Ölen çoçukluğumun zaferi !!

Biz kadınlar gelecek nesili şekilendirecek olanlarız sesim duyulsun istedim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

bir anneyim, ve bir gün erkek çocuğum olursa ona önce kadına saygıyı, bir et parçasından ibaret olmadığını öğreteceğim. erkeklerden dert yanıyoruz onları da bu hale getiren anneleri aslında. kadının en büyük düşmanı gene kadınlar. lanet olsun böyle sapık zihniyetli erkek yetiştiren annelere.

Teşekkür ederim

Anlatmak istediğim tamda buydu

Teşeklür ederim etkileyici bir yorum olmuş

Benim hayatım yepyeni huzurlu ama peşimi bırakmayan kaderim yıllar sonra şak diye çıkıyor karşıma ..

taciz olayı artık adım başı, o kadar kanıksadık ki normal karşılıyoruz. göğüslerimin yeni çıktığı dönemde sokakta bir adam gelip taciz etmiş ellemişti ne olduğunu bile anlamamıştım. akraba konusunda da katılıyorum kızım var çok korkuyorum çok korumacıyım Rabbim korusun hepsini, gerçi artık kız erkek de farketmiyor, yaşlı genç çocuk bebek. Allah hepsinin belasını versin.

Bunlar nasıl bi yaratık,ne yiyip içerler neyle beslenirler,nasıl bu hale gelirler!
5 yaşındaki bi çocuğa bunları yapacak kadar nasıl gözleri döner!
Yıllardır cezlarını bulmadılar mı bu şerefsizler,hala bi de üste çıkıp tehdit mi ediyolar! Kafalarını kaldırmamaları lazımken!
Hapishanede böğüre böğüre gebersinler,o 30 yıl onlara bitmesin,çıkamasınlar ordan çürüsün etleri bir bir düşsün! K
imseye bukadar beddua etmedim.

Konu sahibi, Allah'ın adaletinde zaman aşımı yoktur.En büyük cezayı O verecek.İçinizi ferah tutun,uzman yardımı alın,daha fazla hayatınızı çalmalarına izin vermeyin.

Gebersinler , cocuklara kotu niyetle dokunan herkes aci ceke ceke surunsun gebersin
Insallah size zarar verenlere de hapiste ayni seyleri yaparlar insallahhhh
Ne diyebilirim ki size ? Yasadiklarinizi telafi edebilecek hicbir soz yok

En dogru xumleyi kurmussunuz , kadinlar lutfen ogullarinizi iyi yetistirin !!!

Bu konu kulaklarıma kadar yakıyor beni. Anneniz harikaymış gerçekten. Helal olsun diyorum ona.
Ne desem acınızı hafifletir bilmiyorum ama kalben yanınızdayım. Cidden yanınızdayım. Hiç bir çocuğun böyle bir konuda asla yalan söylemeyeceğini biliyorum. Bunu her yerde de yüksek sesle söylüyorum. Bir çocuk bunu söylüyorsa KESİN doğrudur.

O ortak bir tanidigimiz heralde ben de oyle birini taniyorum haha. Lunaparkta mi oldu olay?

Hapishanelerde katillerden çok nefret edilen bi grup varsa o da çocuk tacizcileridir. Umarım yakında intihar süsü verilmiş ölüm haberlerini alırsın.

Zaferini kutlarım. Mücadelen ne kadar zor da olsa yalnız değilsin. Hayatları boyunca en az 1 defa taciz edilen Türk kadınları olarak yanındayız.

Öyle üzüldüm ki anlatamam. Peki şimdi kaç yaşındasın ne durumdasın ? Evlendin mi ne biliyim napiyosun ? Nasıl büyüdün ailenin yanında mo ?

Aynen oyle kiz cocugunun etegi acilsa ayiplanir, erkek arkadasi olamaz ama ayni kiz cocugunun erkek kardesinin pipisinin fotografi cekilip aile albumune koyulur ve erkek adamdir tabi sevgilisi olur. Anneler degisse her sey degisecek ama gelisim cok yavas bence....

İnanın hissettiklerimi kelimeler ile ifade edemiyorum çünkü ne söylesem eksik kalacak yaşananlar karşısında biliyorum bir meleğe bunları yaşatanlar elbet bu dünyada da öteki dünyada da hakettiklerini bulacaklar Çok üzgünüm

Gecen ay mi ne bir konu acilmisti anketli. Konu da aranizda hic tacize ugramamis olan var mi diye. Daha ilk sayfada bir kac kisi cikmisti. Ben sok. Cok sanslilar haberleri yok.

zihniyet meselesi, hala da değişmiyorlar. yok insanın oğlu olması farklı bir duyguymuş yok pipisi ufakmış vs diye yakınan konuşan o kadar kadın tanıyorum ki. düşünsene ya küçücük çocuğun pipisinin boyu ile ilgilenen bir anne geleceğe nasıl bir evlat yetiştirir sorarım size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…