Öleceğini düşünmek

Canım bunu doktorunla bir görüş bendede doğururken ikimizinde ölme korkusu vardı sağ olsun doğum doktoru bana baya bir telkin verdi simdi de korkularım var ama ölümü düşünecek kdr değil ...
Benim dogum doktorum bu ağır vaka deip beni daha da kötü etmişti oyüzden değiştirdim ben doktorumu benim ki panik atakla bu hale geldi doğumdan korksam keşke sadece bende her dk hiç aklımdan çıkmıyor

Canim bende de cocuguma bisey olacak korkusu var. Araba carpcak deprem olacak vs. Oluyo yani takmamaya calis..
Hepimiz bigun olcez sonucta demi.. Dr a git istersen ama yine de kendin asarsin anca.

Benim dogum doktorum bu ağır vaka deip beni daha da kötü etmişti oyüzden değiştirdim ben doktorumu benim ki panik atakla bu hale geldi doğumdan korksam keşke sadece bende her dk hiç aklımdan çıkmıyor
Bu şekilde kendine de bebeğine de zorluk çıkarmış olursun canım bir doktora görün istersen boyle olursa doğumda çok zorluk yaşarsın. Bende çok kötüydüm sürekli ağlıyordum aklıma geldikçe ama sağ olsun doktorm doğumun aşamalarını vslerini anlattı da simdi iyiyim. Ha yinede korku var ama eskisi gbi değil doğuma da çok az bir zamanım kaldı çevremdeki kişiler de yardımcı oluyor. Cevre desteği de çok önemli.

Psikiyatri ilaç verip yolluyor hepimiz ölecez dio çevremdekiler in desteği bu sadece yapcak bişey yok Hakkı'lar ama başedemyrm hayattan hatta çocuğum olcak die bile sevinemiyorum doğumdan sonra geçer diolar hormonlardan diolar bilmyrm oyüzden sabrediyorm ve dua edyrm bide ben yabancılaşma yaşıyorum belki hiç duymadınız bende bu hastalıkla ögrendim çok zor

Kendi doğum doktorunla konuşsan bu durumu ? Ben öyle yaptım çok faydası oldu .. Ne desem bilemedim canım Allah yardımcın olsun. Bak burada senin gibi olan kişiler mutlaka vardır araştır onlarla konuş nasıl baş etmişler vs ... Doktora gitmeden ve kendi kendini telkin etmeden çok zor bu durum.

laviienrose öldün mü 14 ağustosta
yapma Allah aşkına hepimiz bir gün öleceğiz ne yapalım üzülelim ağlayalım mı şimdi ölcez diye :) herkes ölecek bu böyle ...

Yok kız ölmedim. Bu aralar düzeldim pek düşünmüyorum artık. İyiyim yani

Tabi ki. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için

Bana Allahtan başka kimse yardım edemez dua ediyorum sadece bana bu derdi o verdi ona yöneldim bilmyrm yine ilk günlere göre iyiyim çok şükür ilk başta yemek bile yiemedim ölücez korkusu hayatın boş gelmesi yüzünden çok ağır yaşadım çok

kesinlikle bir psikolağa gidin. kesin çözüm budur. illaki ilaç kullanacaksınız gibi bi durum söz konusu değil. hiç yoktan sa kendinizi anlatırsınız sorunlarınıza çözüm bulursunuz :) sağlıklı günler dilerim.

Yardım eden Allah elbette ama psikologlar da bizim icin var biliyorsun dualarını et ama doktordan da geri kalma ... Tekrardan geçmiş olsun

Tşk ederim doğumun geçmesini bekliyorm çok az kaldı hormonal diyorlar bilmyrm sonra geçmezse terapi alıcam ilaçla birlikte

Bendeeeeee ayniyim snnle maalesef nasi ustesinden gelinir bilemiyrm hep guzel seyler dusundukce ya olursem diye dusunuyrm

Bende yarın sezeryan olcam nasipse.
Ölürsem falan die kızıma mektup bıraktım.
Seneryolar kafamda.
Daha öncede bikaç ameliyat oldum yine ölcem sandım.
Şükür hala hayattayım.
Sen ölcem deyince ölünmüyo.
Vakti nezamansa ozaman ölünüyo.

Tovbe estafurullah allah korusun allah herkese sirali olumler nasip etsin ay bi garip oldm

Allah gecinden versin ama bende aynı dertten muzdaribim sürekli " öleceğim " psikolojisi icerisindeyim ve bunu maalesef erkek arkadasimada yansitiyorum

Fazla takıntı yapıyorsun her şeyi. İleride panik atak olmazsın umarım. Durumun psikolojik belli. Bu durum düşüncelerini ele geçirdiyse zihnini çok oyalıyorsa bir psikologla görüş bence.

Ben de hep erken öleceğim hatta 27 yaşında öleceğim hissine kapılıyorum. Ama sizinki gibi takıntılı bir durum değil sadece kafamdan öyle geçiyor. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayın. Sürekli öleceğim düşüncesi yıpratır, berbat eder insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…