Öldüresiye dayak

Serefsiz iste kadinda demekki dayagi hak etmiski kocasinin yanindan ayrilmiyor dürzü. Iyilikten maraz dogar. Esim öyle bir seye tanik olsa oda ayni babaniz gibi davranirdi ama

Nasıl göz yumulsun ki kadını yerde sürüklemiş.
Karaktersiz ya.
Kadın adamla birlikte geldi halinden memnun.

Haklısınız.
Çok kötü dövülünce babam hakim olamadı.

Sado mazo ilişkiler... Sonra da işte niye duyarsız bir toplum olduk böyle, kadına şiddet uygulanıyor ses çıkaran yok... Sonunda konu sahibinin babası durumuna düşmek var böyle kadınlar oldukça...

Haberlerde görüyoruz ya.
Kadını kocası dövüyor çevrediler izliyor diye kızıyoruz.
Demek ki izlemek gerekiyormuş.
Bizi içeri alıcaklardı nerdeyse.

Ay valla ben bugün banlanmazsam hiç gitmem gibi hissediyorum.

Manyak mı bu kadın ya.

Şikayet etse haklı çıkar bir de bu dengesizler,işyerine gelmek neymiş bir de orada basacaksın bunlara dayağı.
Kadına da gireşeceksin.

Bir doktor tanıdığım vardı şiddet görüyordu adam dişlerini bile kırmıştı ama bir boşanamadı,dengesiz. O adama mecbur değildi ama mazoşist olduğunu düşünüyorum bunların artik

Allah'tan o arbedede adam babanıza bıçak falan çekmemiş.

öyle bi adamın yanındaysa hala bırak ölsün bnde haberlerde izlemiştm müdehale eden adama karısıda saldırıyor kocamdır döverde sewerde diyor

Biz zaten kadın mağdur sandık.
Kocası bir temiz dayak yedi ama.
Sonra baktık ki kadın kocasını tutuyor.

Hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulurmuş ben bu kafadaki kadınlara acımıyorum ne halleri varsa görsünler savunuyorsun sen suçlu oluyorsun

Sanırım polisin durumu şu. Ayıracak veya kurbanı kurtarabilecek kadar dahil olacaksınız. 2. Bir suç işleyecek kadar değil. Babanızın kadını kurtarıp adamı polis gelinceye kadar bekletmesi yeterli olurmuş. Ama babanız adamı döverek ayrı bir suç işlemiş. Bu ikisini ayırmak lazım.

Dövmüş üstü başı adamın yırtıktı.
Sinirlerine hakim olmamış.
Kadında kocasını savunmuş zaten polisin yanında.

Kadın kocam da kocam mantığında.
Öldürsen kocam der.
Aynı kadınlar ihaneti de çok çabuk sindiriyorlar çocuğu için boşanmayanları tenzih ederek söylüyor bide böyle herşeyi kocamdır diyip sindirenler var acaba toplum olarak bu düşünce yapısından ne zaman kurtulacağız merakla beklemekteyim

Ben bizden şikayetci olurlar diye bekliyorum.
Böyle kadınlarda varmış.
Hep adamları suçlardık ama.

Kocam döverde severde sizene böyleleri olduğu sürece ne yapsak boş yazık babana boşuna yorulmuş adam geldiğinde baban özür dileyip bidahakine getir birlikte dövelim deseydi

Kocam döverde severde sizene böyleleri olduğu sürece ne yapsak boş yazık babana boşuna yorulmuş adam geldiğinde baban özür dileyip bidahakine getir birlikte dövelim deseydi

Babama boşver stres atmış oldun dedim adamı döverek.
Karaktersiz herif birdaha sokakta dövemez en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…