- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım cümlemize. Biryandan daha da kötüsüne mağruz kalmadığıma dair şanslıyız, bizim kadar şanslı olamayanımız da varmiladre Teşekkür ederim hayatın dilediğin gibi geçsin inşallah.Geçmiş olsun .Bu konuda malesef yalnız değilim
![]()
Kesinlikle haklısın canım ,cinayete kurban giden ,ötesini yaşayıp hamile kalan ,kocası tarafından başka adamlara satılan,babasını tecavüzünden kaçmak için intihar eden ,annesinin eliyle başka adamlara satılmak o için o yola düşürülenler, yıllarca o kadar acı hikaye okudum ki sosyal ağlar ve haberler sayesinde buna da şükür biz şanslı sayalım bu konuda kendimiziİnşallah canım cümlemize. Biryandan daha da kötüsüne mağruz kalmadığıma dair şanslıyız, bizim kadar şanslı olamayanımız da var![]()
Aynen canım. Bizim için bir tecrübe olmuş oldu. Bazı üzelerin yazılarını okuyunca da ana baba korkusundan içine atanlara da sabır diliyorum. Kolay değil. Biz bayanlar sabır taşıyız ama fazlasıyla denetleniyoruz sanki. İster tek başına bir ana evlat yetiştirmekte olsun, meslek dalında başarı ve alın teri ile kendi ayaklarının üstünde çaba göstermeye çalışan bır bayan olsun, ister genç bir öğrenci kızı olup vay efendim abazalığın nedeni ''o öyle giyindi'' diye etkilendim lafları.. biz yaşadığımız sürece daha nelere şahit olacağız kim bilir.Kesinlikle haklısın canım ,cinayete kurban giden ,ötesini yaşayıp hamile kalan ,kocası tarafından başka adamlara satılan,babasını tecavüzünden kaçmak için intihar eden ,annesinin eliyle başka adamlara satılmak o için o yola düşürülenler, yıllarca o kadar acı hikaye okudum ki sosyal ağlar ve haberler sayesinde buna da şükür biz şanslı sayalım bu konuda kendimizi![]()
Bide mesela diyelim ki Allah korusun çocuğumuz gelse bize anlatsa biz ne yapacağız o an yada illa küçükken olacak diye birsey yok Allah korusun gencken başına gelse neler yapılacak insan korkmaktan baska birsey gelmiyor o an
Ay dünden bu yana bende kendime gelemedim en korktuğum şeydir Allahim korusun evlatlarimiziçocugunuzun yanında olduğunu, onun bir sucu olmadığı hissettirecek onu sarıp sarmalayacak ve tekrar hayata güvenmesini sağlayacaksınız.
suçlular hakkında da elalem ne der demeyip şikayette bulunacaksınız
çocugunuza da psikolojik destek akdıracaksınız
Korkmak değil. Bir anne bu durumda korkamaz bu seçeneği yok sayıyorum. KBide mesela diyelim ki Allah korusun çocuğumuz gelse bize anlatsa biz ne yapacağız o an yada illa küçükken olacak diye birsey yok Allah korusun gencken başına gelse neler yapılacak insan korkmaktan baska birsey gelmiyor o an
Katılıyorum, arkadaşlar 5 yaşlarında yaşamak zorunda kalmışlar. Bendeki olay da ergenlik çağımdaki zamanlardaydı galiba 15-16 yaş civarındaydım.Bide mesela diyelim ki Allah korusun çocuğumuz gelse bize anlatsa biz ne yapacağız o an yada illa küçükken olacak diye birsey yok Allah korusun gencken başına gelse neler yapılacak insan korkmaktan baska birsey gelmiyor o an
Anne olarak demedim zaten tabi anne olarakta tedirginlik olur ama yine elinden geleni yapar genc kızların basina gelince genelde korkuyorlar demek istedimKorkmak değil. Bir anne bu durumda korkamaz bu seçeneği yok sayıyorum. K
Bu konuda annenin korkması acizliktir insanlık dışıdır. Siz korkup sinerseniz çocuğunuzun hayatını mahvedersiniz. Z zeytinagaci na katılıyorum. Onları yapacaksınız, Hayır kesinlikle korkmayacaksınız!
