Oldurmaya çalışmaktan yoruldum boşanmak istiyorum

Hakkinizda hayirlisi olsun. Aileniz belli ki ayni kafa. Dayak da yesen kocandir yuvandir kafasinda. Siz de sindirilmissiniz tabii. KPSS çalışacağım oyle bosanmaya yeltenecegim diyorsunuz ama bence cesaretiniz olmadigi icin erteliyorsunuz. Bu surede cocuk yapacaksiniz gibi de hissediyorum. Insallah yanilirim.

İnsanlar gördüğünden fazlasını veremezmiş kayınpeder de kayınvalideme yaşatmış halada yaşatıyor Ailecek psikolojik sorunları var görümcem var üç tane Birisinin kafa gidik şizofren gibi olmadık şeyleri olmuş gibi anlatıyor kurguluyor Üçüde nişanlandı ayrıldı benim koca Da nişanlanmış ayrılmış şimdi diyorum demek ki kız fark etti ne halt oldugunu bıraktı
O senin kocanın merhametsizliği, insafsızlığı, vicdansızlığı. Benim kocamın da hayatında çok parlak bir baba figürü olmamış. Kayınbabam zamanında herkesi tutmuş da bir eşini çocuklarını tutmamış. Milletin ağzına bakıp neler çektirmiş, en sonunda yuvası yıkılmış. Kalmış el elde baş başta. Babasının yaptığı hiç bir şeyi bana yapmadı benim kocam. Sevdi, kıymet verdi, el üstünde tuttu. Yaşadıklarının hırsını benden almaya çalışan kaynanama da çok güzel had bildirdi. Aileden görmemiş olması kocanın bu pisliğini normalleştirmesin gözünde. Ayrılmak, yeni bir hayat kurmak inan ki şu herifi bir ömür çekmekten çok daha kolay.

Burada size ne anlatıldısa da boş siz yine bu şekilde hatta eminim zamanla daha da sıkıntılı olacaktır yine devam edersiniz.
Bazı kadınlar bilinçaltında çile çekmek istiyorlar, sonra başkaları gelsin evet çok zor hayatın var diyince rahatlıyorlar herhalde.
İlgiiiiinç. Ben şaşırıyorum, bu insanlar bu kadar güçlü mü, hiç uğruna çile çekiyorlar. Ben herifle kavga etsem düzelene kadar ruh gibi geziyorum. Altta kalmadan hallediyorum hemen meseleyi. Sıkıntıya gelemiyorum, çok pis cıngart çıkarıyorum. Ben çevremdeki insanlara desem bunu alınıyorlar. Kızıyorlar. Hoşlarına gitmiyor. Oysa desem ki '' Ne zor bir hayatın var, helal olsun iyi çekiyorsun '' falan nasıl sevinirler.

Back
X