• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

[sıze=3]senin arkandan iş çevirmiş, senin gözlerine bakıp sana yalanlar söylemiş..
Bi daha nasıl güveneceksin, bende istemem asla yuvan dağılsın, ama inan yağmur güvenin bittiği yerde sevgide huzurda bitiyor..
Bundan sonra ki yaşantında hep tetik üstünde olucaksın, okadar güzel oynamış ki sana 1 senedir baksana hiç bişi farkedememişsin..
Süper oyuncuymuş, senin cinsel isteksizliğin olabilir doğumdan sonra, kolay değil sonuçta canından can çıkıyor..
Ama halledilmeyecek bir sorun değildi..
Bunu mu yapması lazımdı... Yazıkkkk !!!!
Açıklama yapsa ikna da olucak mısın yaptıklarına pekii hayırrr !!!
Sen internetten anlaşmalı boşanma pratokolü örneği diye bak, çıkart ve önüne koyy nerden geldiğini şaşırsınn..
Ailen arkanda olur mu peki yağmur eğer ewden gidersenn..[/sıze]
ailem sonuna kadar yanımdadır asla yorum bile yapmazlar ben bitti dersem bilirler ufak bişi olsa bitirmem öle 5 yıllık evliyim bi kere adını anmadım boşanmanın hep içimizde çözmeye çalıştık ama bu çok başka lil

valla kızlar açıkçası ben bu konularda yorum yapmaya çekinir oldum yağmurla başka sayfalardan ya da özel olarak bi tanışıklığımızda olmadığı için huyunu suyunu bilemem tenzih ederim lakin bu tip konularda olan şu ilk 10 bilemedin 20 sayfa kocaya giydirilir sonra olay boşanmak kolay mı kısmına bağlanır, konuya gelirsek eşinin aradığı şey cinsellik duygusal bişey olmadığı açık hepimiz o konuda hemfikiriz sanırım, adam seni seviyodurda kendi sefil mantığınca, ha sen bu sevgiyi yeterli görür ve bikaç çamaşır ve şuh tavırlarla cinselliğinizi tırmandırırsan ne ala ki o durumda bile başka tatlara bi kere meyil veren adam akıllı durmaz da neyse işte, yok bu tür bi sevgi bana yetmez dersen boşanıcaksın

valla kızlar açıkçası ben bu konularda yorum yapmaya çekinir oldum yağmurla başka sayfalardan ya da özel olarak bi tanışıklığımızda olmadığı için huyunu suyunu bilemem tenzih ederim lakin bu tip konularda olan şu ilk 10 bilemedin 20 sayfa kocaya giydirilir sonra olay boşanmak kolay mı kısmına bağlanır, konuya gelirsek eşinin aradığı şey cinsellik duygusal bişey olmadığı açık hepimiz o konuda hemfikiriz sanırım, adam seni seviyodurda kendi sefil mantığınca, ha sen bu sevgiyi yeterli görür ve bikaç çamaşır ve şuh tavırlarla cinselliğinizi tırmandırırsan ne ala ki o durumda bile başka tatlara bi kere meyil veren adam akıllı durmaz da neyse işte, yok bu tür bi sevgi bana yetmez dersen boşanıcaksın

[sıze=3]senin arkandan iş çevirmiş, senin gözlerine bakıp sana yalanlar söylemiş..
Bi daha nasıl güveneceksin, bende istemem asla yuvan dağılsın, ama inan yağmur güvenin bittiği yerde sevgide huzurda bitiyor..
Bundan sonra ki yaşantında hep tetik üstünde olucaksın, okadar güzel oynamış ki sana 1 senedir baksana hiç bişi farkedememişsin..
Süper oyuncuymuş, senin cinsel isteksizliğin olabilir doğumdan sonra, kolay değil sonuçta canından can çıkıyor..
Ama halledilmeyecek bir sorun değildi..
Bunu mu yapması lazımdı... Yazıkkkk !!!!
Açıklama yapsa ikna da olucak mısın yaptıklarına pekii hayırrr !!!
Sen internetten anlaşmalı boşanma pratokolü örneği diye bak, çıkart ve önüne koyy nerden geldiğini şaşırsınn..
Ailen arkanda olur mu peki yağmur eğer ewden gidersenn..[/sıze]
ailem sonuna kadar yanımdadır asla yorum bile yapmazlar ben bitti dersem bilirler ufak bişi olsa bitirmem öle 5 yıllık evliyim bi kere adını anmadım boşanmanın hep içimizde çözmeye çalıştık ama bu çok başka lil

Bende şuna hayret ediyorum bunu yakalıyorsunuz ve hiç bişey yokmuş gibi sesinizi çıkarmadan nasıl yatıp uyuyabiliyorsunuz

Kim uyuyor ya kim uyuyorr...
Kadını görmüyor musun bitmiş halde..
O anın şokuyla bişi diyememesi çok normallll...
Yoruma bak yaaa heyy allahımmm !!!!

