• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297
esime bu sayfalari okutmaliyim.

bir oglumuz var 3 yasinda. cok seviyor operek koklayarak. ondan suphem yok tabi ama ben diyorum ki bak sen erkeksin. baska bir erkek de ona bu sekilde yaklasirsa cocuk bunu normal birsey sanabilir. sen babasin mesafeli dur ben öper koklarim sevgimi veririm.

esim abarttigimi dusunuyor cok sevdigini ve cocugu cok sevmemiz gerektigini dusunuyor.

yabancidan daha cok akrabadan korkarim acikcasi. suphelendigim bisi yok ama haberler yetmez mi.

kadinlarin taciz ettigi istismar ettigi haberi duyumu vs yok. ama erkekler yapiyor. dolayisiyla çocuk icin yakin akraba da olsa mesafeyi bilmesi gerekiyor.

benim oglum var ama daha cok korkuyorum. sapıklar oyle artti ki ve pislikler erkek cocuklarina daha cok musallat oluyorlar. hadi simdi kucuk korudum diyelim. buyuyunce 12-13 yaslarinda arkadaslariyla gezmek isteyecek nasil koruyacagim.

cocuga anlatsan erkek çocuğunu da taciz korkusuyla buyutemezsin ki. hayata karsi gucsuz olabilir belki. zor ya. Allah butun cocuklari herkesi korusun bu sapiklardan.

Muhakkak her kadının başından böyle şeyler geçiyor. Ya gözleriyle taciz ediyorlar, ya sözleriyle taciz ediyorlar ya da bu şekilde fiziksel davranışlarla. Allah hepsinin de belasını versin. Ortaokulda sınıf öğretmenim gömleğimin cebine elini sokarak göğüslerime dokunmaya çalışmıştı. O zamanlar konduramıyorsun yapmaz diyorsun ama şimdi şimdi her şeyin farkına varıyorum. Şimdiki aklım olsa o elini alır münasip bi yerine sokardım.

Bir de yine ortaokulda sınıftaki erkekler biz kızların kafalarına bastırır çok af edersiniz git gel yaptırırdı. O zamanlar hiç bilmezdik ne olduğunu. O sınıf öğretmenine demiştik de kızmıştı öğrenciye. Şimdi onun da oral sekste yaptıklarını anlıyorum. O zamanlarda keşke susmasaydık, bilinçli olsaydık da müdüre kadar taşısaydık konuyu diyorum. Hepsinden de tiksiniyorum. Bu sapıklar cehennem ateşinde yanar inşallah.

Muhakkak her kadının başından böyle şeyler geçiyor. Ya gözleriyle taciz ediyorlar, ya sözleriyle taciz ediyorlar ya da bu şekilde fiziksel davranışlarla. Allah hepsinin de belasını versin. Ortaokulda sınıf öğretmenim gömleğimin cebine elini sokarak göğüslerime dokunmaya çalışmıştı. O zamanlar konduramıyorsun yapmaz diyorsun ama şimdi şimdi her şeyin farkına varıyorum. Şimdiki aklım olsa o elini alır münasip bi yerine sokardım.

Bir de yine ortaokulda sınıftaki erkekler biz kızların kafalarına bastırır çok af edersiniz git gel yaptırırdı. O zamanlar hiç bilmezdik ne olduğunu. O sınıf öğretmenine demiştik de kızmıştı öğrenciye. Şimdi onun da oral sekste yaptıklarını anlıyorum. O zamanlarda keşke susmasaydık, bilinçli olsaydık da müdüre kadar taşısaydık konuyu diyorum. Hepsinden de tiksiniyorum. Bu sapıklar cehennem ateşinde yanar inşallah.
Umarim soylari kurur.geçmiş olsun canım .Rabbim evlatlarımizi bu igrenc insanlardan korusun.

esime bu sayfalari okutmaliyim.

bir oglumuz var 3 yasinda. cok seviyor operek koklayarak. ondan suphem yok tabi ama ben diyorum ki bak sen erkeksin. baska bir erkek de ona bu sekilde yaklasirsa cocuk bunu normal birsey sanabilir. sen babasin mesafeli dur ben öper koklarim sevgimi veririm.

esim abarttigimi dusunuyor cok sevdigini ve cocugu cok sevmemiz gerektigini dusunuyor.

yabancidan daha cok akrabadan korkarim acikcasi. suphelendigim bisi yok ama haberler yetmez mi.

