- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
Çok teşekkür ederim inşallah güzel konular açmak nasip olur gözümü kapatsam 10 15 yıl geçmiş olsa kızlar büyümüş olsa tabi o zamanın da farklı zorlukları olur inşallah Rabbim bundan sonrası için güzel şeyler yazmıştırSizdende Allah razi olsun, ne demek. Siz mutlu olursaniz yavrularinizla bizde mutlu oluruz. Insallah kaya gibi bi anne gorucek o prensesler siz azimle ve askla buyuttukce onlari Allahin yardimini hep ardiniza alip.
Kizlariniz ilerde babalarini sevgiyle anan, guzel bi birey haline gelince sizden mutlusu olmaz, ve bizden mutlusuda olmaz kendi adima konusur olursam. Babalarinida anmak adina nazicane benim fikir, ardindan bi fatiha okumalari. Ben bi sehit haberi aldigimda ruhuna bi fatiha gonderirim o aziz kahramanlara. Ilk isiniz fatihayi ezberletmek olsa nasil guzel fayda saglar esinizin ruhuna. " her babanizi hatirladikca bi fatiha gonderin yavrularim". Yukarda nazicane fikrimi belirttim ben, umarim haddimi asmamisimdir.
Bizi haberdar etmek icin arada yine konu acin olurmu? Guzel haberleriniz bekliyoruz. Bir derdim var bolumune acin(haliyle en kalabalik yer burasi olunca), cok cok sevinirim guzel haberlerinizi aldikca. Selametle kalin.
Büyük kızım 2 yaşında şu an tam öğrenme zamanı ne söylesem tekrar ediyor sureleri öğretmeyi ben de istiyorum Fatiha dan başlayayım o zaman