• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

Az önce aradı bebeğim midem agrıyor diyordun nasıl oldun kıyamam ii bak kendine sen bize lazımsın diyooo
allahımmm ne kadar aptalım beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

öncelikle Allah yardımcın olsun. eşin hatasını mutlaka anlayacaktır bi gün eminim. eşin cinselliğe biraz düşkün biri sanırım cinsel içerikli şeyler konuşuluyorsa eğer demekki dışarıda farklı fantaziler arayışı içerisinde. eşini kaybetmek istemiyorsan yuvanı yıkmak istemiyorsan eğer öncelikle eşine karşı cinsel açıdan değişik şeyler yapmaya çalış güzel giyin karşısına çık ve ona sormalısın cinsel açıdan istekleri varmı karşılıklı bi konuşun video falan izleyin beraber sen teklif et ki şaşırsın kısacası elinden gelen herşeyi yap mümkünse.biliyorum belki içinden gelmeyecek ama rolde olsa yapmalısın ve daha sonra onu bu derece bağladıktan sonra alıştırdıktan sonra onun gözünü korkutmalısın boşanmayı düşünüyorum falan diye korkut bakalım sana karşı tepkileri ne olacak bu süreçte o kadınla muhabbeti devam edecek mi eğer o kadınla ilişiğini hala kesmiyorsa onunla açık açık konuyu konuş derim.

öncelikle Allah yardımcın olsun. eşin hatasını mutlaka anlayacaktır bi gün eminim. eşin cinselliğe biraz düşkün biri sanırım cinsel içerikli şeyler konuşuluyorsa eğer demekki dışarıda farklı fantaziler arayışı içerisinde. eşini kaybetmek istemiyorsan yuvanı yıkmak istemiyorsan eğer öncelikle eşine karşı cinsel açıdan değişik şeyler yapmaya çalış güzel giyin karşısına çık ve ona sormalısın cinsel açıdan istekleri varmı karşılıklı bi konuşun video falan izleyin beraber sen teklif et ki şaşırsın kısacası elinden gelen herşeyi yap mümkünse.biliyorum belki içinden gelmeyecek ama rolde olsa yapmalısın ve daha sonra onu bu derece bağladıktan sonra alıştırdıktan sonra onun gözünü korkutmalısın boşanmayı düşünüyorum falan diye korkut bakalım sana karşı tepkileri ne olacak bu süreçte o kadınla muhabbeti devam edecek mi eğer o kadınla ilişiğini hala kesmiyorsa onunla açık açık konuyu konuş derim.

Bunları yapması neyi değiştirecek ki?
Tüm bunlar kadının suçu kendinde aradığında yapacağı şeyler.
Halbu ki bunları yapsa da yapmasa da eşi yine aldatacaktı.
Çünkü karakteri bu.

Hadi yuvayı kurtarmak adına yaptı diyelim.
Geçici bir çözüm olur.
Adam ilk fırsatta daha alımlısını, daha güzelini gördüğü an yapacagını yapar.
İş adamda bitiyor, kadında değil...

Hiç art niyetsiz meraktan soruyorum: Paralelde başkası ile ilişkisi olan adamla bir süre olsun sevişmeyi mideniz kaldırır mı?

