- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi PersephoneH
-
Hadım.. Ben diyim.. Hadım edeceksin.. Sümbül ağa gibi dolaştırcaksın ortalıkta... Bir de kesip ağzına tıkmak...!!! Ya bir çocuğa karşı hissedilen şefkatten başka ne olabilir.. Bazen diyorum ki Allahım varsın tamam ve şah damarmızdan da yakınsın tamam amaaa bu çocuklar bunları yaşarken tam olarak nerdeydin? Diye isyan edesi geliyor insanın... Günah ya günah... Şimdi bu şetefsizlerin aldığı nefes, içtiği su, yediği ekmek ödül onlara..!Farketmez olmasa da sorun degil gercekten okuyunca modem bulaniyor onumde yuruken dusse o yasta bi cocuk yuzum degisiyor adamlarin yaptigina bak bunlara yapilcak sey bellide yazmak istemiyorum soz anladiniz
Allah'ım affetsin beni ama ne zaman bebeklerle çocuklarla ilgili bir taciz tecavüz haberi görsem aklımdan tam da bu geçiyor... inancım sarsılıyor.Hadım.. Ben diyim.. Hadım edeceksin.. Sümbül ağa gibi dolaştırcaksın ortalıkta... Bir de kesip ağzına tıkmak...!!! Ya bir çocuğa karşı hissedilen şefkatten başka ne olabilir.. Bazen diyorum ki Allahım varsın tamam ve şah damarmızdan da yakınsın tamam amaaa bu çocuklar bunları yaşarken tam olarak nerdeydin? Diye isyan edesi geliyor insanın... Günah ya günah... Şimdi bu şetefsizlerin aldığı nefes, içtiği su, yediği ekmek ödül onlara..!
erkeklerin olduğu her yerde pislik olur...kendine temiz bir sayfa aç yada bir psikoloğa git sana geçmişi o şerefsizlerin sana yaşattıklarını unutturacak tedavi al..Bugün buraya bu satırları yazmak hiç kolay olmasa da yazmaya karar verdim yıllardır alnıma yazılmış kaderimi.
Ben dünyanın herhangi bir yerinde ki küçük bir kız çocuğuyum!
Yakınları tarafından tecavüze uğramış,küçücük yaşında aklınızın dahi almayacağı işkencelere maruz kalmış küçük bir kız çocuğu!!
Annesinden başka hiç kimsenin inanmayıp iftiralara uğrayan 5 yaşında orospu damgası yiyen herşeyi hakeden,rızası olan ve tahrik eden bir kız çocuğu!
5 yaşında oyuncaklarıyla oynaması gerekirken hastanelerde sürünen,10 yaşında intihar edip komada yatan,okulda geçirdiği zamandan çok mahkeme salonlarında titreyen bir kız çocuğu!
Ve yıllar geçti bir şekilde,asırlardır süren kamu davamın sonucu şudur.
Tecavüzcüler hüküm yemiş,üstüne savcılık 10 yıl daha 15 yaşından küçük olduğum için özgürlüğümün kısıtlandığı gerekçesiyle dava açmış totalde 25 30 yıl ceza yemiş oldular!!
Evlenmek için sıraya girdiler olmadı öldürmek için birbirini ezdiler tehditler havada uçuşuyor bense bekliyorum,öylece şaşkınlıkla izliyorum her zamanki gibi ..
Titriyorum yazarken ben..
Lütfen susmayın çocuklarınızı koruyun..
Onlara öğretin tabulaştırmayın!!
Özellikle erkek çocuklarını iyi yetiştirin!!
Yazmak pek de iyi gelmedi aslında ama sesimi duyun istedim!!!
Ben iyiyim sadece diğer çocuklar için endişeliyim. Günlük hayatımda aklıma bile gelmez hayat doluyum sadece bazı geceler bi içim buruluyor oda normal bence güncel hayatımızda ki olaylardan.erkeklerin olduğu her yerde pislik olur...kendine temiz bir sayfa aç yada bir psikoloğa git sana geçmişi o şerefsizlerin sana yaşattıklarını unutturacak tedavi al..
Biz kadınlar gelecek nesili şekilendirecek olanlarız sesim duyulsun istedim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimIçim acıdı. Ama bak guclusun ki hala ayaktasin. Sakın pes etme,kaldır başını. Beş yasindayken o pislikler bunu yaptiginda sana o damgayı vuranlar utansın. Kaldır başınıııKK da hergün farklı şeyler okuyoruz. Kimi Sevgilisini aldatır pişkin pişkin 'aşık oldum'der. Kimi kendi insanligindan utanmaz (vücudunu sergiler yetmez burda paylasir) kimi onca bekar erkek varken,''evli'' erkekle sevgili olur oda yetmez gelip burda (naapim karısıyla mutlu degilki. Nede olsa bosanacaklar. Karısı kazara hamile kalmış. Kadin Kendisi yapmış çocuğu zorlaaa.)
Siz yaşadığınız olayları kendiniz istemediniz. Lütfen üzülmeyin cezalarinida almışlar (bana yeterli gelmesede). Hayatınıza bakın lütfen. Ve bugün yaptığınız gibi anlatmayin artık. Bu sadece kötü şeyleri hatırlatıp sizi daha çok üzecek. Unutun,düşünmeyin,ve hep mutlu olun. Hak ediyorsunuz. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?