kadinlarin taciz ettigi istismar ettigi haberi duyumu vs yok. ama erkekler yapiyor. dolayisiyla çocuk icin yakin akraba da olsa mesafeyi bilmesi gerekiyor.

benim oglum var ama daha cok korkuyorum. sapıklar oyle artti ki ve pislikler erkek cocuklarina daha cok musallat oluyorlar. hadi simdi kucuk korudum diyelim. buyuyunce 12-13 yaslarinda arkadaslariyla gezmek isteyecek nasil koruyacagim.

cocuga anlatsan erkek çocuğunu da taciz korkusuyla buyutemezsin ki. hayata karsi gucsuz olabilir belki. zor ya. Allah butun cocuklari herkesi korusun bu sapiklardan.
Bu İsin Kızı erkegi yok malesef. ..hayvan herifler içinde farketmiyor ve bakıldığında o hayvanların çoğunluğu kendi çocukluğunda yaşamış olup aynısını yapıyor. Hiç abartmiyorsun emin ol bu devir babana bile güvenme derler ya öyle bir devir.

Annemin babası her fırsatta taciz etti. Yaşadıklarım yüzünden yaz tatillerinden nefret ediyorum. Her fırsatta her yakaladığı yerde.... Bazen evde 20 kişi varken bile, hayret ederdim. Donup kalırdım, hiçbir şey yapamazdım. Korkumdan evde herhangi bir odada değil damda yatardım ki gece ben uyurken yanıma gelirse konu komşu görür belki diye. En azından tecavüz edemez derdim. Yalvarırdı sürekli, bu gece yanıma gel beraber uyuyalım diye. Evin birini üstüne yapacam derdi sanki ben anlıyorum gibi...

Geberdi gitti. Allaha havale ettim.

Benim şimdi bir kızım var. Onu severken canım diyemiyorum yavrum diyemiyorum aklıma o adamın yaptıkları geliyor. Kızımı her öptüğümde yaşadıklarım aklıma geliyor. Kızımı sevemiyorum dokunamıyorum . Kisik sesle konuşamıyorum. Her altını açtığımda her banyo yaptırdığımda o iğrenç anlar geliyor gözümün önüne. Sürekli babasını dedesini dayısını amcasını gözetliyorum emin olamıyorum bir türlü. Kimseye guvenemiyorum. Başıma bir şey gelirse diye ödüm kopuyor. Sürekli babasını tembihliyorum sakın kızımı babam dahil kimseye emanet etme kimseye güvenme diye.

Ha bu arada annem bizi bir kere yakaladı. Ama inanmamayi gördüklerini yanlış anlamayı tercih etti. Yüzleşemedi. Ne cesareti ne de gücü vardı bu durumla başa çıkabilecek. Onun kızı olduğu için yıllarca ondan da nefret ettim.

Annem bizi ortalık yere yatırırdı ne alakaysa . Dayım da sedire oturur battaniyenin altından ellerini popomda ve oramda dolastirirdi. Hic bir sey yapamazdim uyumaya çalışırdım. Bir gün anneme söyledim o da oturdu ağladı. O kadar kendimi kötü suçlu hissettim ki dedemin yaptıklarını anlamaya başladığımda boşuna söylemedim. Çocuk halimle anlamıştım zayıflığını. Zaten o kadar anlatmışım biraz dikkat etsene gözünü acsana kadın.

Bazen annemin bile bile sesini çikartmadığını düşünüyorumm hatta belki anneannemin bile haberi vardı. Çünkü anneannem benden nefret ederdi. Anneme habire yok sunun babadı kızını igfal etmiş yok şunun dayısı iğfal etmiş gibi şeyler anlatırdı. Vs vs Hepsinden nefret ediyorum.

Hayatım onlar yüzünden bok gibi geçti. Bir sürü hata yaptım. Hep ölmek istedim. Hep bozuk et gibi hissettim kendimi . Hep koktuğumu düşündüm. Hayatım berbat geçti.

Bazen düşünürüm , mutlu olduğum kirlenmediğim masum bir zamana gitsem orada kalsam kendimi korumaya alsam orada takılı kalsam ... Ama o zamanı bulamıyorum bulamıyorum.
Bu nasil bisey ya donup kaldim. Anneniz sizi gorunce bisey demedi mi? Nasil dede lan bu? O c.kunu koparip agzinda cigeneteceksin. Cok uzuldum ya

Back
X