Öleceğini düşünmek

bu fobini destekleyen farkettigin ya da farketmedigin bi sebep muhakkak war. genelde yakin bi tanidiginin kaybı gibi. durumun fiziksel sikayete donusmeden bi psikolga gitmende fayda var. panik atak bunlardan biri.

Valla ölüm toprak altına girmek bi çiçeğin ağacın kökü gb beni dehşete düşürüyor ve sonrası sonsuzluk boşluğa düşmek gb geliyor ztn hayal edemiyor insan cenneti hadi cehennem Ateş'i biliyoruz da..orda nolcak ailemizi görebilecek myz hep muamma çok Korkuyorum bence bu platform da bi psikolog olmalı kendimize teselli de veremiyoruz burda herkes bu dertten muzdarip "ölümü çok hatırlayın ahiretiniz için "deniliyor ama bizimki yani benim ki takıntı halini aldı maalesef

Ölümden korkuyorum ama sebebini bilmiyorum sadece genç ölmek istemiyorum sürekli dusunuyorum bende ölürsem nolucak diye ama cevap yok psikologa gitmeyi düşündüm ben ama cesaret edemedim ya istemedigim şeyler söylerse ?

Bende çünkü hepimiz ölecegiz demekten başka ne diyebilirler ki

Anksiyete.. Bende aynı senin gibiyim gerçekten çok zor böyle yaşamak. Eşim markete gitse yolda başına bir şey gelirse korkusu yaşıyorum yani her anım böyle. Ailemle her gün konuşmam lazım. Arasam açmasalar dakikalar saatler gibi geliyor bana daralıyorum. Geri dönüş yaptıklarında abarttığımın farkına varıyorum.

Psikiyatriye gittim ilaç veriyor direk. Kullanmadım Hata mı ediyorum bilmiyorum.

Bir buçuk aylık evliyim bende düğün günümü göremeyeceğimi düşünüyordum :) seni çok iyi anlıyorum Allah şifa versin inşallah :/

ben de senin aksini dudunuyorum....
olmeyi istiyorum bende hayir zamanda..
tabi bunu intihar olarak algilamayin..
benimkisi ecelle olmek..
cok istiyorum ben..
grlecege dair pekde onemsemiyorum ..
yasasam nolur yasamasam ne???
bilmiyorum imsnla olmek istiyorum..
ozellikle tek duam hayirlisi ile 60 yasini gecmemek ..
baska bir istegim yok. .

bu konuya da mi ilac veriyorlar ya yuh..
bunun ilacla alakasi yok..
pisikologa gitmen lazim.

sizin ki depresyon olabilir ölüm korkusu yok bizim takıntı çünkü nasılsa ölecez deip hayata adepte olamamak ve bunalıma girmek biz yaşamak istiyoruz bu daha acı

He he güzel bakış açısı , yani yaşlandıktan sonra, sıkıntılarımız arttıktan sonra yaşamanın pek bi güzelliği kalmaz herhalde .
Mesele uzun yaşama isteği değil de, imanlı kabre gitme endişesi olmalı.
Ölmekten değil de, imansız ölmekten korkmalı .. Allah muhafaza ..

Aksine olum düşüncesi beni rahatlatir. Dunyalik meselelere çok takildigim zamanlar öleceğim gelir aklima ve rahatlarim. Birileri kötülük yaptiginda, nasilsa olecekler deyip rahatlarim. Olum olmasaydı bu dünya çok korkunç bir yer olurdu.

imansiz olmek hergun dusundugum sey..
olume bu yuzden hazir degilim aslinda..
amelin varmi diye sorsan ne var elde var sifir..
rabbim merhametiyle muamele eden kullarindan eylesin ins..
son nefesde iman ile olmeyi nasip eylesin..

imansiz olmek hergun dusundugum sey..
olume bu yuzden hazir degilim aslinda..
amelin varmi diye sorsan ne var elde var sifir..
rabbim merhametiyle muamele eden kullarindan eylesin ins..
son nefesde iman ile olmeyi nasip eylesin..
İşte korkumuz tam olarak bu olmalı. Ben günlük çetele hazırlıyorum günlerimin boşa geçmemesi adına . Bebeğim var, ona da çetele hazırlıyorum :)

ansiyete olabilir bir pskiyatriye gitmenizi öneririrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…