- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
- Konu Sahibi laviienrose
-
Bende çünkü hepimiz ölecegiz demekten başka ne diyebilirler kiÖlümden korkuyorum ama sebebini bilmiyorum sadece genç ölmek istemiyorum sürekli dusunuyorum bende ölürsem nolucak diye ama cevap yok psikologa gitmeyi düşündüm ben ama cesaret edemedim ya istemedigim şeyler söylerse ?
Ölmek kabire girmek bide sonsuzlukÖlmenin kotu yani ne sizce?
Anksiyete.. Bende aynı senin gibiyim gerçekten çok zor böyle yaşamak. Eşim markete gitse yolda başına bir şey gelirse korkusu yaşıyorum yani her anım böyle. Ailemle her gün konuşmam lazım. Arasam açmasalar dakikalar saatler gibi geliyor bana daralıyorum. Geri dönüş yaptıklarında abarttığımın farkına varıyorum.Valla gerçekten böyle yaşanmıyor. Geçen gün erkek arkadaşım da bu şekilde düşündüğünü söyledi. Oturdum bi güzel ağladım ya gerçekten ölürse diye. Hayır uzun zamandır etrafımda ölen kimse de yok ondan etkilenmişimdir, ölümden korkuyorum diyebileceğim. İnternetten biraz araştırdığıma göre anksiyete bozukluğu ve panik atak diyorlar bunun için. Doktora gidebilecek durumum yok şu an sizden yardım istedim o yüzden. Ama bu şekilde devam ederse tabi ki gitmem gerekecek. Hayat kalitemi düşürüyor resmen
ben de senin aksini dudunuyorum....Herkese günaydın.
Hayatımda ne zaman güzel bir şey olsa ve mutlu olsam sürekli öleceğimi düşünüyorum. Yani neden bilmiyorum. Mesela çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var, evlenmek istiyoruz. Ama ben evleneceğimiz günü görebileceğimi düşünmüyorum sanki o zamana kadar ölecekmişim gibi geliyor bana. Ya da ne bileyim geleceğimiz hakkında hayaller kuruyoruz çoluğumuz çocuğumuz olur torunlarımız olur diye ama yok ben kendimi orada göremiyorum sanki yakın zamanda ölecekmişim gibi hissediyorum. Ülkedeki son olaylardan sonra bu daha da arttı bende. Hele 14 ağustos söylentisi var ya, sanki o gün ölecekmişim gibi hissediyorum. Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı ? Ya da çevrenizde ? Sizce ne yapmalıyım ?
bu konuya da mi ilac veriyorlar ya yuh..Anksiyete.. Bende aynı senin gibiyim gerçekten çok zor böyle yaşamak. Eşim markete gitse yolda başına bir şey gelirse korkusu yaşıyorum yani her anım böyle. Ailemle her gün konuşmam lazım. Arasam açmasalar dakikalar saatler gibi geliyor bana daralıyorum. Geri dönüş yaptıklarında abarttığımın farkına varıyorum.
Psikiyatriye gittim ilaç veriyor direk. Kullanmadım Hata mı ediyorum bilmiyorum.
Bir buçuk aylık evliyim bende düğün günümü göremeyeceğimi düşünüyordum :) seni çok iyi anlıyorum Allah şifa versin inşallah :/
Anksiyete.. Bende aynı senin gibiyim gerçekten çok zor böyle yaşamak. Eşim markete gitse yolda başına bir şey gelirse korkusu yaşıyorum yani her anım böyle. Ailemle her gün konuşmam lazım. Arasam açmasalar dakikalar saatler gibi geliyor bana daralıyorum. Geri dönüş yaptıklarında abarttığımın farkına varıyorum.
Psikiyatriye gittim ilaç veriyor direk. Kullanmadım Hata mı ediyorum bilmiyorum.
Bir buçuk aylık evliyim bende düğün günümü göremeyeceğimi düşünüyordum :) seni çok iyi anlıyorum Allah şifa versin inşallah :/
sizin ki depresyon olabilir ölüm korkusu yok bizim takıntı çünkü nasılsa ölecez deip hayata adepte olamamak ve bunalıma girmek biz yaşamak istiyoruz bu daha acıben de senin aksini dudunuyorum....
olmeyi istiyorum bende hayir zamanda..
tabi bunu intihar olarak algilamayin..
benimkisi ecelle olmek..
cok istiyorum ben..
grlecege dair pekde onemsemiyorum ..
yasasam nolur yasamasam ne???
bilmiyorum imsnla olmek istiyorum..
ozellikle tek duam hayirlisi ile 60 yasini gecmemek ..
baska bir istegim yok. .
He he güzel bakış açısı , yani yaşlandıktan sonra, sıkıntılarımız arttıktan sonra yaşamanın pek bi güzelliği kalmaz herhalde .ben de senin aksini dudunuyorum....
olmeyi istiyorum bende hayir zamanda..
tabi bunu intihar olarak algilamayin..
benimkisi ecelle olmek..
cok istiyorum ben..
grlecege dair pekde onemsemiyorum ..
yasasam nolur yasamasam ne???
bilmiyorum imsnla olmek istiyorum..
ozellikle tek duam hayirlisi ile 60 yasini gecmemek ..
baska bir istegim yok. .
imansiz olmek hergun dusundugum sey..He he güzel bakış açısı , yani yaşlandıktan sonra, sıkıntılarımız arttıktan sonra yaşamanın pek bi güzelliği kalmaz herhalde .
Mesele uzun yaşama isteği değil de, imanlı kabre gitme endişesi olmalı.
Ölmekten değil de, imansız ölmekten korkmalı .. Allah muhafaza ..
İşte korkumuz tam olarak bu olmalı. Ben günlük çetele hazırlıyorum günlerimin boşa geçmemesi adına . Bebeğim var, ona da çetele hazırlıyorum :)imansiz olmek hergun dusundugum sey..
olume bu yuzden hazir degilim aslinda..
amelin varmi diye sorsan ne var elde var sifir..
rabbim merhametiyle muamele eden kullarindan eylesin ins..
son nefesde iman ile olmeyi nasip eylesin..
ansiyete olabilir bir pskiyatriye gitmenizi öneririrm.Herkese günaydın.
Hayatımda ne zaman güzel bir şey olsa ve mutlu olsam sürekli öleceğimi düşünüyorum. Yani neden bilmiyorum. Mesela çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var, evlenmek istiyoruz. Ama ben evleneceğimiz günü görebileceğimi düşünmüyorum sanki o zamana kadar ölecekmişim gibi geliyor bana. Ya da ne bileyim geleceğimiz hakkında hayaller kuruyoruz çoluğumuz çocuğumuz olur torunlarımız olur diye ama yok ben kendimi orada göremiyorum sanki yakın zamanda ölecekmişim gibi hissediyorum. Ülkedeki son olaylardan sonra bu daha da arttı bende. Hele 14 ağustos söylentisi var ya, sanki o gün ölecekmişim gibi hissediyorum. Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı ? Ya da çevrenizde ? Sizce ne yapmalıyım ?
cetele progrqmmi oluyor??İşte korkumuz tam olarak bu olmalı. Ben günlük çetele hazırlıyorum günlerimin boşa geçmemesi adına . Bebeğim var, ona da çetele hazırlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?