Sizede cok geçmiş olsun bende bunu merak ediyorum gençken basina gelirse ne yaparsiniz o an yada siz ne yaptinizKatılıyorum, arkadaşlar 5 yaşlarında yaşamak zorunda kalmışlar. Bendeki olay da ergenlik çağımdaki zamanlardaydı galiba 15-16 yaş civarındaydım.
Küçük cocukken anlaşılmıyor veya cocuk aklı okadarısını anlamıyor fakat anladığında da hayatının unutulmayacak şokunu yaşıyor. Kendini bir yetişkin gibi ifade edemediğinden ruhu daha da çok etkileniyor. Genç kızlar ve yetişkinler en azından hani her zamanda içlerini dökecek cesaretleri olmasa da, dile getirebiliyorlar. :/
Ha kusuruma bakma o zaman samire yanlış anladım. Çok öfkeliyim bu konuda o yüzden. Tekrar özür dilerim. Evet korkup siniyorlar kendi içlerine yine annelere düşüyor görev.Anne olarak demedim zaten tabi anne olarakta tedirginlik olur ama yine elinden geleni yapar genc kızların basina gelince genelde korkuyorlar demek istedim
Hem her insan bir olmaz kimisi bağırır çağırır şikayette bulunur kimisi sesini cikaramaz kimisi hic inanmak istemez kimisi de çocuğunu suçlar zaten sizin dediginiz gibi anne olarak herkes annelik görevi yapsaydı bu konular yada yorumlar yazilmayacakti bir kisi var annesi destek olanKorkmak değil. Bir anne bu durumda korkamaz bu seçeneği yok sayıyorum. K
Bu konuda annenin korkması acizliktir insanlık dışıdır. Siz korkup sinerseniz çocuğunuzun hayatını mahvedersiniz. Z zeytinagaci na katılıyorum. Onları yapacaksınız, Hayır kesinlikle korkmayacaksınız!
Yok.özür dilemene gerek yok sadece ne yapilmasi gerekir diye bende evladim icin bilincleniyorum çünkü en korktuğum şey lerden birisiHa kusuruma bakma o zaman samire yanlış anladım. Çok öfkeliyim bu konuda o yüzden. Tekrar özür dilerim. Evet korkup siniyorlar kendi içlerine yine annelere düşüyor görev.
Nasıl bi zihniyet sizdeki anlamadım yani.aynı şey sizinde başınıza gelebilirdi. lütfen yorum yapmadan önce empati kurun biraz !! ve birazda saygı !!
Sizin derdiniz ne gercekten cok merak ettim. Nasil bir yorum nasil bir soru? Hayret gercekten...
Teşekkür ederim.Sizede cok geçmiş olsun bende bunu merak ediyorum gençken basina gelirse ne yaparsiniz o an yada siz ne yaptiniz
Ya herkes benim sorumu yanlış anlamış evet ben de biraz yanlış ifade etmişim. Bir tek konu sahibi doğru anlayıp cevap yazdı. Artık benim sorumu alintilayip hakaret etmeyin ben öylesine bir soru sordum
Hmm anladim offf her türlüsü cok.kötü yaTeşekkür ederim.
Bendeki biraz karmaşıktı aile akraba içerisinde olan olaydan dolayı ve artı bana yaklaşımda bulunan yaşını almış ve torun sahibi olan eniştemdi. Oğluna yani kuzenime misafirliğe gidilmişti. Bende öbür kuzenlerimde Şırnak da görev nedeniyle her yıl Türkiye'ye gitme imkanım olmadığından onlara beraber o şahız da kalıyorduk. Misafirlikten geldikten sonra kendimi balkona verip sabahın olmasını bekledim ve Annemin uyanacağına yakın bekledim. Sonrasında telefon ederek beni almaya gelmesini rica ettim detaya girmeden. Ev halkı şaşkınlık içerisindeydi ama onlara karşı sesimi çıkarmadım. Tatilden geri Almanya'ya döndüğümde de Anneme olayı açıkladım. O zamandan beri ne onlara misafirliğe gittim nede göründüm. Bir kaç yıl evelside Şehirden Köy'e yerleştiklerini duydum. Olaydan 2-3 Yıl geçtiğinde samimi bulduğum Eşi ile o zamanlar doğuda yaşayan Kuzenime açık ettim ama kabullenmek istemedi ve bende araya mesafe koydum.