Ölen çoçukluğumun zaferi !!

25 30 yıl bile az o kansızlara. Allah ıslah etsin onları, dilerim ki bir gün bile yüzleri gülemesin huzurlu olamasınlar. Tecavüz işkence ne demek o kadar küçük bir bedene ya. Aklımı kaybedicem diye korkuyorum böyle şeyler duyduğumda, tiksiniyorum bunlarla aynı memlekette olduğum için aynı havayı soluduğum için. Beddua da etmek istemem ama her şeyi hak ediyorlar

Caydırıcı ceza olmadığı sürece daha çok ölen çocukluk cenazesi kaldırırız biz...
Şaka gibi...
5 yaşındaki çocuğa kadın gözü ile hatta delik gözü ile bakmanın cezası yalnızca 25-30 yıl içeride kalmak mı?
Keşke yavaş yavaş ölseler.
Günde 1 kaşık su vermeseler.
Her gün acı veren deneylere falan maruz kalsalar...
Yada versinler insanların eline geberene kadar dayak yeseler..
Sanırım içimdeki vahşi bu gibi durumlarda meydana çıkıyor. Böcek ters dönse gidip düzeltmeye çalışan ben, çocuklara bunu yaşatanları çıplak elle öldürebilirim.

Farketmez olmasa da sorun degil gercekten okuyunca modem bulaniyor onumde yuruken dusse o yasta bi cocuk yuzum degisiyor adamlarin yaptigina bak bunlara yapilcak sey bellide yazmak istemiyorum soz anladiniz
Hadım.. Ben diyim.. Hadım edeceksin.. Sümbül ağa gibi dolaştırcaksın ortalıkta... Bir de kesip ağzına tıkmak...!!! Ya bir çocuğa karşı hissedilen şefkatten başka ne olabilir.. Bazen diyorum ki Allahım varsın tamam ve şah damarmızdan da yakınsın tamam amaaa bu çocuklar bunları yaşarken tam olarak nerdeydin? Diye isyan edesi geliyor insanın... Günah ya günah... Şimdi bu şetefsizlerin aldığı nefes, içtiği su, yediği ekmek ödül onlara..!

Allah'ım affetsin beni ama ne zaman bebeklerle çocuklarla ilgili bir taciz tecavüz haberi görsem aklımdan tam da bu geçiyor... inancım sarsılıyor.

Çok çok çok üzüldüm boğazım düğümlendi...

Bu pislikleri neden hapishanelerde besliyoruz,
Sanki dışarıya çıkınca faydalı insanlar mı olacaklarnefes almaları bir toplum için zararhala kızın peşini bırakmamışlar bir de canım senin hayat mücadelen çok çetin alın yazın çok zor ama mücadele bitmedi ayakta kalıp savaşmaya o devam edeceksin başka seçeceğin yok, üzgünüm

Içim acıdı. Ama bak guclusun ki hala ayaktasin. Sakın pes etme,kaldır başını. Beş yasindayken o pislikler bunu yaptiginda sana o damgayı vuranlar utansın. Kaldır başınııı KK da hergün farklı şeyler okuyoruz. Kimi Sevgilisini aldatır pişkin pişkin 'aşık oldum'der. Kimi kendi insanligindan utanmaz (vücudunu sergiler yetmez burda paylasir) kimi onca bekar erkek varken,''evli'' erkekle sevgili olur oda yetmez gelip burda (naapim karısıyla mutlu degilki. Nede olsa bosanacaklar. Karısı kazara hamile kalmış. Kadin Kendisi yapmış çocuğu zorlaaa.)
Siz yaşadığınız olayları kendiniz istemediniz. Lütfen üzülmeyin cezalarinida almışlar (bana yeterli gelmesede). Hayatınıza bakın lütfen. Ve bugün yaptığınız gibi anlatmayin artık. Bu sadece kötü şeyleri hatırlatıp sizi daha çok üzecek. Unutun,düşünmeyin,ve hep mutlu olun. Hak ediyorsunuz. Sevgiler

erkeklerin olduğu her yerde pislik olur...kendine temiz bir sayfa aç yada bir psikoloğa git sana geçmişi o şerefsizlerin sana yaşattıklarını unutturacak tedavi al..

Ne kadar güçlü bir kadınsın, helal olsun.

O şerefsizler kendi pisliklerinde, kötülüklerinde boğulsunlar. Sen küçücük yaşında o zorluklarla mücadele ettin ya, artık sırtın yere gelmez hiç bir şekilde. Yaşadığın acı olaylar hayata bakışını karamsarlaştırmasın. Çünkü bu dünyada cani, şerefsizler olduğu kadar iyilikler, güzellikler de var. Geleceğe umutla bak...

erkeklerin olduğu her yerde pislik olur...kendine temiz bir sayfa aç yada bir psikoloğa git sana geçmişi o şerefsizlerin sana yaşattıklarını unutturacak tedavi al..
Ben iyiyim sadece diğer çocuklar için endişeliyim. Günlük hayatımda aklıma bile gelmez hayat doluyum sadece bazı geceler bi içim buruluyor oda normal bence güncel hayatımızda ki olaylardan.

Biz kadınlar gelecek nesili şekilendirecek olanlarız sesim duyulsun istedim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…