Ölen çoçukluğumun zaferi !!

PersephoneH

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
6.364
1.085
198
Bugün buraya bu satırları yazmak hiç kolay olmasa da yazmaya karar verdim yıllardır alnıma yazılmış kaderimi.

Ben dünyanın herhangi bir yerinde ki küçük bir kız çocuğuyum!

Yakınları tarafından tecavüze uğramış,küçücük yaşında aklınızın dahi almayacağı işkencelere maruz kalmış küçük bir kız çocuğu!!

Annesinden başka hiç kimsenin inanmayıp iftiralara uğrayan 5 yaşında orospu damgası yiyen herşeyi hakeden,rızası olan ve tahrik eden bir kız çocuğu!

5 yaşında oyuncaklarıyla oynaması gerekirken hastanelerde sürünen,10 yaşında intihar edip komada yatan,okulda geçirdiği zamandan çok mahkeme salonlarında titreyen bir kız çocuğu!

Ve yıllar geçti bir şekilde,asırlardır süren kamu davamın sonucu şudur.
Tecavüzcüler hüküm yemiş,üstüne savcılık 10 yıl daha 15 yaşından küçük olduğum için özgürlüğümün kısıtlandığı gerekçesiyle dava açmış totalde 25 30 yıl ceza yemiş oldular!!

Evlenmek için sıraya girdiler olmadı öldürmek için birbirini ezdiler tehditler havada uçuşuyor bense bekliyorum,öylece şaşkınlıkla izliyorum her zamanki gibi ..

Titriyorum yazarken ben..
Lütfen susmayın çocuklarınızı koruyun..
Onlara öğretin tabulaştırmayın!!
Özellikle erkek çocuklarını iyi yetiştirin!!
Yazmak pek de iyi gelmedi aslında ama sesimi duyun istedim!!!

Okurken içim acıdı. Uçkuruna sahip olamayan erkekler, çile çeken küçük bir kız. O kız büyümüş kadın olduğunda hala aynı yaralar kanıyor. Seneler örtmüyor bazı şeyleri. Keşke geberseler de Dünya rahat nefes alsa. Gerçekten artık her an kıyamet kopabilir gibi hissediyorum! Bu kadar pisliği hiçbir din, hiçbir ırk kaldıramaz.

Kahrolsun pedofili! Kahrolsun insanlığı olmayan insanlar!

5 yaşındaki çocuğun bedeninden nasıl tahrik oluyorsunuz be! Allah belanızı versin iğreniyorum hepinizden.

Yaşadıklarınız kabus gibi. Ama artık uyanma vakti gelmiş. Yaşadığınız tüm kötülükleri gömün artık ve Yen'i bir hayata başlayın.

Hayatınızın en değerli yıllarını çalmışlar.. 25-30 yıl bunun karşılığı değil ama yine de unutmaya bakın. Bu konuda destek aldığınızı düşünüyorum. Hayatınızda Yen'i bir sayfa açmaya bakın.

Ve ek olarak hepsinin Allah belasını versin. Umarım bu dünyada da diğerinde de rahat yüzü görmezler.

Ne denebilir ki.. İçim acıdı ..
Başlığınız o kadar kısa ve net , o kadar gerçek...
Umarım kendinize bi yol çizip biraz olsun bu yaşanılanların tarihe gömülmesi için adım atmışsınızdır. Umarım sizi mutlu edecek çok çok iyi insanlar çıkmıştır karşınıza.
O pisliklere o ceza bile yeterli değil inanın. Cehennem ateşleri bol olsun. Dünyada da ahirette de gün yüzü görmesinler. Zaten görmeyecekler inşaAllah.

Şu an ağlıyorum benn... Bir çocuk.. Allahım nasıl ya.. Nasıl... Neden sizi öldürmek istiyorlar hala.. Kim sizinle evlenmek istiyor.. Daha ne istiyorlar sizden.. Çocukluğunuzu almışlar elinizden.. Allahım ölemesinler.. Sürünsünler.. Allah belalarını versin böylelerini... İdam bunun için gelmeli.. Ama böyle yavaş yavaş... Acı çekerek ölmeliler.. Hemen değil.. Tek tek bütün kemiklerini kıra kıra.. Yaralarının üzerine tuz basa basa..allahım daha çok şeyler yazarım daa... Mutlu olun.. Bütünn mutluluklar sizin olsun...Gerçekten bunu yürekten diliyorum.. Yürekten.. Tümmm kalbimle..

Bu anlattıklarınızla mücadele etmiş birine saygı duyar, helal olsun derim.
Geri adım atmamışsınız, sinmemişsiniz ne söylenebilir ki.
Buradan teselliye ihtiyacı olan biri gibi bile durmuyorsunuz, güçlüsünüz.

Cezalar yetersiz, toplumun verdiği ceza da adaletsiz.
Bu insan sıfatı altında yaşayan böceklere karşı gösterdiğiniz duruş bile yeter.
Hepsi tüm yaptıklarıyla birlikte hayatınızdan yok olup giderler inşallah.

Bedduaya bile gerek duymuyorum, bu kötülükler bu cezayla asla kalmaz.

Gerçekten ben de senin kadınlık gücünden öperim. İyi ki varsın, seni tanımak isterdim gerçek hayattan da. Çok çok çok güçlüsün tahmin edebiliyorum. Üç beş şerefsizin seni yıldırmasına asla izin verme asla. İnşallah çok çok güzel bir hayatın olur. Sen çok güzel bir kadınsın be! Keşke senin yüreğinden hepimizde olabilse. Küçükken hangimiz ya da kaçımız ufak bile olsa tacize uğramadık ki? İlla ki bize masum gelen o sevgiler onlara zevk veren üç beş olay olmuştur. Kucağına oturtmalar mesela.. Gerekli miydi? Onların kaçı içten gelen sevgiydi? Sosyoloji bölümü bitirdim, kurbanlık (victimology) dersi gördüm. İnanın çocuk kurbanların başına gelen ölüm, taciz, aşağılanmaların çoğu akrabalardan kaynaklanıyordu. Hepsi rapor edilmiş belgeli gerçeklerle hemde! Yabancılardan değil, hanenden korkacaksın çok üzgünüm bunları yazdığım için. Okuyanların içine kurt düşürdüysem bundan çok memnun olurum. Erkek ya da kız çocuklarınızı herkese sevdirmeyin. Kucaktan kucağa gezdirmeyin. Bırakın alınan olur mantığını. Kimse, hiçbir akraba hatta yeri gelince anne baba bile evlattan değerli değildir. O çocuğu doğuruyorsan sorumluluğu alacaksın.

Çocuk yetiştirirken dikkatli olunmalı evet ama kız çocuğu yetiştirirken 10 kat daha dikkatli olmalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…