Bende...Ayni durumdayım.Başın sağolsun.
İyi ki görmemişsin. Ben annemi gördüm. Ve ne zaman annem ile ilgili konuşsak o hali geliyor aklıma ve çok kötü oluyorum.
Hamileydim o gece saklamışlar benden. Yengem son bir kez gördün dedi. Musalla başında abim dayım bir de ben vardık sadece. Yüzünün çeyreğini anca gördüm. Çünkü sarılmıştı. Ve o hali beynime kaxındı. Yıkıldım bi kere daha.
Keşke görseydiniz. Psikologlarda ölü ile vedalaşmanın yararı olduğunu söylüyor ki bence de öyle.1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?