aman buna mı takıyorsun, ben olsam takmam dedi.Bende eşime, benim taraf sana öyle baksa normal karşılayacaksın herhalde dedim.
Ya kv yi aramıyorum, pek gidip gelmiyorum diye böyle davrandı. Ya da huyu böyle.
cok karisik yazmissiniz.Geçen cuma günü kv, kp, annem ve kvnin annesini çaya çagırdım. Herşey güzeldi. Kvnin annesi buraya geleli 3 hafta falan oldu.Geldiginden beri yanına gitmedik. Ki sürekli buraya gelip gidiyor. Eşim ve ben yogun çalışıyoruz.
HmmAlmadık. Adamın işleri iyi gidiyormuş. Bu yaz tüm borçları kapatacakmış