Bekleyin de, abi sen niye karıştın olaya, sana ne diyecekler. Biz de birşey yapamayız ki eğer karısıysa diyecekler. Sonra da evlere dağılacaksınız. Dünya değişti, sizin gibi vicdanlı insanlar suçlu çıkar oldu.
Üniversitedeyken bi kızın sürekli darp edildiğini görüyoduk kantinde Kampüs içinde orda burda sürekli ama,bi gün adam kızı arabanın bagajından çıkardı hemen gittik hocalara söyledik, kafamizdaki senaryo su: kızın ailesi başka ilde adamdan korkuyo falan filan
Bizim dekan hocalar falan kızı cagirmislar korkma seni okulun yurduna alırız adamı da atarız okuldan demişler ne dese beğenirsin, sizin işiniz ders vermek özel hayatıma karışamazsınız
iyi olmuş siz de adam toplayın bir süre öyle çalışın şehir eşkıyalarıyla ancak böyle
Gercekten tuhaf bi dünya.Polis geldıgı zaman en fazla yaptıgı mudahele arayı bulmak karı koca sonucta dıyolar.Babanız dogru bişi yapmıs duyarlı bi insan olarak ama onada polisin verdıgı tepkı tuhaf.Kadında o dayaktan sonra o adamın yanındaysa dıyecek tek bişi var..Alışmış kudurmuştan beterdir...
İşte bu kafaları gördükçe hayret ediyorum ya.
Hakediyorlar demek istemiyorum ama gerçekten sonuç ona geliyor.
Söylencek cok sey varda söyleyemıyorum en uygunu tencere kapak davası sanırım.Kesinllike o kadın alışmış zaten.
Kocam da kocam mantıgında biri.
Bir hukukçu olarak konuya şöyle cevap vereyim : polis haklı demiş ama eksik söylemiş.
Doğrudur baban o adamı dövemez ama
Herkesin bir suç gördüğünde "suçu engelleyecek kadar" müdahale etme yetkisi vardır.
Yani o an orada baban yerine polis olsaydı o adamı dövmez sadece etkisiz hale getirirdi. Babanın yapacağı etkisiz hale getirip gerekirse bağlayıp polisi aramak olmalıydı
Söylencek cok sey varda söyleyemıyorum en uygunu tencere kapak davası sanırım.
Allahım bu kadın modelleri yüzünden biz kadınlar hep ezilen taraf olcaz.Bu canmı cok acıtıyo..Bende kadını ofise alırım diye bekliyorum.
Kadın tamam kocacım dedi.
Adam yanımız Kes lan diyorum sana dedi.
Kadın sustu kocasının arkasında durdu.
Karısını döven adam şikayetçi olmasa bari... Haklı da çıkar emin olun bu sistemleO anki sinirle evet dövmüş.
Üsüt başı adamın paramparçaydı.
Kadını sürüklemiş çünkü yerde.
Poliste zaten çok sert tepki gösterdi.
Karısını döven adam şikayetçi olmasa bari... Haklı da çıkar emin olun bu sistemle
Polisler 3 dakikaya burdalardı.Ama yoklar.
Bizim işyerinde erkek çalışan sayısı çok.
Babamı köşeye sıkıştırıp dövmeye gelmişler kadın yanında tabi kocasının.
Bizim işyerindekiler dışarı çıkınca adam tırstı.
Üniversitedeyken bi kızın sürekli darp edildiğini görüyoduk kantinde Kampüs içinde orda burda sürekli ama,bi gün adam kızı arabanın bagajından çıkardı hemen gittik hocalara söyledik, kafamizdaki senaryo su: kızın ailesi başka ilde adamdan korkuyo falan filan
Bizim dekan hocalar falan kızı cagirmislar korkma seni okulun yurduna alırız adamı da atarız okuldan demişler ne dese beğenirsin, sizin işiniz ders vermek özel hayatıma karışamazsınız
Kadin birde o dayakci kocaulaa birlikte sizin is yerini basmaya gelmis madem adamin eline saglik geldi icimden.bide kendini kurtaran insana cephe aliyor beyin ozurlu.
Is yeri basma haneye tecavuzdur direk sikayetci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?