Aydinlanmadi şüpheli arkadasi tutuklu yargilaniyor dün ilk duruşma yapıldı inkar ediyor mahkeme ertelendiHala aydinlanmadi mi konu ben de haberlerde görmüştüm bu olayi ayni kisiyse eger. Arkadasi arkadasi niye boyle bişey yapmis. Arkadaşlara da guvenemicez demek ki.
Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Aminn sizin de basiniz sagolsun ne guzel cok güçlüsünüz ben bakabilecek gücü bulamamistim kendimdebakardım. öperdim. severdim.
babamı kaybettiğimde yaptım bunları
bir başka sevdiğimi kaybetsem yine yaparım.
Allah rahmet eylesin çok acı.. Rabbim sevdiklerimize hayırlı uzun ömürler versin..
Mekani cennet olsun insallah ben de su an bakmadigim icin pisman degilim en son olaydan yarim saat once falan görüntülü konusmustuk gülüyordu hep güldüğü anlar aklimda..Babama bakmadım bakamadım daha doğrusu 8 aylık hamileydim gözümü ne zaman açsam hastanedeydik azında burnumda karnimda biseyler vardı, hatırladıklarım bunlar, eşim bakmak istedin ayağa kalktın ama bayıldın ağzın falan kilitlendi diyo,bende silik o günler
Bakmadım diye de pişman olmadım dağ gibi babam hala dağ gibi hafızamda
teşekkür ederim. bizim ki de hiç beklenen bir ölüm değildi, çok ani oldu. yanında bile değildik.Aminn sizin de basiniz sagolsun ne guzel cok güçlüsünüz ben bakabilecek gücü bulamamistim kendimde
Sizin de basiniz sağolsun anneciginizin mekani cennet olsun insallah yaptiklarinizi herkes yapamaz hayran kaldim metanetinizeBaşınız sağ olsun. Mekani cennet olsun.
Ben annem son nefesini verirken yanindaydim. Olucağını bildiğim icin yanina uzanmışdim.
Hem yikadim sonrada kefenledim annemi.
Bana şahsen iyi geldi. Son vazifemi yapmış oldum.
Kendinizi sakin zorlamayin. İcinizden nasil gelirse öyle yapın. Kimseyi tinlamayin bu günlerde...
Sizin de basiniz sağolsun anneciginizin mekani cennet olsun insallah yaptiklarinizi herkes yapamaz hayran kaldim metanetinize
Aydinlanmadi şüpheli arkadasi tutuklu yargilaniyor dün ilk duruşma yapıldı inkar ediyor mahkeme ertelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?