- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi laviienrose
-
Dediğin doğru katılıyorum ama başka çaren var mı ? O zaman telkin edeceksin kendini ailene de söyleyeceksn ki onlar da yardımcı olsun tek başına atlatmak seni daha da çıkmaza sokar.Haklısınız ama ilaç istememin geçerli sebebi var. Annemin antidepresan kullandığı zamanları biliyorum, başka biri gibiydi. Hayatımda yapmak isteyeceğim en son şey antidepresan kullanmak. Tedaviyi kabul etmek tabi ki isterim ama ilaçla olmadığı zamanlarda. Normalde de ilaç içmekten nefret eden biriyim. Ha derse ki gel konuşalım anlat derdini ben de konuşayım çözüm sunayım sana tamam, ama antidepresan ı-ıh. O ilacın verdiği etki o kadar kötü ki, çok korkunç bir şey.
Dediğin doğru katılıyorum ama başka çaren var mı ? O zaman telkin edeceksin kendini ailene de söyleyeceksn ki onlar da yardımcı olsun tek başına atlatmak seni daha da çıkmaza sokar.
O zaman bu konuyu en yakın zamanda ailene aç. Bu gibi hastalıklar öyle hafife alınmaz. Geçmiş olsun canımSanırım ilk etapta en mantıklı şey bu gözüküyor. Artık ölüm korkusundan kafayı yemediğim sürece ilaç kullanmak istemiyorum. Şu anda kendime telkinde bulunup ailemin ve erkek arkadaşımın da yardımıyla atlatabilirim gibime geliyor, inşallah başarabilirim
Bende de hamilelik te başladı nasılsa ölecegiz deip herşeyden soğudum ailemden bile herkes geçici geliyor ızdırap gb atlattınız mıO zaman bu konuyu en yakın zamanda ailene aç. Bu gibi hastalıklar öyle hafife alınmaz. Geçmiş olsun canım
obsesif kişilik başlamış olabilir, Ölüm takıntısı
Yakın zaman içinde yakınlarını kaybetme korkusu başlayabilir. Dikkattinizi başka şeye vermeye çalışın, kendi kendinize telkin yapmalısınız.
Nzmn başladıAyy bu günlerde sürekli benim de aklımda ölüm korkusu
Obsesif bozukluk başlangıcı olmasın
Nzmn başladı
Nasıl hissedyrsun
Hamilelikte olması sanırım hormonlar ile alakalı bir durum çünkü bende ilk 3 ay çok kötü olmuştum. Biz atlattik çok şükür, herşeyin başı sevgi ve sabır... Sana da geçmiş olsun canım inşallah iyisindirBende de hamilelik te başladı nasılsa ölecegiz deip herşeyden soğudum ailemden bile herkes geçici geliyor ızdırap gb atlattınız mı
Merhaba , şu yaşınıza kadar yaşadığınız olumsuzluklar bi iş için uğraşırken tam olacak dediğiniz anda çıkan pürüzler, sevip de kaybettiğiniz insanlar da bulunduğundan haliyle şuan benim işlerim hep aksi olur kesin düğünümü göremem ya bi sebepten ya ölümden diye düşünüyo olabilirsiniz (kabaca anlattım)Herkese günaydın.
Hayatımda ne zaman güzel bir şey olsa ve mutlu olsam sürekli öleceğimi düşünüyorum. Yani neden bilmiyorum. Mesela çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var, evlenmek istiyoruz. Ama ben evleneceğimiz günü görebileceğimi düşünmüyorum sanki o zamana kadar ölecekmişim gibi geliyor bana. Ya da ne bileyim geleceğimiz hakkında hayaller kuruyoruz çoluğumuz çocuğumuz olur torunlarımız olur diye ama yok ben kendimi orada göremiyorum sanki yakın zamanda ölecekmişim gibi hissediyorum. Ülkedeki son olaylardan sonra bu daha da arttı bende. Hele 14 ağustos söylentisi var ya, sanki o gün ölecekmişim gibi hissediyorum. Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı ? Ya da çevrenizde ? Sizce ne yapmalıyım ?
Yok 14 ağustosta bir şey olmadı. Siyaset gibi bir konuya girmek istemiyorum da etrafta 14 ağustosta bir şeyler olacağı söylentisi var ya şu aralar
Yani illa ki ölücez ha 14 15 16 yani ölümden değil canı alan mevladan korkmak lazım. Ciddi anlamda hayatı etkiliyosa ben burda bi ruhsal bozukluk görürümlaviienrose öldün mü 14 ağustosta
yapma Allah aşkına hepimiz bir gün öleceğiz ne yapalım üzülelim ağlayalım mı şimdi ölcez diye :) herkes ölecek bu böyle ...
Ben de merak ettim önümüzdeki yaza terör planı yapılmış Türkiye de haberdarmış da bilmiyoruz yaniNe olucakmiski?
5.ay başladı 9 a girdim hala geçmedi hep ölücez düşüncesi hayattan sogudumHamilelikte olması sanırım hormonlar ile alakalı bir durum çünkü bende ilk 3 ay çok kötü olmuştum. Biz atlattik çok şükür, herşeyin başı sevgi ve sabır... Sana da geçmiş olsun canım inşallah iyisindir
Evet hamilelikten herakdeYani illa ki ölücez ha 14 15 16 yani ölümden değil canı alan mevladan korkmak lazım. Ciddi anlamda hayatı etkiliyosa ben burda bi ruhsal bozukluk görürüm
Sürekli kendime diyorum. Elbet bir gün öleceğiz zaten diye ama pek işe yaramıyor gibi.
Teşhisi ne siz koyun kendiniz ne internet :)
Evet araştırdım bende şimdi panik atak ve kaygı bozukluğu deniyor. Para yok şu an ama sadece o da değil genelde psikologlar psikiyatristler antidepresan veriyor, pek güvenemiyorum. Antidepresan kullanmak asla istemiyorum. Allah yardımcım olsun valla ne diyim kendime acıdım
Ben de merak ettim önümüzdeki yaza terör planı yapılmış Türkiye de haberdarmış da bilmiyoruz yani
Canım bunu doktorunla bir görüş bendede doğururken ikimizinde ölme korkusu vardı sağ olsun doğum doktoru bana baya bir telkin verdi simdi de korkularım var ama ölümü düşünecek kdr değil ...5.ay başladı 9 a girdim hala geçmedi hep ölücez düşüncesi hayattan sogudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?