[ı]dün akşam oldu bu olay,ellerim titriyor nefes alamıyorum işteyim ama kafam beynim yerinde diğil.
öncelikle eşimle 4 sene çıkıp aşkla evlendik okul arkadaşıydık,o kadar çok seviyorduki beni yani ben öle hissediyordum.
Herşey normaldi,tabiki her evlilikte olan şeyler bizdede oldu zamanla kp kv görümce problemleri bizde yaşadık ama artık aşmıştık.tek problemimiz ona göre benim biraz cinsellikten soguk olmamdı buda doğumdan sonra epey geçmedi ama kendimi toparlama çalıştım,çok ugraştım düzelmek için.
Olay dün gerçekleşti...
Normal yemek yedik tv segrediyorduk,kızıma eşimin telefonundan oyun açtım oynadı falan neyse ben de bi faceye gireyim de yatalım dedim kendi kendime...
Açtım eşimin telini başka bir adresten girilmiş,ilerde oglumuz olusa koymayı düşündüğümüz isimle...e yazışmalara baktım...iğrenç seks içerikli çogu arkadaşı ve yorumlar da iğrenç bir de kızla çıkmaya başlamış 04,07,2012 de ilişkisi başladı yazmışlar.aşkımlar canımlar...
Birde akrabası var orada oda ismini değiştirmiş resminden tanıdım gurup kurmuşlar kendilerine samimi samimi konuşmalar kıza netten çiççek yollamalar filan,bundan bir hafta öncede eşimin tel yine bendeyken bir msj gelmişti:cevap ver yada verme artık umrumda değilsin beni kaybediyorsun diye.sordum ona yanlıştır dedi msj attım kimsin diye pardon yanlış oldu dedi.demek o kadındı...
Sonra twitirdanda baktım yine aynı isimle sayfa açmış kendine yine belden aşagı muhabbet bi de bişi yazmış çok canım yandı ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer''
bu takıldıkları yerlerde hep eşini aldatanlarla dolu çoluk çocuk sahibi adamlar kadınlar sanal seks yapıyorlar sanırım.,
allahımmm şimdi ne yapmalıyım ben dün gece 3de yattım.çocuguma baktım kendime baktım bu adammı bizim babamız benim kocam dedim
ona öle bişi yapmalıyım ki allahım ben ne yaptım desin aglayıp zırlamıycam.kendimi kaybetmiycem.boşarım diye çok korkardı hep demek varmış altında bişi...
Bunu benim eşimde yaptıysa herkes yapar kızlar içim yanıyo nasıl alıcam intikamımı ben
[/ı]

Kocan resmen internette kendine ayrı bir dünya kurmuş sen de ayakta uyuyorsun :D Aldatma falan değil bu direkt ayrı bir dünya kurmuş kendine... Valla kendini bir alkışla önce adamın ne çok boş vakti varmış ve ne kadar boş bırakmışım diye düşünerek. Son cümlene de güldüm her kadın öyle der :D

Neyse işin komik kısmını bir yana bırakırsak bu adamı affedersen yine boynuzlar seni çok net. Yani ya boşancan ya da böyle hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam. Ama hem onu yakaladığını belli edip hep affedersen sittin sene boynuzlanırsın.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun erkek milleti işte en iyisi en harika en sadakatlisi bile şüpheye düşürüyor insanı. Hele böyle şeyler okuyup duydukça herkes kendi eşini/sevgilisini aklından geçiriyordur ya da genelleme yapmayayım ben geçirdim ne yalan söyleyim. Size tavsiyem kesinlikle ağlayıp sızlayıp kendinizi güçsüz göstermemeniz bir erkek en çok kadının onsuz yapamayacağını düşünür ve onsuz da yapabileceğini görünce afallar. Bu evlilik benim fikrime göre artık kurtarılamaz. Çünkü emin olun bir kere yapan ve affedilen insan ikincisini de yapar. Zaten bir söz vardır; kul bir ayıp işlemiş ve bu ayıp ortaya çıkmışsa onu ilk kez yapmıyodur. Allah ilkinde insan olduğu için ikincisinde Hz. Muhammed'in yüzü hürmetine gizlermiş ancak üçüncüsünde ortaya çıkarmış. Belki uzaktan konuşmak kolay diyeceksiniz de öyle bir adamla yaşamak yüz yüze bakmak ömür boyu sizi incitir, kendinize olan güveninizi yerlere serer. Bana sorarsanız boşanacağınızı kabul edip bu gerçekle yüzleşerek bi çözüm yolu bulmanız. Tabi ki yine karar sizin.

