Hala aydinlanmadi mi konu ben de haberlerde görmüştüm bu olayi ayni kisiyse eger. Arkadasi arkadasi niye boyle bişey yapmis. Arkadaşlara da guvenemicez demek ki.
bakardım. öperdim. severdim.
babamı kaybettiğimde yaptım bunları
bir başka sevdiğimi kaybetsem yine yaparım.
Allah rahmet eylesin çok acı.. Rabbim sevdiklerimize hayırlı uzun ömürler versin..
Bakmamanız iyi olmuş
Babami gordum,bakmami istediler
20 gun olmustu dogum yapalı
Gözümun onunde hep o haliyle kaldı
Yüzünde garip bir ifade soluk ama huzurlu
Simdi olsa bakmazdim
Mekanları cennet olsun....
Başınız sağ olsun. Mekani cennet olsun.
Ben annem son nefesini verirken yanindaydim. Olucağını bildiğim icin yanina uzanmışdim.
Hem yikadim sonrada kefenledim annemi.
Bana şahsen iyi geldi. Son vazifemi yapmış oldum.
Kendinizi sakin zorlamayin. İcinizden nasil gelirse öyle yapın. Kimseyi tinlamayin bu günlerde...
Ya sen ne çok biliyorsun..
Her ortam da en az 1 tane bulunuyor senin gibi ağzının ayarı olmayan birisi..
Baş sağlığı dileyin geçin..Sana buraya girmem abes mi diye sormamış neden fikrini içinde saklamıyorsun ?
Ne zaman bileceksiniz hadlerinizi merak içindeyim doğrusu..
Konu sahibine gelince de çok büyük bir acı basınız sağolsun ama görmek son kez bakmak olayı bence bunu yaşamadan fikir verilebilecek bir şey değil..İçinizden o geldi ise emin olun o sizin için doğru olandır.. Pişman olmayın ve onu her zaman bıraktığınız o mutlu halleri ile hatırlayın..
Size sonsuz sabırlar diliyorum..
bakardım. öperdim. severdim.
babamı kaybettiğimde yaptım bunları
bir başka sevdiğimi kaybetsem yine yaparım.
Allah rahmet eylesin çok acı.. Rabbim sevdiklerimize hayırlı uzun ömürler versin..
Mekani cennet olsun insallah ben de su an bakmadigim icin pisman degilim en son olaydan yarim saat once falan görüntülü konusmustuk gülüyordu hep güldüğü anlar aklimda..
teşekkür ederim. bizim ki de hiç beklenen bir ölüm değildi, çok ani oldu. yanında bile değildik.
bir daha bunları yapamacağını bildiği için insan son kez görmek istiyor dokunmak istiyor
yani bende öyle oldu
Başınız sağ olsun. Mekani cennet olsun.
Ben annem son nefesini verirken yanindaydim. Olucağını bildiğim icin yanina uzanmışdim.
Hem yikadim sonrada kefenledim annemi.
Bana şahsen iyi geldi. Son vazifemi yapmış oldum.
Kendinizi sakin zorlamayin. İcinizden nasil gelirse öyle yapın. Kimseyi tinlamayin bu günlerde...
Sağol canim.
Sizin durmunuza cok üzüldüm.
Hastalikdan gelen kayıba insan daha kolay alışıyor.
Belki piskoljik destek alsaniz size iyi gelir.
Ben Babami 17 yaşında ani kayip etdim ve zamanında aldığım terapi gercekden cok iyi gelmişdi.
5 yil sonra annem hastalandı ve o süreçde mesela yardima ihtiyaç duymadim, çünkü aylarca kendimi hazirlamaya firsatim vardi.
Sizin durumunzda psikoloğun faydasi olur diye düşünüyorum
Cozumlenir umarim gerci ne faydasi olacaksa. Hayat boyle. Ben de 3 defa yasadim buyuk aci hicbirinde bakmadim. Gene olsa gene bakmam. Vedalasmayinca sanki hep var gibi geliyor.