- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi PersephoneH
-
Şu an ağlıyorum benn... Bir çocuk.. Allahım nasıl ya.. Nasıl... Neden sizi öldürmek istiyorlar hala.. Kim sizinle evlenmek istiyor.. Daha ne istiyorlar sizden.. Çocukluğunuzu almışlar elinizden.. Allahım ölemesinler.. Sürünsünler.. Allah belalarını versin böylelerini... İdam bunun için gelmeli.. Ama böyle yavaş yavaş... Acı çekerek ölmeliler.. Hemen değil.. Tek tek bütün kemiklerini kıra kıra.. Yaralarının üzerine tuz basa basa..allahım daha çok şeyler yazarım daa... Mutlu olun.. Bütünn mutluluklar sizin olsun...Gerçekten bunu yürekten diliyorum.. Yürekten.. Tümmm kalbimle..Bugün buraya bu satırları yazmak hiç kolay olmasa da yazmaya karar verdim yıllardır alnıma yazılmış kaderimi.
Ben dünyanın herhangi bir yerinde ki küçük bir kız çocuğuyum!
Yakınları tarafından tecavüze uğramış,küçücük yaşında aklınızın dahi almayacağı işkencelere maruz kalmış küçük bir kız çocuğu!!
Annesinden başka hiç kimsenin inanmayıp iftiralara uğrayan 5 yaşında orospu damgası yiyen herşeyi hakeden,rızası olan ve tahrik eden bir kız çocuğu!
5 yaşında oyuncaklarıyla oynaması gerekirken hastanelerde sürünen,10 yaşında intihar edip komada yatan,okulda geçirdiği zamandan çok mahkeme salonlarında titreyen bir kız çocuğu!
Ve yıllar geçti bir şekilde,asırlardır süren kamu davamın sonucu şudur.
Tecavüzcüler hüküm yemiş,üstüne savcılık 10 yıl daha 15 yaşından küçük olduğum için özgürlüğümün kısıtlandığı gerekçesiyle dava açmış totalde 25 30 yıl ceza yemiş oldular!!
Evlenmek için sıraya girdiler olmadı öldürmek için birbirini ezdiler tehditler havada uçuşuyor bense bekliyorum,öylece şaşkınlıkla izliyorum her zamanki gibi ..
Titriyorum yazarken ben..
Lütfen susmayın çocuklarınızı koruyun..
Onlara öğretin tabulaştırmayın!!
Özellikle erkek çocuklarını iyi yetiştirin!!
Yazmak pek de iyi gelmedi aslında ama sesimi duyun istedim!!!
Bence bu konuda serbest olmalı..!Admin usluptan ceza veriyosan da saygilar.... bida olsa bida yazarim...
Farketmez olmasa da sorun degil gercekten okuyunca modem bulaniyor onumde yuruken dusse o yasta bi cocuk yuzum degisiyor adamlarin yaptigina bak bunlara yapilcak sey bellide yazmak istemiyorum soz anladinizBence bu konuda serbest olmalı..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?