Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun en zoru.. Allah tekrarını yasatmasin dayanma gücü versin sizebiz bebeğimizi kaybettiğimizde eşim bakmak istemedi, ben de ısrarla bakmak istedim. eşim şimdi pişman niye son kez bakmadım diyeben zaten bakmadan kesinlikle duramazdım.
Başınız sağ olsun . Allah sabırlar versin . Hep söylenir Ölüye bakmayın en son o halini hatırlarsınız diye. Fakat ben rahmetli babamın yüzüne baktım .Bakmadan zaten kabullenmedim, pişman da olmadım . Keşke bakmış olsaydın , Fakat geçen geçmiş Allah sana evladın varsa evlatlarına sabırlar versin.1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Ben boşandığım eşimin yüzüne ewet son kez morg'da bakmıştım...1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Başınız sağolsun ben de kabullenemememin bakmamamla ilgisi olduğunu düşünüyorum mezar ziyaretinde mezar tasini öpüyorlar onu da yapamadım hem anlamsız geliyor hem de öptüğüm zaman kabul etmiş olmaktan korkuyorumBaşınız sağ olsun . Allah sabırlar versin . Hep söylenir Ölüye bakmayın en son o halini hatırlarsınız diye. Fakat ben rahmetli babamın yüzüne baktım .Bakmadan zaten kabullenmedim, pişman da olmadım . Keşke bakmış olsaydın , Fakat geçen geçmiş Allah sana evladın varsa evlatlarına sabırlar versin.
Sagolun görmemeye dayandım çünkü görsem hiç dayanamazdımbizde son kez yuzune baktirir bir avuc toprak atirirlar uzerine ki insan en son gordugu sekilde hatirlar diye ve bir avuc toprak atmadan tesellisi dusmez diye yaptirirlar olumunu kabullenmek boyle daha kolay olurmus.
gormemeye nasil dayandiniz
allah yardimciniz olsun basiniz saolsun
Keşke ben de sevmiyor olsaydım kızgın olsaydım aldatmış olsaydı terk etmiş olsaydı böyle olmasaydıSevmiyosam bakabilirdim herhalde.. ama seviyosam zor olurdu
Canim en azindan iyi anacagin bir esin vae.. bundan sonra biriyle hayatini birlestirirsin ve birlestirmezsin zmnla gorursun.. ama aldattigi zaman sana aci verdigi zamanda bazen olsun gebersin istiyorsun..nefret besliyosun.. biliyorum bunlar teselli degil ama... basin sagolsun, Rabbim dayanma gucu versin..Keşke ben de sevmiyor olsaydım kızgın olsaydım aldatmış olsaydı terk etmiş olsaydı böyle olmasaydı
Öyle gerçekten eşimin kuzeninin eşi hiçbir şey söylemeden kadını çocuğuyla bırakıp gitmiş o da ölseydi daha iyiydi en azından kızıma öyle söylerdim diyor her durum zor işte hepsi sınav bizim icinCanim en azindan iyi anacagin bir esin vae.. bundan sonra biriyle hayatini birlestirirsin ve birlestirmezsin zmnla gorursun.. ama aldattigi zaman sana aci verdigi zamanda bazen olsun gebersin istiyorsun..nefret besliyosun.. biliyorum bunlar teselli degil ama... basin sagolsun, Rabbim dayanma gucu versin..