Niye bu kadar karamsarsın hayata bir kere geliyoruz değil mi ölüm korkusu hepimizde var ayrica madem böyle düşünüyorsun ahiretine yatırım yap bu dünya elbetteki yalan dünya Rabbim yardımcımız olsun yanındaki kullarından eylesinBuaralar olum korkusu var bende cok kotuyum en cokda allah gecinden versin annem babam konusunda ben buyuuorum cocugum buyuyor diye sevinemiyorum cunku aklima annemle babam geliyo , peki onlar ,biz buyudukce onlarin zamani doluyormu allahim cok uzuluyorum yardim et bazen hayal kuruyorum kizim buyucek dugunu olcak cocugu olcak ins diye .peki anne babam bunlari gorebilecekmi? Toprak olucaz bigun inanabiliyormusunuz? Sevdiklerimiz,,,,aslinda hepimiz yasayan olu gibiyiz gibi geliyor bana cunku hepimiz birgun cenaze olucaz , hayata kendini cok kaptirinca insan bunlari alaya bile vurabiliyor kendinin birgun cenaze olucani hic dusunmuyor ,ya dogrusu dusunmemek tabi ama ben en cok da anne babami dusubuyorum engel olamiyorum bu dusunceye hep dua ediyorum rabbim uzun omur ver onlara diye , biriyle konusurken onun ölmüş goruntusunu goruyorum sanki herkezi o sekilde aklimdan muhakkak geciruyorum bana biseyler deyin nolur hic iyi degilim ve iyiki varsin kk ,,bir derdim var a slk konu aciyorum lutfen alaya almasiin kimse , bana iyi geliyor buraya icimi dokmek,
Buaralar olum korkusu var bende cok kotuyum en cokda allah gecinden versin annem babam konusunda ben buyuuorum cocugum buyuyor diye sevinemiyorum cunku aklima annemle babam geliyo , peki onlar ,biz buyudukce onlarin zamani doluyormu allahim cok uzuluyorum yardim et bazen hayal kuruyorum kizim buyucek dugunu olcak cocugu olcak ins diye .peki anne babam bunlari gorebilecekmi? Toprak olucaz bigun inanabiliyormusunuz? Sevdiklerimiz,,,,aslinda hepimiz yasayan olu gibiyiz gibi geliyor bana cunku hepimiz birgun cenaze olucaz , hayata kendini cok kaptirinca insan bunlari alaya bile vurabiliyor kendinin birgun cenaze olucani hic dusunmuyor ,ya dogrusu dusunmemek tabi ama ben en cok da anne babami dusubuyorum engel olamiyorum bu dusunceye hep dua ediyorum rabbim uzun omur ver onlara diye , biriyle konusurken onun ölmüş goruntusunu goruyorum sanki herkezi o sekilde aklimdan muhakkak geciruyorum bana biseyler deyin nolur hic iyi degilim ve iyiki varsin kk ,,bir derdim var a slk konu aciyorum lutfen alaya almasiin kimse , bana iyi geliyor buraya icimi dokmek,
ya o değilde ben ölücem insanlar yaşamaya devam edecek.. hep beraber ölseydik iyiydi..
Cenaze olucazBuaralar olum korkusu var bende cok kotuyum en cokda allah gecinden versin annem babam konusunda ben buyuuorum cocugum buyuyor diye sevinemiyorum cunku aklima annemle babam geliyo , peki onlar ,biz buyudukce onlarin zamani doluyormu allahim cok uzuluyorum yardim et bazen hayal kuruyorum kizim buyucek dugunu olcak cocugu olcak ins diye .peki anne babam bunlari gorebilecekmi? Toprak olucaz bigun inanabiliyormusunuz? Sevdiklerimiz,,,,aslinda hepimiz yasayan olu gibiyiz gibi geliyor bana cunku hepimiz birgun cenaze olucaz , hayata kendini cok kaptirinca insan bunlari alaya bile vurabiliyor kendinin birgun cenaze olucani hic dusunmuyor ,ya dogrusu dusunmemek tabi ama ben en cok da anne babami dusubuyorum engel olamiyorum bu dusunceye hep dua ediyorum rabbim uzun omur ver onlara diye , biriyle konusurken onun ölmüş goruntusunu goruyorum sanki herkezi o sekilde aklimdan muhakkak geciruyorum bana biseyler deyin nolur hic iyi degilim ve iyiki varsin kk ,,bir derdim var a slk konu aciyorum lutfen alaya almasiin kimse , bana iyi geliyor buraya icimi dokmek,
Buaralar olum korkusu var bende cok kotuyum en cokda allah gecinden versin annem babam konusunda ben buyuuorum cocugum buyuyor diye sevinemiyorum cunku aklima annemle babam geliyo , peki onlar ,biz buyudukce onlarin zamani doluyormu allahim cok uzuluyorum yardim et bazen hayal kuruyorum kizim buyucek dugunu olcak cocugu olcak ins diye .peki anne babam bunlari gorebilecekmi? Toprak olucaz bigun inanabiliyormusunuz? Sevdiklerimiz,,,,aslinda hepimiz yasayan olu gibiyiz gibi geliyor bana cunku hepimiz birgun cenaze olucaz , hayata kendini cok kaptirinca insan bunlari alaya bile vurabiliyor kendinin birgun cenaze olucani hic dusunmuyor ,ya dogrusu dusunmemek tabi ama ben en cok da anne babami dusubuyorum engel olamiyorum bu dusunceye hep dua ediyorum rabbim uzun omur ver onlara diye , biriyle konusurken onun ölmüş goruntusunu goruyorum sanki herkezi o sekilde aklimdan muhakkak geciruyorum bana biseyler deyin nolur hic iyi degilim ve iyiki varsin kk ,,bir derdim var a slk konu aciyorum lutfen alaya almasiin kimse , bana iyi geliyor buraya icimi dokmek,
Cenaze olucaz
Toprak olucaz
Ne demek bunlar yaa
Onlar gecici bir surec tekrar yasamaya devam edicez obur dunyada sanki yok olucaz gibi anlatmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?