• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölen eşinizin yüzüne son kez bakar miydiniz?

Başınız sağ olsun. Allah sabır versin.
Ben olsam ben de bakmak istemezdim, aklımda hep hayattaki haliyle kalmasını isterdim. İyi yapmıssınız.

Başınız sağolsun.. Böyle hissetmeniz çok normal. Hala olayın şokundasınız. Şoktan çıktıktan sonra büyük bir ağlama kriziyle bu acıyı başlatıp hafifletme sürecine gireceksiniz gibi görünüyor. Ya da umarım siz düşündüğümden de güçlü bir kadınsınızdır ve hayata dört elle sarılırsınız..

Başın sağ olsun Narin. Seninle hamile kalmaya çalışırken çok yazışmıştık. Çok üzüldüm ve şok oldum. Bir karar vermişsin artık sorgulama ve üzme kendini. Çok zor günler geçiriyor olmalısın Allah sabır versin.

Başın sağ olsun Narin. Seninle hamile kalmaya çalışırken çok yazışmıştık. Çok üzüldüm ve şok oldum. Bir karar vermişsin artık sorgulama ve üzme kendini. Çok zor günler geçiriyor olmalısın Allah sabır versin.
Yaa ne günlerdi nasıl heyecanlıydık bak şimdi ikimiz de kavuştuk bebislerimize Allah bize bagislasin inşallah desteğin için çok teşekkür ederim 3 5 sene sonra çok güzel paylaşımlarda yine karşılaşırız insallah

1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruz:KK43: cenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Başınız sağolsun.
Ben son kez sarılır öperdim. Tabii sonrasında çok daha kòtù olurdum belki de ama yinede son kez onu gòrmek isterdim

Başınız sağolsun.
Bende ilk eşimi kaybettim.
Evet gördüm hemde morgda.
Her insan kaldiramayabilir ciddi bir travma bu. Ben indim morga sarıldım helallestim.
Allah sabır versin sizede..

1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruz:KK43: cenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Basin sagolsun canim bakmadigin hassassan iyi olmus unutamayabilirdin o halini rabbim sabrini versin ins

Ben olsam bakardim anneannem gecen yil vefat etti yikamaya vs girdim ki iki ay yogun bakimda makinelerle yasamisti haliyle vucudunda deformeler vardi morarma kanama vs gibi ama iyiki gordum ben onu hep genclik halleriyle hatirliyorum o hali aklima bile gelmiyor ayni sekilde kv demide gordum hep saglikli halleri aklimda..

Eşimi kaybettim...
Doğal ölüm
Baktım kokladım öptüm ağladım bağıra bağıra aklıma kazıdım öldüğünü
Ama bir insandan vazgeçmek için ölmesi yetmez acın yeni buna şok diyorlar
Evladım var dünyanın en güzel hediyesi
Bu günlere şükür

Bana öğrencimin tabuttaki fotoğrafını gösterdi aile ansızın.Çok ağladım gözümün önünden gitmedi kaç zaman.2 sene oldu hala az önce görmüş gibi net hatırlıyorum:110:

Başınız sağolsun , Allah sabırlar versin
Annemi, babamı gördüm son kez, eşimi de görmek isterim
Eniştem vefat ettiğinde teyzem bir gece koynunda yattı, yatak odasının kapısını kilitleyip, 35 yıllık eşiyle vedalaştı, yapmasaydım kabullenemezdim öldüğünü diyor.
Pişman olmayın verdiğiniz karardan, herkesin yapısı bir değil, şu an hala şok içindesiniz bence, biraz zaman geçince daha fazla idrak edecek ve kabulleneceksiniz, sabırlar diliyorum tekrar

Ben olsam bakardim anneannem gecen yil vefat etti yikamaya vs girdim ki iki ay yogun bakimda makinelerle yasamisti haliyle vucudunda deformeler vardi morarma kanama vs gibi ama iyiki gordum ben onu hep genclik halleriyle hatirliyorum o hali aklima bile gelmiyor ayni sekilde kv demide gordum hep saglikli halleri aklimda..
Sizin de basiniz sağolsun mekanları cennet olsun inşallah keşke bende sizin kadar güçlü olabilseydim

Eşimi kaybettim...
Doğal ölüm
Baktım kokladım öptüm ağladım bağıra bağıra aklıma kazıdım öldüğünü
Ama bir insandan vazgeçmek için ölmesi yetmez acın yeni buna şok diyorlar
Evladım var dünyanın en güzel hediyesi
Bu günlere şükür
Sizin de basiniz sağolsun.. Çok zor.. ıyi ki benim de kızlarım var onlar olmasa nefes bile almak istemezdim şimdi de onları kaybetme korkusu başladı gözümü ayirsam bir şey olacak sanıyorum

Başınız sağolsun , Allah sabırlar versin
Annemi, babamı gördüm son kez, eşimi de görmek isterim
Eniştem vefat ettiğinde teyzem bir gece koynunda yattı, yatak odasının kapısını kilitleyip, 35 yıllık eşiyle vedalaştı, yapmasaydım kabullenemezdim öldüğünü diyor.
Pişman olmayın verdiğiniz karardan, herkesin yapısı bir değil, şu an hala şok içindesiniz bence, biraz zaman geçince daha fazla idrak edecek ve kabulleneceksiniz, sabırlar diliyorum tekrar
Çok teşekkür ederim mekanları cennet olsun inşallah teyzeniz çok gucluymus gercekten:(

Sizin de basiniz sağolsun.. Çok zor.. ıyi ki benim de kızlarım var onlar olmasa nefes bile almak istemezdim şimdi de onları kaybetme korkusu başladı gözümü ayirsam bir şey olacak sanıyorum
Allah cennette kavuştursun canım çok zor çok ben de ablamı kaybettim 2 yıl oldu hala ağlıyorum

Back
X