Öldürecek gibi bakması

Tamamda kendi torunları gelip gitmiyor. Ben ne alaka ki. Eşimde gidip gelmiyor. Ayrıca çalışıyorum
Bu gidip gelmemeye asla dayanak kabul edilemez ama.

Torunlarınin gidip gelmemesi onların ayıbı. Sizin gitmemeniz sizin ayıbınız olur.

Ha gitmek istemiyorum deseydiniz bir miktar daha mantıklı olabilirdi.

Sizin mantığınıza göre sosyal devletin kimsesiz çocuk ve yaşlılara bakması da saçma. Ana babaları, çoluk çocukları bakmamış biz mi bakacağız derse devlet;napıcaz o zaman😊

Yaşlıların her hareketine anlam vermeyin. 80 yaşında kadın. He deyin geçin. Sizin düşündüğünüzü düşünmesi mümkün değil.

Siz kendinize yakışanı yapın. Torunu torbası ne yaparsa yapsın . Bugün yaptığınız her güzellik kendi yaşlılığınıza bir yatırımdır. Büyük duası alın😊

Bahane bulmayin insanlara tavir almak icin. Kvdenin annesi kim bilir kac yasinda yani yasli kdin ne isterse soyler siz kulak ardi ediceksiniz benim babannem var annanem var esimin ananesi var asla ne derlerse takmayiz kevzu etmeyiz yani yasli kdinin bakisindan neler cikarmissiniz bukadar fesat olmayin. Ayrica benimde kedim olsa tiksinirlerdi herkes kedi sevmek zorunda degil

Geçen cuma günü kv, kp, annem ve kvnin annesini çaya çagırdım. Herşey güzeldi. Kvnin annesi buraya geleli 3 hafta falan oldu.Geldiginden beri yanına gitmedik. Ki sürekli buraya gelip gidiyor. Eşim ve ben yogun çalışıyoruz.
Kv nin annesi ton ton yaşlı bir nine gibi gelirdi hep bana.Benim iki kedim var. Ben kedimi kucagıma aldım ve sevdim. Kvnin annesinin bir bakışı var. Sanki beni öldürecek. Öyle sinirli baktıki.Kafamdaki o masum kadın silindi.Öyle sohbet ederken, migren agrılarıma dayanamadığım, migren ignesi olmayı düşündüğümü söyledim. Kvnin annesi bana kızdı. İgne falan olma, ekmek ye dedi.
Kardeşimde vardı o gün. Kardeşim, o böyle degildir, niye böyle dedi. Eşime anlattım. Eşimde, aman buna mı takıyorsun, ben olsam takmam dedi.Bende eşime, benim taraf sana öyle baksa normal karşılayacaksın herhalde dedim.
Ya kv yi aramıyorum, pek gidip gelmiyorum diye böyle davrandı. Ya da huyu böyle.
Kv seninle ilgili biseyler demiştir, kadın da kinlenmiştir, ne de olsa ana yüreği kendince evladını haklı bulmuştur, bu konuda sıkıntı kv de annesinde değil, bence takma yaşlı kadın sonuçta ...

Geçen cuma günü kv, kp, annem ve kvnin annesini çaya çagırdım. Herşey güzeldi. Kvnin annesi buraya geleli 3 hafta falan oldu.Geldiginden beri yanına gitmedik. Ki sürekli buraya gelip gidiyor. Eşim ve ben yogun çalışıyoruz.
Kv nin annesi ton ton yaşlı bir nine gibi gelirdi hep bana.Benim iki kedim var. Ben kedimi kucagıma aldım ve sevdim. Kvnin annesinin bir bakışı var. Sanki beni öldürecek. Öyle sinirli baktıki.Kafamdaki o masum kadın silindi.Öyle sohbet ederken, migren agrılarıma dayanamadığım, migren ignesi olmayı düşündüğümü söyledim. Kvnin annesi bana kızdı. İgne falan olma, ekmek ye dedi.
Kardeşimde vardı o gün. Kardeşim, o böyle degildir, niye böyle dedi. Eşime anlattım. Eşimde, aman buna mı takıyorsun, ben olsam takmam dedi.Bende eşime, benim taraf sana öyle baksa normal karşılayacaksın herhalde dedim.
Ya kv yi aramıyorum, pek gidip gelmiyorum diye böyle davrandı. Ya da huyu böyle.
Bu kadar ince dusunup her davranisa alinmak bunu sorun haline getirmek.yorucu gelmiyo mu? O an oyle dusunduyseniz sorsaydiniz keske niye boyle bakiyosum diye. Niyet okumak kadar insani yoran bisey yok bence caniniza yazik

cok karisik yazmissiniz.

anladigim su; esinin anneannesi cok tonton bi kadin, sizin eve gelmis, sizi kedi severken gormus ve sinirli sinirli bakmis

yorumum: yasli kadinlar evde hayvan sevmez, sizin kucaginizda kediyi gordugu icin kildan igrenmistir, o yuzden oyle bakmistir.

esin hakli, aman buna mi takiyorsun?

Back
X