Kocan resmen internette kendine ayrı bir dünya kurmuş sen de ayakta uyuyorsun :D Aldatma falan değil bu direkt ayrı bir dünya kurmuş kendine... Valla kendini bir alkışla önce adamın ne çok boş vakti varmış ve ne kadar boş bırakmışım diye düşünerek. Son cümlene de güldüm her kadın öyle der :D

Neyse işin komik kısmını bir yana bırakırsak bu adamı affedersen yine boynuzlar seni çok net. Yani ya boşancan ya da böyle hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam. Ama hem onu yakaladığını belli edip hep affedersen sittin sene boynuzlanırsın.

Tavrınıza gerçekten şaşırdım... Komik mi sizce bu? Umarım başınıza gelmez ama gelirse buraya yazın hep beraber güleriz madem.

Tavrınıza gerçekten şaşırdım... Komik mi sizce bu? Umarım başınıza gelmez ama gelirse buraya yazın hep beraber güleriz madem.

Trajikomik evet... Adam resmen kendine ayrı bir dünya kurmuş. Ben de aldatılabilirim tabii ki ama bu şekilde zor :D Ben adamı bu kadar boş bırakmam

Yahu burda bazılarının yorumlarını okudukça boğasım geliyor adam başka bir boyutta hayat kurmuş kendine sizde evlilik kurtarma derdindesiniz hangi evlilik bukadar yüzsüz bi adamla hayatını geçirsin yani nede olsa bütün erkeklet yapıyormuş hey Allahım ya sen akıl fikir ver bide başkalarıyla fingirdeşen adamın gönlünü hoş etmeye çalışıcan banlanıcam galiba ben böyle giderse :47::47:

Trajikomik evet... Adam resmen kendine ayrı bir dünya kurmuş. Ben de aldatılabilirim tabii ki ama bu şekilde zor :D Ben adamı bu kadar boş bırakmam

Bence bu kadar emin olmamak lazım her şey insan için çalışan bi kadın evi çocuğu vs derken yeterince dikkat edememiş olabilir ya da adam çok güzel rol yapıyo olabilir veya kendi gibi saf ve temiz bilmiştir. Hepsi bi kenara gerçekten adamı boş bırakmış da olabilir bunlar bizi ilgilendiren şeyler değil sonuçta derdini anlatmış nedenlerini irdelemek bize düşmez hele de böyle alaycı bi tavırla. Benim fikrim bu siz kendinize bunu yakıştırıyosanız tabi ki devam edebilirsiniz istediğiniz gibi.

Bence bu kadar emin olmamak lazım her şey insan için çalışan bi kadın evi çocuğu vs derken yeterince dikkat edememiş olabilir ya da adam çok güzel rol yapıyo olabilir veya kendi gibi saf ve temiz bilmiştir. Hepsi bi kenara gerçekten adamı boş bırakmış da olabilir bunlar bizi ilgilendiren şeyler değil sonuçta derdini anlatmış nedenlerini irdelemek bize düşmez hele de böyle alaycı bi tavırla. Benim fikrim bu siz kendinize bunu yakıştırıyosanız tabi ki devam edebilirsiniz istediğiniz gibi.

Canım benim kimseyle alay ettiğim yok ama olay da trajikomik... Yok fake hesaptan ilişki durumu güncellemeler vs. Adam almış başını gitmiş hayal dünyasında yaşıyor resmen :D Bir üstteki arkadaşın da dediği gibi (hatta çok süper özetlemiş kendisi) bu evlilik kurtarılacak gibi değil, fantastik bir boyuta gelmiş.

Yahu burda bazılarının yorumlarını okudukça boğasım geliyor adam başka bir boyutta hayat kurmuş kendine sizde evlilik kurtarma derdindesiniz hangi evlilik bukadar yüzsüz bi adamla hayatını geçirsin yani nede olsa bütün erkeklet yapıyormuş hey Allahım ya sen akıl fikir ver bide başkalarıyla fingirdeşen adamın gönlünü hoş etmeye çalışıcan banlanıcam galiba ben böyle giderse :47::47:

Ay likeladım ama keşke en iyi cevap filan seçilebilse :)

Back
X