- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatılan kadın affedecekse eğer en azından eşi köpek gibi pişman olmuş olmalı. Tövbe etmeli. Ama sen de bana karşı soğuktun falan dememeli. Hatanın %100 kendinde olduğunu kabul etmeli. Ve ömrünün geri kalanını kadındaki kırgınlığı affettirmek için elinden geleni yaparak geçirmeli.
Eşine güvenen kadın aptaldır diyen biri bunları yapar mı o tartışılır işte. Masumum vardı bir kulakları çınlasın hakkını helal etsin hep anarım aldatılma konularında. Öyle asil affetti ki kınayamadık bile affetti diye.
Nasıl asil bi şekilde affetti özelden yazarmısınız merak ettim.
çok kötü berbat iğrenç bir durum. yalnız bu internet aşkı mı yoksa baya baya metresi mi var eşinizin? ikisi de aldatma bence fark etmez ama temmuz 2012 de çok uzun süre. bana kızmayın lütfen ama cinsel olarak soğukluğunuz 1 yıldan fazla sürüyor ise keşke bir doktora gitseydiniz, çünkü erkekler bizim gibi değil cinsellik biyolojik olarak onlar için düzenli olması gereken birşey.
Aldatma denen eylemi cinsel olarak yaşadığı boşluk olarak değerlendirdiniz ya size pes diyorum, yine hanımefendiyi ezdiniz bitirdiniz! Ne biliyorsunuz yatak odalarını? Aldatan her erkek cinsel anlamda boşluk yaşadığından mı yapar yoksa ruhunun kirliliğinden de yapma ihtimali olamaz mı? (şere...zlik diyesim var da yumuşattım!!!!! ) Bunun ceremesini neden çocuk ve kadın çekecek ve bu sorumluluk sadece ona yüklenecek üstelik hiç bir sebep yokken saçma sapan bir fikirle..Mücadele edecekmiş! Neyin mücadelesini verecek? Aldatan eşin mi? Aman paşam çok sinirlendim ama sen evine bakan bir adamsın nolmuş canım altı üstü başkaları ile gönlünü hoş etmiş afferim benim kocama mı diyecek??
Bir arkadaşım sahte bir hesapla ark yolladı umarım kabul ederde yaptığı haltların fotosun çekip yollayacak akşmada kafasında paralıycam evden atıcam kızlar
sonrada belki iki gün izin alır evde düşünürüm
ama sanırım bitiricem çünkü eşim aklıma geldikçe midem bulanıyo yaptığı sanal seks gelio aklma(((((((((((
Ne gerek vardı ki buna. Okudukların yeterli değil miydi? Kendine olması gerekenden fazla acı yüklüyorsun.![]()
Bir arkadaşım sahte bir hesapla ark yolladı umarım kabul ederde yaptığı haltların fotosun çekip yollayacak akşmada kafasında paralıycam evden atıcam kızlar
sonrada belki iki gün izin alır evde düşünürüm
ama sanırım bitiricem çünkü eşim aklıma geldikçe midem bulanıyo yaptığı sanal seks gelio aklma(((((((((((
hah yine kadın suçlu oldu çek gördün mü
erkeğin doğası bu kocanı geri kazan oldu cicim kadının doğası pısıp oturmak kocişine türlü türlü cilveler yapmak,evini her daim temiz düzenli tutmak,çeşit çeşit yemekler yapmak bi de sabahtan akşama işte çalışmak neden aman kocişlerin gözü dışarı kaymasın ee erkeğin doğası malum!!
yine sinirlerim gerildi kadınların böyle düşünebildiğine inanmak istemiyorum!!
yorumlari bende okumuyorum
ama bence bir sakin ol. ilk once ne olup bittigini ogrenin, gaza gelip de bosanmayin. gercekten bittigine inandiginiz icin bosanin. yoksa bekara kari bosamak kolaydir.
ikincisi sapik falan demissiniz, buna gerek yok. esiniz neden baska bir kadinla sanal fantezi yasamak istedi? aranizda cinsel anlamda problem oldugu belli. belki bunlari konusup. yardim alarak evliliginizi kurtarabilirsiniz. dedigim gibi, hayat sizin hayatiniz. incindiginizin, caninizin yandiginin farkindayim, ama intikam mevzulariyla ugrasacaginiza acikca konusun. neden boyle olduk diye?
Kızlar sözlerimi çarpıtmayır aldatamaz derken uygun bulunmaz erkek gibi değil erkeğinki bir nebzede olsa belki sineye çekilinebiliniyor ama kadınınki daha iğrenç ikisinede yakışmaz ama kadına hiç