Okurken boğazım düğümlendi.Çok zor bir durum.Umarım kendiniz ve çocuğunuz için en sağlıklı,doğru kararı verirsiniz.Allah yardımcınız olsun. :(

Okurken boğazım düğümlendi.Çok zor bir durum.Umarım kendiniz ve çocuğunuz için en sağlıklı,doğru kararı verirsiniz.Allah yardımcınız olsun. :(

Bende şuna hayret ediyorum bunu yakalıyorsunuz ve hiç bişey yokmuş gibi sesinizi çıkarmadan nasıl yatıp uyuyabiliyorsunuz

Kim uyuyor ya kim uyuyorr...
Kadını görmüyor musun bitmiş halde..
O anın şokuyla bişi diyememesi çok normallll...
Yoruma bak yaaa heyy allahımmm !!!!

yaşadığınız olaya çok üzüldüm bana kalırsa sakın siz de sahte hesap açıp eşinizle o hesapla filan görüşmeye kalkmayın olur da boşanırsanız sizin de o siteyi kullandığınızı mahkemeye sunup sizi suçlu bile çıkarabilir. eşinizin yaptığı tüm yazışmaları kaydedin ve belge olarak bulundurun zira mahkemede çok çok önemli bir delil elde etmiş olursunuz öncelikle hiç anlamamış gibi davranın ama hani şu aptal kadın akıllı kadın meselesi var ya olaydan tümden habersiz gibi sanki başkasından duyduğunuz bi sözmüş gibi eşinize anlatın bugün şöyle şöyle bi söz okudum bi yerde sence de öyle mi filan deyin mesela bakalım yüzü ne hal alacak... iyice delil topladıktan sonra da hiç birşey söylemeden direkt boşanma dilekçesini eşinizin işyerine yollayın

[ı]dün akşam oldu bu olay,ellerim titriyor nefes alamıyorum işteyim ama kafam beynim yerinde diğil.
öncelikle eşimle 4 sene çıkıp aşkla evlendik okul arkadaşıydık,o kadar çok seviyorduki beni yani ben öle hissediyordum.
Herşey normaldi,tabiki her evlilikte olan şeyler bizdede oldu zamanla kp kv görümce problemleri bizde yaşadık ama artık aşmıştık.tek problemimiz ona göre benim biraz cinsellikten soguk olmamdı buda doğumdan sonra epey geçmedi ama kendimi toparlama çalıştım,çok ugraştım düzelmek için.
Olay dün gerçekleşti...
Normal yemek yedik tv segrediyorduk,kızıma eşimin telefonundan oyun açtım oynadı falan neyse ben de bi faceye gireyim de yatalım dedim kendi kendime...
Açtım eşimin telini başka bir adresten girilmiş,ilerde oglumuz olusa koymayı düşündüğümüz isimle...e yazışmalara baktım...iğrenç seks içerikli çogu arkadaşı ve yorumlar da iğrenç bir de kızla çıkmaya başlamış 04,07,2012 de ilişkisi başladı yazmışlar.aşkımlar canımlar...
Birde akrabası var orada oda ismini değiştirmiş resminden tanıdım gurup kurmuşlar kendilerine samimi samimi konuşmalar kıza netten çiççek yollamalar filan,bundan bir hafta öncede eşimin tel yine bendeyken bir msj gelmişti:cevap ver yada verme artık umrumda değilsin beni kaybediyorsun diye.sordum ona yanlıştır dedi msj attım kimsin diye pardon yanlış oldu dedi.demek o kadındı...
Sonra twitirdanda baktım yine aynı isimle sayfa açmış kendine yine belden aşagı muhabbet bi de bişi yazmış çok canım yandı ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer''
bu takıldıkları yerlerde hep eşini aldatanlarla dolu çoluk çocuk sahibi adamlar kadınlar sanal seks yapıyorlar sanırım.,
allahımmm şimdi ne yapmalıyım ben dün gece 3de yattım.çocuguma baktım kendime baktım bu adammı bizim babamız benim kocam dedim
ona öle bişi yapmalıyım ki allahım ben ne yaptım desin aglayıp zırlamıycam.kendimi kaybetmiycem.boşarım diye çok korkardı hep demek varmış altında bişi...
Bunu benim eşimde yaptıysa herkes yapar kızlar içim yanıyo nasıl alıcam intikamımı ben
[/ı]

öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten zor bir durum.. cinsel soğukluğunun açığını sanalda kapatmaya çalışmış sanırım.. bu bi etken olabilir.. keşke soğukluğunu hissettiğinde hemen bi çözüm yolları arayıp bu sorunu gidermeye çalışsaydın.. neyse bu aldatılmak için kesinlikle bi sebep değil.. sonuçta eşin bu konudan rahatsızsa seninle adam gibi konuşabilirdi..
bence önce bi sakin ol, yapman gereken onu suçüstü yakalamak.. sahte bi adres aç ve o gruba katıl..
kocanla ordan konuşmaya başla.. onun olduğunu garantilediğin an cam açmayı teklif et ve aç o camı.. eminim o an şok olacaktır.. camı açar açmaz da o sözü söyle : " ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer, ve ben gerçekten çok akıllı bi kadınım de ve kapat camı" sonrasında sessizliğini koru ve korkut.. devamı gelir.. Allah yardımcın olsun

boşan yada boşanma şu durumda hemen karar verebileceğin birşey değil.
tek yapman gereken o telefonu bi şekilde ele geçir ve direk polise git
onlar tüm delilleri alsınlar sana da bir kopyasını verirler
sende etraflıca okursun anlarsın
daha sonra ister mahkemeye gidersin, ister yırtıp affedersin :18:

Çok üzüldüm ya ya :(( hani derler ya iki ucu b..klu degnek aynen öyle bir durum boşanim desen kizin var devam edim desen icinin yangını Sönmez Allah yardimcin olsn canım ama bence biran once yüzleş sustukca kafanda kurdukca daha kötü olursun .. ben şüphe edince bana akıllı değil ruh hastasisin yeter diyor bende aptal olup kocam yapmaz diyorum :(

kız hesap aldı konuştu sonunda dan diye ceee yaptı diyelim ne olacak? eşi ilk 10 dk ben ettim sen etme der sonra sen beni tatmin edemiyosun benim ihtiyaçlarım var soğuksun der bide üste çıkar adım gibi eminim bundan şimdiye kadar yoğurdum ekşi diyen görülmemiştir

öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten zor bir durum.. cinsel soğukluğunun açığını sanalda kapatmaya çalışmış sanırım.. bu bi etken olabilir.. keşke soğukluğunu hissettiğinde hemen bi çözüm yolları arayıp bu sorunu gidermeye çalışsaydın.. neyse bu aldatılmak için kesinlikle bi sebep değil.. sonuçta eşin bu konudan rahatsızsa seninle adam gibi konuşabilirdi..
bence önce bi sakin ol, yapman gereken onu suçüstü yakalamak.. sahte bi adres aç ve o gruba katıl..
kocanla ordan konuşmaya başla.. onun olduğunu garantilediğin an cam açmayı teklif et ve aç o camı.. eminim o an şok olacaktır.. camı açar açmaz da o sözü söyle : " ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer, ve ben gerçekten çok akıllı bi kadınım de ve kapat camı" sonrasında sessizliğini koru ve korkut.. devamı gelir.. Allah yardımcın olsun
elbette aldatmak için sebep değil. doğum yapan çoğu kadında olan bir rahatsızlık bu.
peki eşi rahatsızlandığında kadında gidip sanalda cinsel ihtiyacını karşılayabilirmi.
çoğmuz olurmu öyle şey deriz değilmi buna. işte adamında olurmu öyle şey yaptığı affedilmez ve neden bana göre geçersiz.
aldatmanın mazereti olmaz. yapacaksan bitirirsin ne halt yersen yersin.

yagmurum şoktayım canım valla şuan inanamadım ya eşinin böyle bişey yaptığına canım

Back
X