yok değilsin canımO halde yalniz degilim canim
gideceğin yeri bilmeden tüm bu saydıklarını gönül rahatlığıyla yapmak çok zor canım.Tersi bir psikoloji daha sağlıklı değil mi?
Bize verilmiş bu tek hakkı sonuna kadar iyi yaşamak, aldığımız her nefesin hakkını vermek, dünya güzelliklerinin tüm bedenimiz ve ruhumuzca özümsenmesini sağlamak gibi...
Fani dediğimiz yer burasıysa, aksine daha bir asılmak gerek hayata.
Hayattan tat almak derken umarsızca yaşayalım demedim.yok değilsin canım çocukların küçük ve onla
gideceğin yeri bilmeden tüm bu saydıklarını gönül rahatlığıyla yapmak çok zor canım.
sonuçta ölüp geri dönen yok bizi neler bekliyor bilmiyoruz. hesaba verebilecekmiyiz? bu dünyada ne kadar kulluk yapabildik ve daha bir sürü soru işaretleriyle hayattan zevk almak gerçekten zor. çok şükür rabbime sağlıklıyız bu ayrı bişey
yazdıklarına katılıyorum tatlım çok güzel yazmışsın. ama duygusallık işte farklı bişey. ne kadar mantığınla bunları düşünsen de sevdiklerini kaybetme korkusu ve gelecek korkusu oluyor insanda. ama sen sanırım baya bi güçlü yapıdasın :) tebrik ediyorumHayattan tat almak derken umarsızca yaşayalım demedim.
Kimsenin inancı hakkında fikir vermek bana düşmez ama böyle korkuları yaşamak yerine daha çok hem hayata hem de inancınıza sarılmak faydalı olacaktır.
İyi bir kul olmak adına yapabileceklerinizi biliyorsunuz zaten, gerisi iyi bir insan olmaya ve size bahşedilen bu mucizenin değerini bilmeye kalıyor.
Sonuçta bu hayata eziyet çekmeye gelmediniz, eminim ki bunun kıymetini bilmek, dağda taşta bir karıncada bile yaşam sevinci ve inancı bulmak daha da mukafattır.
Estafurullah güçten değil...yazdıklarına katılıyorum tatlım çok güzel yazmışsın. ama duygusallık işte farklı bişey. ne kadar mantığınla bunları düşünsen de sevdiklerini kaybetme korkusu ve gelecek korkusu oluyor insanda. ama sen sanırım baya bi güçlü yapıdasın :) tebrik ediyorum
Psikolojini iyi bulmadım ölcez diye gezmeyi istememek nedir arkadaş tam tersi düşünmen lazım 3günlük dünya gez toz allasenBazen nasilsa olucez diye bir sey bile yapasim gelmiyo hele gezmek okadar anlamsiz geliyoki buaralar allahim yardim et
Acikacagini bile bile neden yemek yiyosun ?Buaralar olum korkusu var bende cok kotuyum en cokda allah gecinden versin annem babam konusunda ben buyuuorum cocugum buyuyor diye sevinemiyorum cunku aklima annemle babam geliyo , peki onlar ,biz buyudukce onlarin zamani doluyormu allahim cok uzuluyorum yardim et bazen hayal kuruyorum kizim buyucek dugunu olcak cocugu olcak ins diye .peki anne babam bunlari gorebilecekmi? Toprak olucaz bigun inanabiliyormusunuz? Sevdiklerimiz,,,,aslinda hepimiz yasayan olu gibiyiz gibi geliyor bana cunku hepimiz birgun cenaze olucaz , hayata kendini cok kaptirinca insan bunlari alaya bile vurabiliyor kendinin birgun cenaze olucani hic dusunmuyor ,ya dogrusu dusunmemek tabi ama ben en cok da anne babami dusubuyorum engel olamiyorum bu dusunceye hep dua ediyorum rabbim uzun omur ver onlara diye , biriyle konusurken onun ölmüş goruntusunu goruyorum sanki herkezi o sekilde aklimdan muhakkak geciruyorum bana biseyler deyin nolur hic iyi degilim ve iyiki varsin kk ,,bir derdim var a slk konu aciyorum lutfen alaya almasiin kimse , bana iyi geliyor buraya icimi dokmek,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?